Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Rüyamda büyük ve kalabalık bi futbol stadının ortasındayım ama stat acayip karanlık göz gözü görmüyo ve ben içindeyim stadın sonra baktım biraz uzakta 9-10 yaşlarında küçük bi kız çocuğu su diye bağırıyor benim yanımdada su şisesi var tam şişeyi aldım ona verecekken arapça birşeyler söyledi ben bayıldım oradada uyandım. aslında arapca bilmememe rağmen rüyamda biliyor gibiydim ve çok korkmuştum.

mrb kız kardeşimde bende evliyiz çocuğumuz yok rüyamda ; bilmediğim bir tuvalette ben alaturka tuvalete oturmuşum bebek doğuruyorum kendi kendime ama hiç kan yok kardeşimde ayakta eğilmiş önümde oda aynı şekilde bebek doğuruyordu rüyada hiç kan yoktu bebeği doğurdum elimle çektim küçücüktü cinsiyetini görmedim ama vajinamda bi acı vardı gerçek doğum yapmış gibiydim bu rüyamı yorumlarsanız beni bu çıkmazdan kurtarabilirsin çocuk çok istiyorum ailede baskı yapıyor çocuk yapın die :2:

eltim palyoça kılığındaydı...suratı böle tüm boyalı...biriyle muhabbet ediyorum onun kıskandığı biiryle ....dikkatli bakıyorum yüzüne boyalı olmasına rağmen anlıyorum surat ifadesini suratı düşüyo bozulyo ....hayırlara gitsin bide rüyalarımda bari raht bırakın ya...

merhabalarr
kısa bır ruya gordum hayır olsun ama.. anlamı nedır acaba

ben ve kız kardeslerım yabancı bır evden cıkıyoruz bahçelı bir evmiş bu,dılek dılenıyormuş bahçesinde, beyaz lalelerin altında (cok guzeldı ama) sonra kağıtın üstüne,taşın ustune ısımler yazılıyormus, gercek oluyormus dılekler gıbı dusunurken, bır tasın ustunde 1 ay once evlenen kuzenım ve damadın ısmını goruyorum boylemı yapmışlar dıyorum kendı kendıme, bizde diliyoruz ama ben taş bulamadıgım için milka moru rengınde o kagıda benzeyen bır kagıt buluyorum, ustunde de 2 katlı cok guzel camlarında kırmızı gıbı saksı cıcekleri olan dış cephesı hafıf bombelı açık su yesılı rengınde ev resmı goruyorum aa ne guzelmış dıye içimden gecırıyorum, arkasını cevırıp ısmımı yazıcam ama erkek arkadasım olmadıgı için erkek ısmı olarak ne yazcagımı bılmıorum dusunmuyorumda kendı ısmımı yazarken uyandımmm
hayır olsun acaba nedır

rüyamda yere sırtüstü yatıyorum büyük oğlumda gelip benim üzerime yatıyor oğlum beni yatak sandın herhalde diye espiri yapıyorum ama o yinede üstüme sırtüstü uzanıyor bu arada diğer oğlumun nerde olduğunu merak ediyorum oaradakilere soruyorum ama kim olduklarını bilmiyorum. o arada uyandım.

merhabalar, benim ruyamıda yorumlayabılırsenız sevınırım

birkaç gün önce rüyamda bir erkek bebeğim olduğunu görüyorum. Dedem ve hatırlamadığım birileri bebek görmeye geliyorlar. Dedem iki kağıt 100 lira veriyor ve bebeğin baş tarafında bir tane çeyrek altın olduğunu hatırlıyorum. Daha sonra bir ev görüyorum denize karşı ve kocaman pencereleri var boğaz köprüsünün sadece ayakları çok yakın görünüyor pencereden. Erkek arkadaşım ile evli yada evlenecek olduğumuz bir durum varmış ve birkaç aylığına bir yerlere gidecekmiş. Kayınvalidem onu tanımamam için peruk takarak yanıma gelmiş ve konuşmalarımı dinleyerek ne yapacağıma ne karar vereceğimi merak ediyormuş. altlı ustlu oturuyor gibiymişiz. onlarda mı kalacağımı yoksa kendım mı kalacagımı anlamaya calısıyormus. Birkaç kadın vardı o ortamda. Bu arada evde sadece bana ait olan çeyizler var ve eşya yoktu sadece hayal mayal bir yatak vardı gibi hatırlıyorum.

dün akşamda rüyamda bizi tanıştıran adamın kapımıza ayıklanmış 3 kase nar bıraktıgını hatırlıyorum. Daha sonra kına gecelerinde verilen kuruyemiş keselerinden sadece şam fıstığı vardı içinde, yedim.

Böyle derme çatma tahta bir ev gibi yerdi orada yıkandım, böcekler, örümcekler vardı ürküyordum sanki...

Yorumlayabilirsen çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.

Yaklaşık 2 aydır konuşmadığım küs olduğumuz bi arkadaşım var. Rüyamda benimle konuşmaya çalışıyordu, başkasına söylediğim şeylere cevap veriyordu falan. bende ona küs gibi davranmak istemedim ve bende onunla konuştum. bir şey yokmuş gibi konuştum küz kalmak istemedim ama konuşmaya çalıştığınında farkındaydım.

yardım ederseniz sevinirim. yanlış bir şey yapmak istemiyorum :44: .s

Merhaba...
Dün gece gördüğüm iki rüyayı yorumlar mısınız?
İlkinde okulda öğrencilerime ders anlatıyorum ama masanın üzerine çıkmışım.Çok eğlenceli bir şekilde ders işliyoruz ders bitiyor çocuklar çıkıyor fakat ben masadan bi türlü inemiyorum.Çünkü masanın üzerindeyim ama çok yüksek.Deniyorum falan dengemi kaybediyorum düşecek gibi oluyorum.Sonra üniversiteden bir arkadaşım geliyor güya o da benim öğrencimmiş tam o yardım edecekken kendim iniyorum.(Bu arada belirtiyim şu sıra atamaları fazlasıyla kafasına takmış atanamayan bir öğretmenim)

İkincisinde evdeyim ama pek bizim eve benzemiyor küçük bi kız var.Namaz kılıcaz.Fakat benim sırtımda biri daha var.Yüzünü falan görmüyorum sadece bana yapışık gibi sırtımda biri daha var hissediyorum.Namaza başlıyoruz benim üzerime giydiğim şeyin kolları biraz kısa ve arada şaşırıyorum o küçük kız benimle dalga geçiyor kılamadığım için.Çok sinirleniyorum.Yanlış hatırlamıyosam namaz yarım kalıyor tamamlayamıyorum.Sonra evde vitrinin camına bakarken arkamda bi adam beliriyor.Çok korkuyorum.Anneme söylüyorum.Sana öyle gelmiştir falan diyo.Benim elim ayağım titriyo zar zor konuşuyorum falan.Sonra anneme başka bi adam gösteriyorum.Annem o inşaat kalıntısı olabilir mi acaba diyo.(Ev zaten böyle yeni taşınılmış gibiydi ve çok fazla çiçek vardı.)Tam o anda adam bize dönüyo kötü kötü bakıyo.Sonra da korkarak uyanıyorum.

Yorumlayan olursa şimdiden teşekkür ederim.

mahmure hanım

dün bir rüya gördüm , şuanda bulunduğum durumla ilgilidir belki, yorum yapabilirseniz çok sevinirim.

şuan yatırım yapmayı düşünüyoruz ev alıcaz ama paramız yetmiceğinden kredide çekicez.
Rüyamda deniz dibinde iki katllı otel veya pansiyon gibi bir yerdeyim.Dev dalgalar geliyor ve birinci kattaki herşeyi , eşyaları, kumları süpürüyor dalgalara bakın diyorum kimse önemsemiyor veya görmüyor , tekrar dev bir dalga geliyor ve üst kata herkesin oturduğu yere çıkıyorum , korkuyorum tanımadığım insanlar, bayan bir grubun yanına sokuluyorum ve masalarına oturuyorum , güvende kalabileceğim bir yer arıyorum.

rüyamın bir anlamı varmıdır, varsa yorum yapabilirmisiniz...

kizlar ben cok ruya görmem yada hatirlamiyorum.dün bir rüya gördüm cok kisa intten yorumlamaya calistim ama yapamadim.belki bir sey söylersiniz.ben arada anne olayim diye dusunen ama aktiv birsey yapmayan biriyim.yani dr.felan daha gitmedim.rüyamda bir adam görüyorum.ki bu benim doktorummus.bana diyorki beril hanim yumurtaniz 17,5 mm.tebrikler diyor.ben sasiriyorum sanki hamilesiniz demis gibi oluyorum.sonra uyandim hala bir garibim diyorum kendi kendime acaba hamile kalacam felan diye.banada bir yorum yapabilirmisiniz

mrblar

rüyada mezarlığa gitmek, kendi kapalı mezarının ayak ucunda durmak,
mezar taşında kendi dogum tarihinin yazması ve fotografının olması neye çıkar?

Selam kızlar,bugün rüyamda okul gibi bi yerdeym iki kızi arka arkaya cesurca dövüyorum aynı sınıfta oluyoruz.yalniz birini tanıyorum diğerini tanımıyorum normal hayatımda..sonra ordan kaçıyorum okul görevlileri beni arıyo falan baya macera doluydu..:) sizce bunu neye yormali?

dun gece iki tane ruya gordum ikisidee korkunctu...ilk gorudugm ruya soyleydi (hatirladigim kadariyla):gece yatamdan once kapimi kitledim (dun gece kitlemistim gercektede cunku biri bizde kalmisti ne bileym kitledim iste korku girdi icime sanirim) yatip uyuyorum sabah 6 gibi kapiyi birinin acmaya calistigini goruyorum uyaniyorum ve kim oldgunu soruyorum burasini tam hatirlamiyorum ama o bizde kalan cocuk cikiyor her neyse bana tecavuz etmek istiyor ama ben kaciyorum annemin yanina...ayni gun mu bilemicem ama birgun evde tek basimayimm ve bu ayni insan bir arkadasiyla beraber bize giriyolar odama gelyior beni bulyuorlar yine tecavuz etmek icin geliyolar bende pencereden kaciyorum 3.kattan nasil iniyorsam inyiorum iste asagi oyle sonlaniyor ilk ruyam...ikinci ruyam ise :bitane seri katil durmadan her gun (aksam) insan olduruyor bicakla olduruyor...herkes korkuyor butun sehir onun pesinden kaciyor herkes ona yakalanmamk icin ama kimse kimin oldugnu bilmyior...her neyse birgun bizim oturdugumuz kata geliyorr evde kim varsa hepimiz saklaniyoruz olurda bizim daireye girerse diye nasilsa biliyoruz onun geldigni...ama cok sukur bizim daireye girmyior baska daireye giriyor...snraa polis falan filan geliyor ole bitiyor...bole iste ya cok korkunctu...suan anlatirken bile korkuyorum hala...yorumlarsaniz sevinirim

hmm ben yorumlayayim bari ama valla aticam pesinen soyleyeyim:)eger hala okuyorsan ck yakin arkadasin olan kisi gorundugu gibi degil sen arkadasin saniyorsun ama o dusmanin aslindan ve onun bi arkadasiyla beraber ki sen tanimyiorsun arkandan konusuyolar...sende bunu ogrenceksin ve onla tamamen sohbeti keseceksin cnm...eger okumuyorsan ya okul doneminden ck iyi arkadasin olan biiryle arkadaslign sona erecek yada calisiyorsan is yerinden ck iyi anlastigin biriyle bidaha konusmama karari alcaksin nasil atiyorum ama:)

Son düzenleme:
Rüyamda istihare yapmıştm ilk rüyamda bi yolda yürüyorum tek başıma akrabamın kızları benim oturdugum yere geleceklermiş şehirdışından onları almaya gdiyordum yol geniş ve ufak ufak taşlıydı.2.rüyamda ise halama gdiyorum koşa koşa çocuklar gbi bayır aşagı bi yolda yorumlarsanız cok sevinirim :)

ben ruyamda çay bahçesi gibi bir yerdeydim ve bahçe yemyeşildi hatta bu yeşilliklerin arasındada küçük küçük renkli çiçekler vardı bir ara çay bahçesinin sahibi buraları daha fazla yeşillendirecem dedi hatta merdivenlerin üzeri bile yeşillikti yorumlayabilecek olan var mı aranızda

sevgilimden ayrılalı 17 gün oldu, dün gece rüyamda büyük bir sırt çantasıyla bir yere (sanırım plaja) gidicem, çantanın küçük gözündeki fermuarı açıyorum ve içinden boş bir prezervatif kutusu çıkıyor (sevgilimin sırt çantasıymış meğer) demek birileriyle beraber olmuş ve bu kutuyu saklıyo diyorum, biraz daha karıştırıyorum ve azıcık kalmış bir ruj, kullanılmış bir dudak koruyucu gibi makyaj malzemeleri de çıkıyor. ve ben de, onun eski sevgililerinin eşyalarını alıp böyle hatıra diye sakladığını, onları ne kadar çok sevdiğini düşünüyorum.. onu arayıp bunlar ne diye sorasım geliyo içimden ama yapmıyorum..

nedir bunun yorumu arkadaşlar..

rüyamda kız bebek gördüm yeni doğmuş,ama kocaman,çok tombul,pofidik pofidik ayakları varüstelik konuşuyoda.benim kucağımda diyorum ki sen kaç gün önce doğdun?o da 2 gün önce doğdum diyo.banada sen kaç gün önce doğdun diye soruyo?adını soruyorum.ayşe büşra diyo:26:bide evde banyonun duvarlarına ve lavoboya sıçramış dışkı gördüm.ayy diyorum niye sıçramış bunlar
annemde abdullah gül ve karısıyla masada otururken görmüş kendini sohbet ediyomuş:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…