Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

birsencim çok tşk ederim canım..ağzına sağlık :) topiklerde yaptığın yorumları çok beğeniyorum kkda ciddiye alarak yürekten yazan insanlardansın..allah herşeyi gönlüne göre versin canım...

:78: Zarif bakışın ve düşüncen için çok çok teşekkür ederim..

Amin, sanada nasip eylesin Rabbim..

Rica ederim, seninde yüreğine ve aşk hayatına sağlık olsun inşaallah..

ben rüyamda geçenlerde 2 hafta oluyor bir arkadaşımın öldüğünü gördüm okuldan samimi arkadaşım daha sonra kendi kendime dedim ki annemin yanına gideyim o beni teselli eder çok üzülmüştüm çünkü.. sonra annemin yanına gidiyorum ama olay annem ölmüş gibi oldu.. annem öldü diye mahvoluyorum içimde tarif edemediğim bir acı diyorum nasıl yaşayacağım ben şimdi annemsiz.. uyandığımda ağlıyordum ve o gün kendime gelemedim.. aklıma gelince bile hala içim acıyor böyle.. Ne demek bu acaba??

birsencim inanmıcaksın ama eşim şimdi işten geldi ve apatmanın kapısının tam önünde iki tane oldukça büyük kirpi varmış.camdan banada gösterdi şok oldum yaa rüyamdada görünce etkilendim şimdi :)))

Hayır olsun inşaallah..O öldüğünüz gördüğünüz kişinin, hayatında mutlu değişimler olacak, sizde bazı konularda destekte bulunacaksınız.

Annenizi bu gunlerde sevindirmeniz ve sıkça hatırlamanız üzerine işaret edilmiş rüyanız.

Rüyadan uyandığınızda dahi o sıkıntıyı yaşıyorsanız , beklenmedik sevinç alacaksınız manasını taşıyor.

:)) Büyük tevafuk olmuş..

Yuvaları varsa, görebiliyorsanız kedi maması koyabilirsiniz yuvalarına yemeleri için..

teşekkürler

Ya ben aklima getirmiyim dedikce ruyalarima giriyor bu adam! Bugun ki ruyamda, guya ayni evdeyiz benimkiyle. Sacimi boyaticakmisim, kirmizi tonlarinda bi renk seciyorum.. iki renk arasinda kaliyorum ve onun dedigi rengi seciyorum. Sonra aynanin karsisina gecip boyamaya basladim saclarimi.. o arada o'da rahat durmuyodu.. yuzune kopuk surmus tras olucak guya ve yanima geliyor, kopugu bana surmeye calisiyodu bende kaciyodum iste.. o esnada aynadan birbirimize baktik.. ne kadar yakistigimizi dusunduk. Derken ben saclarimi yikadim kuruladim ve aceleyle bir yere gitmemiz gerekiyordu derken annem uyandirdi beni

selamlar herkese... ruyam karışıktı yerler filan aklımda kaldığı kadarıyla yazıyorum. ruyamda eski erkek arkadaşımın kuzeni doğum yapıyormuş ve hastaneye gidiyorum. ailesi de orada...
orada mı bir yerde benımkıyle rastlaşıyoruz. hiçbir şey konuşmadan yaklaşıp benı öpüyor öyle bakıyor bana.

Merhaba,ben rüyamda gördü,.hamur yogurmusum,sonra bir yagli ekmek yaptiktan sonra tavada farkina variyorum ki baya sert olmus hamur,maya koyup tekrar yogurayim diyorum.
esimle barismisiz ve bu olay yeni evde oluyor.
mutfakta tezgah dolu bulasik diyorum kaldirayim ortadan,yer acayim kendime.
bu evde mutfak esyalari eski kiracidan kalma icindeydi,yani devr almisiz,tahtadan eski tarz,ve ben esime diyorum bak olsun ne güzel idare ederiz böyle ama onun sanki ici buruk.

Bu kim, eski erkek arkadaş mı ?

Onun seçtiği rengi yazmamışsınız.

Hayır olsun inşaallah.Eski erkek arkadaşınızdan bir müjde haberi alacaksınız..Ayrıca o kuzenin bir sevinci olacak.

Eşinizle problemleriniz mi var ?

Hayır olsun inşaallah..Bu rüya sizin çabalarınız üzerine bir rüya.İlk denemede hüsran olan sonucunuz ikinci denemede sevinçle sonuçlanıyor.

Ayrıca ekmek-hamur , bereket, bolluk, huzur manasını taşıyor.

Eski bulaşıkları kaldırma isteğiniz ise bir adım atma isteğinizle örtüşüyor..Bu konuda kararsız kalıyorsunuz fakat sonunda uyguluyorsunuz, sonuç ise sizin açısınızdan meşaketli geçiyor.

Evet esimle ayriyiz ve tekrar birlesmek zor görünüyor.

Bulasiklari nasil kaldirayim,nereden basliyayim diye düsünüyordum.
ama birde hamuru yani ben yogurmusum ama kendimi yogururken görmedim,sadece yogurmak istiyorum ve bir diger anda yogrulmus,ve kizartmakta aynen böyle.

Dün aksamki rüyama bayıldımm :)hayır olsunn
ben herhangı bır evdeyım ama bizim evimizmiş dedem ve rahmetlı anneannemda var gençleşmiş ama,dedem eve 2 tane yavru aslan getıryor tasmaları var boyunlarında onlar sonra bizim yanımza gelıyorlar bıraz korkuyoruz ama ,sonrada dıyorkı bunlar kırlenmış temızleyelım dıyor goturuyor yıkamaya,yıkamadan geldıkten sonra aslanlar 2 tane ikiz erkek bebek olmuşlar 3 4 aylık kadar falanlar birisi sürekli aglıyor durmadan, diğeri ise hiçç sesı bıle duymadan mışıl mışıl uyuyor acaba hastamı karnımı ac dıye dusunurken yok dıyolar yenı yaptık falan dıyorlar, ben alıyorum kucagıma susar gıbı oluyor ama sonra yıne ağlamaya başlıyor (çok şekerlerdı ama) ben sonra annemın yanına gıdıyorum onlarda yatmış uyuyolar onlara soyluyorum bebek aglıyor nıye acaba dıye sonrada uyandımm

Hayırlısı ne ise olsun, o hayırlı olan gönlünüze hoş ve kolay eylensin inşaallah yarımelma.

İşte hep sizin acaba diye kafanızda düşündüğünüz adımlar, ama sanki bu konuda biraz kıpırdanma olacak sizin istediğiniz doğrultuda.

Bu kim, eski erkek arkadaş mı ?

Onun seçtiği rengi yazmamışsınız.

Evet eski erkek arkadasim, ya oda kirmizi bi tondu.. kestane'nin bi koyusu diyelim.. rengin ismi nedir tam bilemicem.. ama suanki sac rengimde oyle birsey ama acigi yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…