- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
- #3.301
kizlar bende bugun bi ruya gordum hayirdir ins..
kisaca hemen anlatayim: ruyamda tekneye binmemi istiyorlar fakat ben binmek istemiyorum, denize duserim elbiselerim islanir diye.. neyse ben tekneye binmek icin kocaman bi tasa basiyorum ve tas birden batiyo denizin icine, bende batiyorum ve korktum sonra bana kucuk bi yardimla kendime geliyorum denizin icinde ve yuzmeye basliyorum.. yuzuyorum ve yuzuyorum birden denizin azaldigini goruyorum yani kiyiya geliyorum. ve sonra deniz kiyisinda denizden cikarak yurumeye basliyorum ve birden ufacik bir yilan goruyorum. yilana bakiyorum ama yilan tam bana dogru gelmek uzere ve birden sirin ve guzel bi kopek kosarak geliyo ve yilani yutuyo..
umarim yorum yazarsiniz yaaaa aklima cok takildi bu ruya...
değişik bi rüya:şu anda kafana takıp istediğin bişey varsa ondan vazgeçip pek istemediğin bi yolda iş olur evlilik olur bilemiyorm engellere ragmen çevrendekilerin destegi ile başarılı olcaksın gibi geliyor..
tabi bu sadece benm düşüncem canm bilen biri yorumlarsa daha iyi olur
tsk ederim yorumun icin yaa.. aslinda is ariyorum ve uzun suredir daha is bulamadim.. ins is bulurum:))
canım rüyan hayırlara vesile inşallah sen kesin ayrıldınmı bilmem ama tekrar kavuşma var erkek arkadaşın pişmanlıklar yaşıyacak sadece hissettiklerimi söylersem ben sonu çok güzel olacak derim rabbimin izniyle
tekrar rüya gördüm((
köyde dedemlerin evindeyim eski sevgilim geldi sımsıkı sarıldık ve barıştık rüyamda onun biryere gitmesi gerekiyormuş yolcu ettim şarj aletini unuttuğunu farkettim ve şarj eletini attım balkondan...daha sonra sigara yaktım sigaranın küşünü bolkondan çırptım ve o külden yangın çıktı birden bahçede çok saman yoktu ama saman alevi gibi heryeri sardı dumansız alev alev bi yangındı battaniye ile yanan yeri söndürmeye çalıştım ama attığım battaniyede yanıyordu daha sonra evin içine baktım(ahşap ev) tüm tahtalar yanmaya başlamış merdivenler falan...daha sonra kendikendime ev yanıyor çıkıyım evden bende yanmayım dedim ve çıktım daha sonra yangını söndürdüler...
nasıl yorumamam gerekiyor biraz garip bi rüya
ayynen dediğiniz gibi oldu hisleriniz gerçekten çok kuvvetli..çok teşekkür ederim..
kizlar bende bugun bi ruya gordum hayirdir ins..
kisaca hemen anlatayim: ruyamda tekneye binmemi istiyorlar fakat ben binmek istemiyorum, denize duserim elbiselerim islanir diye.. neyse ben tekneye binmek icin kocaman bi tasa basiyorum ve tas birden batiyo denizin icine, bende batiyorum ve korktum sonra bana kucuk bi yardimla kendime geliyorum denizin icinde ve yuzmeye basliyorum.. yuzuyorum ve yuzuyorum birden denizin azaldigini goruyorum yani kiyiya geliyorum. ve sonra deniz kiyisinda denizden cikarak yurumeye basliyorum ve birden ufacik bir yilan goruyorum. yilana bakiyorum ama yilan tam bana dogru gelmek uzere ve birden sirin ve guzel bi kopek kosarak geliyo ve yilani yutuyo..
umarim yorum yazarsiniz yaaaa aklima cok takildi bu ruya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?