Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

kısa bir süre sonra rüyanda iş ile ilgili birşey göreceksin benimle paylaşırsan sevinirim yorum yaparım istersen canım bu arada kızım bir rüya görmüş çok korkmuş yorumlarsan sevinirim bu küçük kızım 19 yaşında birde ablası var 26 yaşında rabbim sanada bu yaşlara getirecek evlatlar versin inşallah 19yaşındaki kızım görmüş kendini yukardan izliyormuş göğüsleri kıpkırmızı yara içindeymiş çok kötü görünüyormuş göğüsleri merak ettim ne anlama geliyor bu rüya senin yorumuna çok inanıyorum canım cevaplarsan sevinirim çok teşekkür ederim şimdidena.s.

bilmiyorumkismile
saglikla ilgili yorumlar;

1-canim basta saglik sorunu olabilir bir doktora görünsün

-canim ayriyetden sende bir doktora görün derim zira rüyadaki gögüs anneye olan sevgi ve sefkati gösterir yani seninle bir baglantisi olabilir o yüzden dedim

(bide güvendigi birine cok fazla herseyi anlatmasin canini yakabilir)

insallah kötüye cikmasin hayra yoralim yinede

rüyamda is ile ilgili biseyler görecen dedin nasil yani ?

çok korkunç bi rğüya gördüm

annem babam ben ve kardeşim burda çok bilindik çarşımız vardır orsa geziyoruz babam ve kardeşim kuyumcuya giriyolar ve o an her yer sanki kıyamet koparmışcasına bi havaya bürünüyo ve çığlıklar yükseliyo o kadar korkuyorum ki uyuduğum yerde bile hisssetim işlemiş içime nerdeyse daha sonra en fazla 25 yaşlarında bi adam arkasında bi ışık top şeklinde adam koşturuyo o ışık arkasında ve millet çarpılıyo çarpılıyo Allahım şeklinde bağrışıyolar ben korkuyorum annemide alıp kuyumcunun içine giriyorum baba baba diye sonra dışarı çıkıyoruz büyük bi ses bomba patlıyomuş gibi ondan sonra adam çarpıldııııııııııııı diye sesler geliyo ve bi anda o kıyamet havası mükemmel bi bahar havasına dönüşüyo orda uyanıyorum

o kadar çok etkilendim ki film gibiydi uyandım ve nefes nefese kaldım korktum

acca

ay canim ya gecmis olsunkaydirigubbakcemile3

kabus görmüsün diyelim

yinede merak ediyorsan yorumlayayim

ailecek bir sikinti bir karmasa atlatacaksiniz
ama korkulacak bisey degil gecici korkma

bol bol dua etmelisiniz

günaydin

dün rüyamda büyük bir binaya giriyorum memurlar bankacilar herkes vardi
ben bir bayan bankaciyla kredi icin görüsüyorum ,bir ev kredisi icin,(normla hayattada var) olumsuz cevap aliyorum sinirleniyorum kadina söylenmeye basliyorum ikimiz esimle calisiyoruz neden bize vermiyorsunuz tek calisana veriyorsunuz diye ,rakamlar gördüm 104 mü 404 mü hatirlamiyorum ,sonra baska odada memurlar vardi hepsi ayni giymislar,ordan cikdim moralim bozukdu carsida yürüdüm kalabalikdi carsi.

yorumun için sağol canım evet rüyanda iş ile ilgili göreceksin inşallah benim rüyamıda yorumlarsan sevinirim dün gece rüyamda bebeğim olmuş fakat cinsiyetini hatırlamıyorum ben pembeli bir yatakta yatıdım ama iki görümcem yatağı karşı tarafa almışlar ve büyük görümcem mor çiçekli nevresim sermiş yatağa ama yatak tek kişilik karyola bana bu benden hediye diyo küçük görümcemde eşime yeşil bir gömlek almış hediye ben çok mutlu oluyorum kulağımda altın küpeler var onları çıkarıp koluma bilezik yapıyorum o arada evimize eşimin amcaları kuzenleri geliyor amcası bir köşede yemek yiyordu erkek kuzeni ise bizim evin içine her tarafa kendi çamaşırlarını sermiş kurusun diye misafirler gelince toplamaya çalışıyor çamaşırların hepsi eski yünlü ve siyahtı canım uzun oldu kusura bakma yorumlarsan sevinirim

merhabalar
bende rüyamda
kızkardeşimin eşi katilmiş (ama eşi farklıydı sanki yüzünü hatırlamıyorum) ama gizliyor kimseye belli etmiyor sonra apartmandan babası kendini atıyor ölüyor yerde ölmüş cesedini görüyorum,
kız kardeşim ve eşi evlerine gidiyor ben sürekli ip uçları bulmaya çalışıyorum sonra kesinleştiriyorum onun katil olduğunu kardeşim ve eşi evlerine gidiyor kardeşime dikkat et kendine diyeceğim ama eşi bir türlü yanlız bırakmıyor en sonunda söylüyorum sonra uyandımm
Hayrolur inşalah yorumlayabilecek varsa sevinirim

Son düzenleme:

canim rüyan insallah hayra cikar
kredi isiniz olacak gibime geldi (belki ama belki ufak bir pürüz cikabilir)
gördügün rakamlar 1 basari ,4 rakimada biseyleri sabitlestirme yerine oturtdurma

kuzenin bazi sikintilari var yada olacak yardima ihtiyaci var
ve sanki yanlis bir isin pesinde olacak

görümcelerin ile aran iyise anlasma varsa
bu sana bir konuda yardim etme destek cikma olabilir

eger pek anlasma yoksa araniz iyi degilse
o kisilerden bir takim can sikici laflar duyacaksin ve bir konuda senin birseyine karisacaklar

küppe haberdir bir hamilelik haber olabilir bu

ya gercekten bugun is ile alakali rüya gördüm rüyamda assistan olarak ise alinmisim bir odada masa basinda oturuyorum bir kadin ifade verir gibi biseyler anlatiyor beni ise alan kadinda beni tanitiyor bu bizim yeni assistanimiz diyor bende sasiriyorum ne assistani diye
sok oldum sen nerden bildin böyle bir rüya görecegimi???kafamçokkarıştı

kardesinin esiyle ilgi sorunlari olabilir
senin süphe edisin ,kardesinin esiyle ilgili bir konuda süphe edecek anlamina gelebilir

merhabalar
bende agzımda damagımda yenı bır dısın cıktıgını gordum
yanı sekılsız bısıydı yorumlarsanız sevınrıım hayırlı kandıller..

endulus tsk ederım canım cvpın ıcınde ne gıbı hos degıl yanı ölüm falanmı yoksa işle ılgılı bısıymı
benı tedırgın etmemek ıcın sanırım acıklamadın ama acıklarsan sevınırım

bitanem diş acıdır diye biliyorum,düşman belki,ölümmü diyorsun tatlım,olcaksa olcak zaten içini rahat tut,birde bazı rüyalar varmış,hanı çıkmazya,çok net hatırlarız,allahın uyarısı imiş,hanı böle olcak,ama biz senı koruduk..tarzında,,güzel yoralım,güzel düşünelim,güzel olsun,

öncelikle yorumun için sağol dedim ya arkadaşım hislerim çok kuvvetli diye birde sana çok dua ettim işinle ilgili rüya gör diye rüyanı okuduğum anda şunları hisettim sana iki yerden haber gelecek işin ile ilgili görüşmeye gideceksin bir tanesinde çok sıkılacaksın kendini tanıyamayacaksın sorulara cevap veremeyeceksin dilin tutulacak sanki ben böyle değildim ne oldu bana diye bana birazcık inanırsan iş görüşmesine giderken ayetelkürsüyü çok oku içeri girdiğindede YAVEDDUD en ez11defa söyle sonrada RABBİM BENİM İÇİN HAYIRLIYSA KARŞIMDAKİLERE BENİ SICAK GÖSTER OLUMSUZ SÖZLER ÇIKMASIN AĞIZLARINDAN DİLLERİ TUTULSUN de inan olacak seninle daha çok şey konuşacağız istersen arkadaşım çok öptümkaydirigubbakcemile3

muhtesem insan seni Allah karsima cikardi
Allah razi olsun senden insallah dualarin kabul olur
dediklerini kesinlikle yapacagim Allah tutdugunu Altin etsin
dert yüzü görmeyesin :lepi::teytey::sm_coollumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…