- 24 Ocak 2011
- 21.772
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.141
Dün aksamki rüyama bayıldımm :)hayır olsunn
ben herhangı bır evdeyım ama bizim evimizmiş dedem ve rahmetlı anneannemda var gençleşmiş ama,dedem eve 2 tane yavru aslan getıryor tasmaları var boyunlarında onlar sonra bizim yanımza gelıyorlar bıraz korkuyoruz ama ,sonrada dıyorkı bunlar kırlenmış temızleyelım dıyor goturuyor yıkamaya,yıkamadan geldıkten sonra aslanlar 2 tane ikiz erkek bebek olmuşlar 3 4 aylık kadar falanlar birisi sürekli aglıyor durmadan, diğeri ise hiçç sesı bıle duymadan mışıl mışıl uyuyor acaba hastamı karnımı ac dıye dusunurken yok dıyolar yenı yaptık falan dıyorlar, ben alıyorum kucagıma susar gıbı oluyor ama sonra yıne ağlamaya başlıyor(çok şekerlerdı ama) ben sonra annemın yanına gıdıyorum onlarda yatmış uyuyolar onlara soyluyorum bebek aglıyor nıye acaba dıye sonrada uyandımm
Evet eski erkek arkadasim, ya oda kirmizi bi tondu.. kestane'nin bi koyusu diyelim.. rengin ismi nedir tam bilemicem.. ama suanki sac rengimde oyle birsey ama acigi yani.
Ya ben aklima getirmiyim dedikce ruyalarima giriyor bu adam! Bugun ki ruyamda, guya ayni evdeyiz benimkiyle. Sacimi boyaticakmisim, kirmizi tonlarinda bi renk seciyorum.. iki renk arasinda kaliyorum ve onun dedigi rengi seciyorum. Sonra aynanin karsisina gecip boyamaya basladim saclarimi.. o arada o'da rahat durmuyodu.. yuzune kopuk surmus tras olucak guya ve yanima geliyor, kopugu bana surmeye calisiyodu bende kaciyodum iste.. o esnada aynadan birbirimize baktik.. ne kadar yakistigimizi dusunduk. Derken ben saclarimi yikadim kuruladim ve aceleyle bir yere gitmemiz gerekiyordu derken annem uyandirdi beni
bide sey o evde, baslarda birileri vardi evde derken herkes dagildi bi biz kaldik.. sonrasi yazdigim gibi gelisti iste.
Hayırlısı ne ise olsun, o hayırlı olan gönlünüze hoş ve kolay eylensin inşaallah yarımelma.
İşte hep sizin acaba diye kafanızda düşündüğünüz adımlar, ama sanki bu konuda biraz kıpırdanma olacak sizin istediğiniz doğrultuda.
Hayır olsun inşaallah..Dediğim gibi kırmızı boya dikkatli davranmanız-karar vermeniz gereken bir işarettir..Dikkat rüyasıdır yani bu kişiye karşı.
Aynadan birbirinize bakmanız ise yakın zamanda haberleşmeniz yahut karşılaşmanıza delalettir.
Sarılmanız ise yakın bir çevrenizden sıkıntılı gününüzde unutulmayacak bir destek alacağınıza delalettir.
Hayır olsun inşaallah.. Eğlenceli bir rüyaymış .
Rüyada aslan görmek, o döneminizin kuvvetli ve başarılı geçeceğine delalettir.. Bu aslanların iki ikiz bebeğe dönüşmesi ise birbiriyle bağlantılı ardı ardına gelen dilekleriniz manasını taşıyor.
Kirli olan aslanların yıkanılması ise hane içinde ya da yakın akraba çevresinde iki ayrı küskünlüğün sona ermesi ve hane içinde şenliğe delalettir.
Uyuyan bebeğin ağlaması ise haneye çok yakın günlerde bir kısmetin geleceğine dair işarettir.
Rüyayı yorumlaması için başka kişilerden ricada bulunmuştunuz bende araya girmeyeyim dedim, bu yüzden yazmadım..
Hayır olsun inşaallah..
1. rüyada yakın zamanda evleneceğinize dair işaret var.. Fakat rüyanız meşaketli bir yol.. Hem çeşakaetli bir yoldan gelmişsiniz hemde meşaketli bir evlilik süreci yaşayacaksınız..Fakat sonu sizin bile şaşıracağınız kadar sevinçli oluyor..
Babanız yahut aile büyüğünüz bu evliliğe ilk başta olmulu cvp. vermeyecek.
İkinci rüyada sıkıntılı ve yalnız günlerinizin biteceğine dair müjde var.. Tam evlilikle bağlantılı bir rüya değil.
3. rüya ise tuz konusuna objektif bakamıyorum ama ;
Evleneceğin kişinin ailesi bu yıl uzak bir yere hayırlı bir yolculuk yapacaklar.. Ayrıca size beklemediğiniz bir yerden haber gelecek, bir kaç gün düşüneceksiniz; fakat olumsuz cvp. vereceksiniz, eğer yakın zamanda olduysa bu durum, yine aynı kişilerden gündeme gelecek bu konu.
Şuan yaşadığınız yerden uzak bir yerde olacak evliliğiniz..
Rabbim mutluluklar ve hayırlı evlilik nasip eylesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?