Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

günaydınlar...
ruyam oldukça entrasandı .)) milletvekili adayı oluyorum orada ailemde var eski sevgılım ve onun aileside var...isimleri okuyorlar tek tek beni de... o yer eski sevgilimin abisinin evıne yakınmış yalnız öyle karman çorman ruyaydı...

Son düzenleme:
rüyamda erkek arkadasımla benim odamda yatağımda uyuyoruz ortamızda bi erkek bebek var biraz büyük 10 aylık falan.mavi giyinmiş çocuk ağlıyo uyanıyorum annem ağlama diyorum emziriyorum bebeği erkek arkadasım uyanıyo beraber seviyoruz bebeği

merhaba bugün rüyamda yeşil taşlı bi yüzük gördüm anlamı nedir acaba yorumlarsanız çok sewinirim ...!!!:79:

selam birsencim daha dünkünü yorumlamadan ben yine rüya gördüm...çok rahatsız ediyorum ama.:78:rüyamda eşimle bir yere gidip geceyi orda dışarda geçirmişiz(eğlence anlamında)sonra arabayla geliyoruz..normalde kapalıyım...başım açık eşarbımı kaybetmişim..saçlarımda sapsarı...koşarak annemlerin apartmanıymış güya giriyorum.apartman okul koridorları gibi çok geniş...her katta insanlar var..ben elimdeki şeyi her erkek gördüğümde başıma kapatıyorum..annem en son kattaymış..bir alt katta kuzenim oturuyormuş güya.o soruyor hayırdır..anlatıyorum..ondan bir başörtüsü alıyorum..yukardan sesleniyorlar.annem kapıyı açmıyormuş..ben çocukları ona bırakmışım...çıkıyorum kapıda insan kalabalığı kapıda ölmüş dayılarımı görüyorum..birini daha net 21 yıl önce şehit olmuştu..bana dayım kafasını sallayıp göz kırpıyor.bende burdayım destek gibi... (rüyamda)dayım çok genç ve yakışıklıydı...sonra ben kapıyı çalıyorum..annemde başı açık bir şekilde kapıyı açıyor..içeri giriyoruz.ama herkes dışarıda kalıyor..annem yemek yapıyor.dayımı gördüğümü söylüyorum.annem ağlıyor..gözyaşlarını görüyorum......yorumlarsan sevinirim...

Rüyamda okuldaydım.fakat okulda sınıfların bulunduğu yer değişmiş yamuk yumuk sınıflar olmuş çok biçimsiz olmuş.işte bende arkadaşımın hoşlandığın çocuğun sınıfına giriyorm sınıfta çocuk ve bi arkadaşı varmış.sonra çkıyorum oradan ve koridorun sonundaki pencereye gidip duruyorm orada yanımda biriside var.Bi kız varmış ben bununla kavga ediyorum falan.neyse sonra sınıfa giriyoruz.dil anlatım hocam giriyor derse.benim kavga ettiğim kızda gelmiş sınıfa.sonra birşey oluyor bu kız öldürüyor hocayı.sırada duran hoca birden yığılıveriyor alt tarafa doğru.tam arka sırada da ben,kız ve erkk arkdşımla oturuyoruz.nedense ben elini tutuyorum erkek arkadaşımın.neyse sonra erkek arkdşmla öldümü diye şöyle bir bakıyoruz ki ve gözleri kıpkırmızııı kalkmaya çalışıyor (sanırım izlediğim zombi filmlerinden dolayı) ve kalkıyor.bende o anki korku ve telaşla arkamızdaki duvara doğru gidiyorum yere çömeliyorum.benim alt tarafımda da bir kaç kişi daha var ama bu kişilerin yerle oranları aynı yani.karışık bir rüyaydı :S:S yorumlarsanız sevinirim

Son düzenleme:
merhabalar....Annem geçen gece beni rüyasında görmüş.Elimde bir saksı ve içinde tomurcuk halinde beyaz gül varmış...Bunun anlamı nedirr....Yardımcı olursanız sevinirimmm...Bu arada ben evliyimm ve bebek istiyoruz...:26:

Kızlarr kardeşimin rüyasını yorumlar mısınız ?

Rüya şöyle kardeşimin erkek arkadaşı onu buluşmaya çağırıyor.Oda gidiyor yalnız sokağa çıktığında etrafta boş dükkanlar görüyor.Sonra o dükkanların camında erkek arkadaşını görüyor.Oda kardeşimi gördüğü halde yürüyor,kardeşim de peşinden gidiyor.Çocuğun üstünde siyah bir gömlek var.Sonra kardeşimin teline mesaj geliyor (kardeşimin adı büşra ) Mesaj şöyle 'burda herkes büşra' . Mesaj erkek arkadaşından geliyor.

rüyamda minübüste yolculuk yapıyoz gelin var yanımızda gelinliği çok güzelmiş fiyatını falan soruyorum 10 milyon diyolar sende giyersin bunu diyolar...sonra gelinin yanında bir bebek seviyorum ama kimin oldunu hatırlamıyorum....minübüs çok güzel gidio ne yavaş ne hızlı ..sonra giderken yollarda öküzler ve ayılar birbrine girmiş yol boyunca öküz yani inek leşleri görüyorum ilerdede sürü halinde vardı bişeler sonra korkuyorum ben minübüsçüye geri dön diyorum şöforde dönüyor beni koruyor falan..böle garip bir rüyaydı
birsen ablammmmmm
yada yorumlamak isteyen biris yorumlarmı lütfennnnnnnn

Suan aralari ne durumda bilmiyorum ama aralarina bi serinlik girebilir..

Canim sen bi konuda daha on plana cikicaksin ve eski sevgilinle alakali onunla yakinlasmana sebep olucak bir olay olucak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…