- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.221
Valla bende babamin vefat ettigini gordum (Allah korusun) babam cok sukur sag. Bunun anlami ne bende agliyordum ruyamda
Cevapin icin tskler canim, valla bende oyle halsiz kalkmissim bugun o ruyayi gordukten sonra, biraz rahatladim simdi sayende. Amin canim sende uzme kendini fazla
ya bende ruyamda allah korusun babam ölmüş gordum o kadar uzuluyordumkı surekl aglıyordum artık bı babam yok falan dıye dusunuyprdum ve babamın yesıl gozunun bı tanesını kutuda saklıyordum sonra cok uzuldugum ıcın kendıme mezar actırıyorum bende ıcıne gırıp kendımı gomdurcem guya sonra ıcıne gırıyorum mezarın ben nasıl durcam ıcınde dıye dusunuyorum uyurum heralde falan dıyorum sonra vazgecıp tekrar cıkıyorum ordan
bunun anlamı ne olabılır
Allah hayır etsin...
çok kötü bir rüya değil. ümit kestiğin bir şey biraz zor da olsa olucak inşaallah. sanırım fazla gayret sarfetmiyorsun. babanın öllümünü buna yordum
ikinci kısımda kendine mezar açtırman ise kendi başına iş açmanı ve mezardan çıkışın da, bu işin içinden kendi kendine çıkacaksın.
şu şekilde de yorumlanabilir. eğer çalışıyorsan terfi alabilirsin.
cok tesekkur ederım yorumun ıcınden gercekten bıldın ve ben o ısın ıcınden cıktım cok sukur sagol ıyı yorumluyorsun bundan sonra sonra yorumlattırmak ısterım senın ıcın uygunsa
bende bugün rüyamda annemle dayımlara gidiyoruz kapıyı açmıyorlar bekliyoruz...sonra içerden bir kalabalık çıkıyor sürpriz varmış dayımın oğluna ,oda bizim yanımızda duruyormuş ...sonra yemekler,eğlence...sonra biz topluyoruz...tencerelere kalan yemekleri koyuyorum.........:26:
selam.........
bugün rüyamda çok sayıda balık gördüm.....
o balıkları sonra çok büyük şekildelerdi pişiriyordum....ama kimseye pişirdiklerimi vermedim..siz başka var onları alın bunlar benim dedim...
sonra anahtarla kapıyı açamadım...sonra anahtarı dişe sokup çevirdim diş döndü ama açılmadı....sonra kapıda birileri biz bekliyoruz sen açmıyorsun diye kapıyı zorladılar...kapıya tekrar anahtarı soktum kapı açıldı.....:86:....
yorumlarsanız sevinirimmmmmmmmmmmm.................
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?