Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Hayır olsun inşaallah.. Eğlenceli bir rüyaymış .

Rüyada aslan görmek, o döneminizin kuvvetli ve başarılı geçeceğine delalettir.. Bu aslanların iki ikiz bebeğe dönüşmesi ise birbiriyle bağlantılı ardı ardına gelen dilekleriniz manasını taşıyor.

Kirli olan aslanların yıkanılması ise hane içinde ya da yakın akraba çevresinde iki ayrı küskünlüğün sona ermesi ve hane içinde şenliğe delalettir.

Uyuyan bebeğin ağlaması ise haneye çok yakın günlerde bir kısmetin geleceğine dair işarettir.

Evet eski erkek arkadasim, ya oda kirmizi bi tondu.. kestane'nin bi koyusu diyelim.. rengin ismi nedir tam bilemicem.. ama suanki sac rengimde oyle birsey ama acigi yani.

bide sey o evde, baslarda birileri vardi evde derken herkes dagildi bi biz kaldik.. sonrasi yazdigim gibi gelisti iste.

Hayır olsun inşaallah..Dediğim gibi kırmızı boya dikkatli davranmanız-karar vermeniz gereken bir işarettir..Dikkat rüyasıdır yani bu kişiye karşı.

Aynadan birbirinize bakmanız ise yakın zamanda haberleşmeniz yahut karşılaşmanıza delalettir.

Sarılmanız ise yakın bir çevrenizden sıkıntılı gününüzde unutulmayacak bir destek alacağınıza delalettir.

bide sey o evde, baslarda birileri vardi evde derken herkes dagildi bi biz kaldik.. sonrasi yazdigim gibi gelisti iste.

Bulunduğunuz yerde insanların dağılması ve yalnız kalmanız bu günlerde yaşayacağınız duygusal boşluğun azalacağına delalettir.

Kirmizi bu anlama geliyor demek.. o zaman onun sectigi rengi seciyorum :S

Bu arada bi onceki ruyamda cok enteresandi. Ben luks bi oteldeyim yada iste studio daire, ama lobby'si var. Hatta istiklal caddesinde balkonu filan var.. ben tam toparlanmis gidiyorum, o geliyor ama bi kiz arkadasiyla, normal bir arkadasi, ama sinirim bozuluyor. Oturuyor bi koseye benle benimkide yan yana oturuyoruz, sonra benimki bi ara bi yere gidio ben bu kizi cekiyorum koseye, bana bak sen kimsin yanindan ayrilmiyosun diyip kiza girisiyorum sonra kiz yamulmus bir sekilde gidiyor ve benimkide goruyor ama icinden gulumseyerek birsey demiyor. Derken biz yan yana oturuyoruz ve o benim cektigim fotolara bakiyor, begendigini soyluyor.. sonra ses duyuyoruz, balkona cikiyoruz ki ne gorelim, bayram yada bi kutlama ozel bi gun herkes disarda pecerede camlarda konfeti atiyorr, balon ucuruyor... oylece bitti ruya.

selamm birsenciğim yine ben
geçenlerde gördüğüm bi rüya geldi aklıma
aslında baya uzundu ama aklımda kalan tek kısmı koca bi tepsi kabe hurmasıı (bide üzümm gördüm onu yedimmi hatırlayamadımm ama üzüm ağaçtaydıı ağaçtan kopardımm):26:
ben bu tepsiden 3 tane hurma alıp yedimm ve çekirdeklerini saklamak istedim cebim olmadığı için ayakkabımın içine koydumm :26:

COK TESEKKUR EDERIM :)

rüyamda komşumun balkonundayım komşumla dışarı bakıyorm karşıda bi apartman var karşıdaki apartmanın çatısına gökyüzünden bi kara kedi bi de köpek düşüyor ve kedi bana doğru geliyor ben kaçıyorum bana gelmesin diye balkondan çıkıp mutfağın kapısını kitliyorum kedi gelmesin diye ve komşumu kediyle birlikte mutfağa kitliyorum bu rüyaya bi anlam veremedim Birsen82 rüyamı yorumlayabilir misin ??

amiiinnn hepimize inşallah.
yorumunuz için teşekkür ederim ağzına sağlık. ben bu sayfayı devamlı takip edemiyorum. daha önce yazdığımda diğer adını belirttiğim üyeler yorumluyorlardı o yüzden isim yazdım ama hemen ardından herkes yorumlayabilir diye belirtmiştim. herneyse teşekkürler değerli yorumların için

Bugun ki ruyam cook karisikti. Hava kararmis, benimki isten cikip bana geliyor, konusmuyoruz hala. Barismadigimiz halde bana karisiyor, iste ben sanirm eve gec gittigim icin, bir yerden geliyorum ve elimde doner var, bi kac tane etinden yedim onu net hatirliyorum ve benimki kapimda, merdivenlerin ustunde oturmus sigarasini icerek beni bekliyordu, ve bi calimlar bi afralar tafralar.. "nerden geliyorsun!!?" diye sinirli bir sekilde soruyor.. benimde sinirlerim bozuluyor ve seninle hic ugrasamicam diyorum, geliceksen gel eve diyorum, oda yok islerim var diyor, hic ustelemiyorum evime gidiyorum..

Derken ruya degisiyor, ve kendimi cok luks bi alisveris merkezinde goruyorum.. Cook istedigim bir canta varmis onu almisim.. derken benim cantanin bi benzeri baska bi yerde duruyor benimki sanip icine bakiyorum, ne goreyim iphone, ve maalesef o iphone'u alip ordan uzaklasiyorum. Ama icimden "iphone'um eksikti buda tamamladi, aaamaan bosver" gibisinden kendime teselli verdigimi hatirliyorum

Daha sonra cok hasta ve yoksul bi kadin varmis guya.. ona hediye aliyorum, guya hep benimkiyle gidermisiz, zamaninda filan.. derken hediye olarak yorgan aliyorum ve kopru gibi bi yerden gecmek zorunda kaliyorum vermek icin ortasindanda nehir geciyor. Zorlaniyorum ama verdim en sonunda.

Günaydın herkese...
Dün rüyamda ilkokul öğretmnimi gördüm güya babamla evlilermiş ve bir kitapçı dükkanı varmış ama babamla araları bozukmuş sanki.Kendimide makyajlı ve çok güzel gördüm.Takma kirpik takıyorlardı rj falan sürüyorlardı.Birde liseden küs olduğum arkadaşımı gördüm barışmışız gibi onun okul eteğini giyiyordum. hayır olsun inş. Yorumlarsanız sevinirim...

Son düzenleme:
merhaba kızlar bu gece bana tuhaf gelen bir rüya gördum.evimizin arka bahçesi mutfak camına bakıyor.mutfakta camdan dışarı baktığımda 1 ayı 1 fok ve 2 renkli balık camın dibine gelmiş içeri girmek istiyorlardı.annemde camı açtı onlara ekmek verdi ama 2 balık içeriye girmeyi başardı.içeri girince balıklar yere düşüp öldü.dışarsı suymuş ama su görmedim.su olmayınca içeri girdiklerinde öldüler.bu rüya ne şimdi yorumlayabilirmisinz kızlar

merhabalar herkese.. ceren ben 23 yaşındayım.. dün gece cok ilginc bi rüya gördüm gercek gibiydi etkisinden kurtulamadım hala..

rüyamda, ailemle şimdiki erkek arkadaşımın evine gidiyoruz, sevgilim ve ailesi orda.. aynı zamanda nefret ettiğim eski erkek arkadaşım ( hollandalı ) ve ailesi de orda.. annemle babam geliyorlar.. hollandalı eski erkek arkadaşımla aramızda nişan kesiyolar.. yüzükler takılıyo kurdeleler kesiliyo, simsiyah giyinmişim ben hüngür hüngür aglıyodum.. uzak duruyorum herkesten, sadece simdiki erkek arkadaşımın gözlerine bakıyorum.. oda bana bakıyo hüzünle, ama hiçbişi demiyo, babamlar fln herkes biliyo durumu ama beni zorla eski erkek arkadaşımla nişanlıyolar.. ve ben gıkımı bile cıkartamıyorum.. herkesten 2 mtre uzakta duruyorum izliyorum onları babam takıyo yüzükleri, hayırlı olsun fln diyo, ben sadece ağlıyorum.. yüzük parmagıma cok bol geliyo, bıraksam düşücek gibi.. ağlayarak uyandım sonra..

buarada eski erkek arkadaşımı ailem cok sewerdi ama nefrret ediyorum ondan, bana yapmadıgı kalmadı.. şimdiki erkek arkımı iste istemiyo ailem hiç, ben üniversite, o lise mezunu diye.. babam beni yok bilsin onla evlenmek isterse fln demiş.. böle işte..

cok üzüldüm, cok etkilendimm.. hayır olsun inşallah :18:

merhaba kızlar benimde rüyamı yorumlarmısınız?atmasyon karışımı istemem ammaaa:))

bekarım ben fakat rüyamda birini gördüm kocammış pekte yakışıklı güvenilirdi maşallah..evimizdeymişiz ve bebeğimiz varmış..bebeğimi kucağıma aldım sevdim çok tatlıydı..gerçek olmasını nasıl isterdim etkilendim o kadar..erkekmi kız bebekmi bilmiyorum ama saçsız tombik tatlı bir bebedi..hani anneler bebeğini çok severde dudağından öperde sever ya bebeğini öle bende kucağımda öptüm dudağından bebeğimi çok sevdim..ya bunun anlamı nedir sizce??

bi kaç kez yazmıştım rüyamı cevap gelmemişti ondan buna yazarsanız çok sevaba girrsiniz valla:)))okadar etkilendimde:)kocam ve bebeğimdem çok mutluydum inşallah hayatıma yansır:)darısı tüm herkese..

Selam,
Ben esimle evliyken oturdugum evi gördüm,Yatak odasinda mobilya var ama,yorgan yastik dösek var üzeride yatagin,ve ama bu yatakta gecici olarak annem babam kaliyormus,esimle durumlar düzelene kadar,ama rüyada esimi görmedim.
fakat bir yandanda cekiniyorum demeye ben yuvami istiyorum burda olmak istiyorum.birde bas kismi cama dogruydu,babamin bas ucunda böyle iki rafli bir kutu vardi böyle özel kagit falan koymak icin.hatta galiba sadece babamin bas ucunda özel esyalar vardi
ve abimle yengemde yatak odasindaydi,yani suan evde olanlar o okadaydik.

selam birsencim,benim babam yaklaşık 3-4 aydır yürüyemiyor...birnevi yatalak ama geçici bir süre...allahın izniyle...rüyamda babamın evin içinde bazı ihtiyaçları için yürüdüğünü gördüm..ama babam daha zayıf vede daha genç...birde babamın bir işi dolayısıyla erkek kardeşim ,eşi,abim,teyzem,yenğem bir seyahate çıkıyorlar..mecburi birilerinin gitmesi...bizim gelin gebe o isterse gitmesin diyoruz...mırınkırın edip gidiyor..ama geldiğinde çok mutlu geliyor...uzak bir yol olmasına rağmen rahat gelip gitmişler....vede çok ama çok memnun olmuş(kardeşimin eşi-hamile).

Buyuk adadayim eski sevgilimle. Ben karsiya gecmek istiyorum, ama bi turlu basaramiyorum, onume birden kum cikiyor yukselerek ve yuruyemiyorum bende geri donuyorum. Eski sevgilimin yazligi vardi oraya gidiyoruz.. balkonunda kanepe masa filan var, orda oturuyoruz ve birden bire kapiya sertce vuruyor biri, ben kesin annesigil evi basti diye dusunuyorum.. ve kendimi banyoya atiyorum o korkuyla. Kapi aciliyor ve banyonunda kapisi aciliyor ve babasi karsimda "kizim cik disari, niye oraya girdin" diyor.. bende bana birsey yapmadigi icin seviniyorum. Sonra erkek arkadasimla oturmus birseyler konusuyolar, babasinin bi SIKINTISI vardi. Derken mutfaga girip birseyler hazirliyorum, ama ekmek dogramisim ve tereyagi dokuyorum uzerine, ama bol tereyagli birsey oluyor :S.. Masaya koyuyorum, o esnada babasi koltukta uyuklamaya baslamis, iste .... amca yemek hazir yermisin diyorum.. oda yok kizim tokum, uykum var biraz diyor uyuyor.. bizde sevgilimle yemegimizi yiyoruz.. oylece bitiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…