Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Arada kaçırdığım olmamıştır inşaallah..

Bazen yorumları geciktiriyorum; çünkü normal konulara yorum yapmak ile rüyaya yorum yapmak arasında fark var..

Yorgun ve yoğun olduğum zaman erteliyorum ki yanlışa neden olmayayım diye.

Bu günlerde düğünümün yaklaşmasından ve işlerimin yoğunlaşmasından dolayı buraya çok bakamazsam kusuruma bakmayın.

teşekkür ederım.. ben bekarım ve ailemle birlikte yaşıyorum..o ev benimmiş bol sütlü ev annem senın geleceğinle ilgili dedi bana da çok entrasan geldi :) evimizde sorunumuz yok çok şükür benım kişisel sorunlarım var umarım onlarla ilgilidir...

Son düzenleme:
teşekkür ederim cnm diline sağlık
annemin gördüğü rüyada kız karrdeşimde vardı

şimdiden allah mesut etsin canım

merhaba,

bir dua kitabından dua okudum ve duayı okuyup neyi görmeye niyetlenirseniz görürsünüz diyordu. bende evleneceğim kişiyi görmek istiyorum diye niyetlendim uyudum. rüyamda babamla bi yolda yürüyoruz. babamın elinde bi torba var içinde de altınlar var çakıllı bir yoldayız. yola çakılların arasına dökülmüş altınlar bende topluyorum. ama arsından bi tane de tek taş çıkıyor. aa bu yüzük benim diyorum. alıyorum onu da. rüya böyle bitti.

sonra bi kez daha yattım aynı niyetle bu seferde sevdiğim kişinin ailesi önüme resmen kuyumcuyu getirmiş. kuyumcudaki gibi bileziklerin takılı olduğu rafları eve getirmişler benim seçmem için. yine yoğun olarak altın gördüm ve yine benim için getirtmişler.

malum hıdrellez nedeniyle tuz yiyip yattık. ben rüya gördüm ama su falan görmedim anlatmak istiyorum.

rüyamda sevdiğim kişinin babasının arabası varmış onu gördüm. içinde babasıyla beraberlermiş. bizde annem babam ablam kendi arabamızdayız. gece yarısı gibi karanlık. yağmur yağıyor. onların arabası lüks ve parıldıyor adeta çok güzel. sonra bizim arabamızı yolda çekiyorlar. birde alakasız bir bebek var rüyada. benim değil. arabayı çektiklerinde bebek bende oluyor ama.

böyle birçok rüya daha gördüm sevdiğimin ailesi vs ile ilgili. onu düşünerek yatmıyorum. hatta aklıma bile gelmiyor geceleri hemen uyurum. yani bilinçaltı olmadığını düşünüyorum..

yorumlarsanız çok sevinirim.

Son düzenleme:
mrb bnde evin içinde 2 tane at gördüm ama korkuyordum atlardan acaba ne anlama geliyor birde saray içinde kırmızı bir gelinlik gördüm cevaplarsanız sevinirim

Selam,ben iki hafta falan oluyor galiba bir rüya gördüm-benim yardimci melegim meger bana kötü seylerde pilanliyormus ve korkuyorum aksi gidecek diye artik hayat.

Rüyayı yorumlaması için başka kişilerden ricada bulunmuştunuz bende araya girmeyeyim dedim, bu yüzden yazmadım..

Hayır olsun inşaallah..

1. rüyada yakın zamanda evleneceğinize dair işaret var.. Fakat rüyanız meşaketli bir yol.. Hem çeşakaetli bir yoldan gelmişsiniz hemde meşaketli bir evlilik süreci yaşayacaksınız..Fakat sonu sizin bile şaşıracağınız kadar sevinçli oluyor..

Babanız yahut aile büyüğünüz bu evliliğe ilk başta olmulu cvp. vermeyecek.

İkinci rüyada sıkıntılı ve yalnız günlerinizin biteceğine dair müjde var.. Tam evlilikle bağlantılı bir rüya değil.

3. rüya ise tuz konusuna objektif bakamıyorum ama ;

Evleneceğin kişinin ailesi bu yıl uzak bir yere hayırlı bir yolculuk yapacaklar.. Ayrıca size beklemediğiniz bir yerden haber gelecek, bir kaç gün düşüneceksiniz; fakat olumsuz cvp. vereceksiniz, eğer yakın zamanda olduysa bu durum, yine aynı kişilerden gündeme gelecek bu konu.

Şuan yaşadığınız yerden uzak bir yerde olacak evliliğiniz..

Rabbim mutluluklar ve hayırlı evlilik nasip eylesin.

Bayağıdır bakmıyordum ne güzel sayfalar ilerlemiş.Şu ara rüyalarımı htırlamıyorum ama kalırsa aklımd bende katılırım tekrar.Herkese iyi gecelerrrrr....

mrb bnde evin içinde 2 tane at gördüm ama korkuyordum atlardan acaba ne anlama geliyor birde saray içinde kırmızı bir gelinlik gördüm cevaplarsanız sevinirim

Merhaba

Hayır olsun inşaallah.. Kırmızı gelinlik ne anlama geldiğini bilmiyorum malesef.

At, istek-murat manasını taşır rüyada.. İki çok dilediğiniz konu gerçekleşecek, bunlardan korkmanız ise kararsız bir dönem geçireceğinize işaret..

Selam,ben iki hafta falan oluyor galiba bir rüya gördüm-benim yardimci melegim meger bana kötü seylerde pilanliyormus ve korkuyorum aksi gidecek diye artik hayat.

Hayır olsun inşaallah.. Hayırlı sandığınız bir konunun aslında sıkıntılı sürece neden olacağına delalet rüyanız.

Hayırlı ve sevinçli sonuçlar nasip etsin Mevlam.

Yüreğine sağlık birsencim evet 15 yıldır kimsenin yaşamadığını yaşattı eşim şuan ayrıyım zaten eminim herşey çok güzel olucak allahın izniyle gizli kalmış derken benim bilinçaltımlamı ilgili sence başkada olabilirmi sadece merak

İnşaalah yasnur, dilerim çok mutlu olursunuz.

Hayır, daha önce duymadığınız bir konuyu duyacaksınız..Sıkıntılı bir duyum değil ama.

allah huzur mutluluk nasip etsin canım.....

canım ağzına sağlık ...

birsencim çok tşk ederim canım..ağzına sağlık :) topiklerde yaptığın yorumları çok beğeniyorum kkda ciddiye alarak yürekten yazan insanlardansın..allah herşeyi gönlüne göre versin canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…