- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
muhtesem insan seni Allah karsima cikardi
Allah razi olsun senden insallah dualarin kabul olur
dediklerini kesinlikle yapacagim Allah tutdugunu Altin etsin
dert yüzü görmeyesin :lepi::teytey::sm_coollumunekankayizsmile
asıl sen muhteşemsin ben aylardır dua ediyorum iyi biriyle şu sanal alemde karşılaşayım diye birgün hislerim bu sayfayı aç dedi ve ilk gördüğünle konuş dedi seni gördüm içim tuhaf oldu sanki yıllardır aradığım kardeşimi dostumu bulmuşum gibi sevindim inan bu kadar sık bakmazdım ne kadar yüzlerini görmesende insanların rüyalarını yorarken üzerine etki yani karşı kişilerin ağırlığını alıyorsun canım arada bir bir bardak suya 3damla sirke kat nas felak surelerini 3 er defa oku iç iyi gelir işlerinde ras gider sana bazı ip uçları vereceğim arada sırada bunları yaparsan çok daha kolay atlatacaksın karşına çıkan her zorluğu aklına takılan bir şey olursa elimden geldiğince sana yardım ederim seve seve canım
vereliniortak
canım eğer yorumlamak istemiyorsan yorumlamaya bilirsin senin arzun ...bu arada da kandilin mübarek olsun...rabbim dualarımızı kabul etsin...banada tez vakitte hayırlı sağlıklı bebiş versin..kucağıma almayıda nasip etsin...aminnnnnnnnnnnnn
canım bundan 3 gün önce bardağa süt koyuyorum içine bal içiyorum çok hoşuma gidiyor...önceki gecede bir ahırdayım bir at var o kadar güzelki...yanındada inek yavrusu buzağa..oda güzel dışardada 2 tane at daha ..birisi hırçın diğeride sakin...diğer gecede yeni doğum yapmış bir arkadaşımla beraber elimizde köy beşiklerinden birisi ölmüş ordan uzaklaştıralım diyoruz içinde bebekte var galiba .. bana yorumlarsan çok sevinirim...ya gördüğüm rüyalarım içinde bulunduğum durumdan kaynaklanıyor yada rabbimin rüyalarımda anlatmak istediği birşey var ben anlamıyorum...bitanem...
canım bundan 3 gün önce bardağa süt koyuyorum içine bal içiyorum çok hoşuma gidiyor...önceki gecede bir ahırdayım bir at var o kadar güzelki...yanındada inek yavrusu buzağa..oda güzel dışardada 2 tane at daha ..birisi hırçın diğeride sakin...diğer gecede yeni doğum yapmış bir arkadaşımla beraber elimizde köy beşiklerinden birisi ölmüş ordan uzaklaştıralım diyoruz içinde bebekte var galiba .. bana yorumlarsan çok sevinirim...ya gördüğüm rüyalarım içinde bulunduğum durumdan kaynaklanıyor yada rabbimin rüyalarımda anlatmak istediği birşey var ben anlamıyorum...bitanem...
canim bilin altinda cocuk özlemi oldugundan bu tür rüyallar görüyorsun bu bendede cok oluyor
ama ben suna inaniyorum rüyana baktigimda Allahim insallah sana hayirli bir bebis verecek
zira At büük sevinc muradin olmasidir biraz zaman sabret
hattda ikiz bebeklerin olabilir
suan icime geldi cok yaramaz afacan tatli bir oglun olacak:ecrin_bebek:
Insallah canim bugun kandil dua et kabul olur insallah
senin icinde dua edecegim bana özelden ismini yazip yollamak istersen tabi boshayallersmile
ben de rüyamı anlatmak istiyorum :
önce ön bilgi vereyim ,
dedemi 3 buçuk ay önce kaybettim , tek torunum ve çok zor günler geçirdik, ananem yaşlı olduğu için bakamadı , annem de çalışmak zorundaydı , benim okul tatilime geldiği için ona ben baktım ama kurtaramadık malesef ..
dün gece de , dedem bi ze gelmişti ama o hasta haliyle gördüm , kucağıma almışım onu , gezdiriyormuşum , düşürücem die çok korkuyordu , onu telkin etmeye filan uğraşıyordum en sonunda bıraktım onu biyere , net hatırlayamadım .
sonraki rüyam da da ,
dedem sağlıklıymış annem ben ve dedem , birlikte 1 kuyumcuya gittik ona altın künye alıcakmışız ama annem kapıda beklior , bir tane çok kalın bir bileklik beğendi , ben beğenmedim başka beğen bu kötü dedim , o da o zaman sen beğen annen de alsın diordu , ince zarif taşlı tuşlu bişey beğeniordum.
ne demek olabilir sizce ?
dünde ananemin rüyasına girmiş , senin dırdırından kurtuldum rahat rahat yatıyorum ben demiş kaydirigubbakcemile3
şu hayatta hangi isteğim hemen gerçekleşti..hep bir zorlukla ..çok şükür rabbime eşimle huzurluyum mutluyum..ama bir tarafımız yarım...rabbim o yarım kalan yarımızıda tez vakitte hayırlısıyla tamamlar inşallah...yengeç burcuyum birazda ondan kaynaklanan duygusallığım var...eşim tam tersi bir oğlak...onu çok seviyorum evlendiğimiz günden beri ikimize ait bir can olsun meyvemiz olsun istedik ama rabbim kısmet etmedi..ikimizdede sorun olmadığı halde..3 ay önce sevindik tam oldu dedik 2 aylıkken terk etti...hayatta herşeyi gördüm öğrendim ve yoruldum...rabbime isyanım yok asla..
canım mahsumdeğiliz ağzına yüreğine sağlık...inşallah...gönlünden geçenler tez vakitte olur...yeterki olsun yaramaz olsun razıyım....
endulus seninde ağzına sağlık benim için inanın moral kaynağı oldunuz...inanınki birbirimizi görmesekte okuyarak hissediyoruz birbirimizi...
mahsumdeğiliz senindemi bebşin yok...inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip eder...aminnnnnnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?