Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım çok teşekkür ederim , hayırlısıyla inşallah :) ananem dediğin gibi biraz sıkıntılı canım , inaşallah atlatıcaz :)

inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhh

sen kaç yıllık evlisin...düşğüm dursaydı tam evlilik yıldönümüzde doğacaktı...kısmet...

16 temmuzda doğum günüm...rabbim kısmet ederse...14 temmuzda adet tarihim...inşallah adet olmamda bebşimin müjdeli haberini alırım...en güzel doğum günü hediyem olur....kızlar bu gece herkes birbiri için dua etsinki kulun kula duası kabul olurmuş....inşallahhhhhhhhhhhh

aynen kardesim birbirimize dua edelim
Allah kimin ne muradi varsa tez vakitde kabul edsin INSALLAHhihoyyyt

canim ya ben 9 senedir neerdesye bekliyorum

tahmin ediyorum senin gücünü ama lütfen kimse için mecbur kalmadıkça rüyaya yatma olurmu birine şeytani birşey müsalat olduysa seni kulanır ve emin ol işin içinden çıkamazsın sen sadece hislerini kullan senin bedeninde benim gibi çok açık yani eğer inanırsan kullanılıyor iyi şeyleri söyle kötüyü görsende söyleme sadece uyarıda bulun asla ama asla görürsen birisi için ölümü sakın söyleme ağır hasta de yeter ne kadardır bu gücün var bilmiyorum zaman zaman kötü olabilirsin konuştuğunu ne söylediğini hatırlamaya bilirsin bunları yaşıyormusun bilmiyorum birşey soracağım hiç kaza atlatınmı başından kılpayı döndüğün birolay geçtimi bu küçükkende olabilir cevabını alayım sonra neden sorduğumu anlatırım sen mucizelere inan daha çokkkkk mucize yaşayacaksın bizim karşılşmamız bile bir mucize ileride anlansın canım çok öptüm

merhaba canım senin üztün bitiyor merak etme bu gece iki rekat şükür namazı kıl dileğini dile ve uyu sakın aklına başka niyet getirme inşallah rüyanda göreceksin muştuyu mutluluğun daim olsun mükemmel bir evliliğin var dikkatli ol nazar değiyor size evine şap koy açıkta kalsın nazarlı kişiler geldikçe şap erir size nazar değmez çok öptüma.s.

merhaba bi sure once bir ruya gordum,, daha once de yorum istemistim malesef yorumlanamamıstı, yorumlarsanız cok sevinirim

Dün gece cok ilginç bir rüya gördüm. Rüyamada bir oğlum oluyordu. Eşime gösteriyorum bebeği "gozleri hic bana benzemiyor" diyor, bebeğin gözlerine bakıyorum aynı benim gözlerim,,

bebek bakmak hakkında hic bir sey bilmiyorum ve endiseleniyorum ne yapacagım diye. Annemi arıyorum simdi bi isim var sonra gelirim tarzında bir seyler soyluyor,, sutum gelmemis daha, bebek aç ne yapacak diyorum,, sonra sütüm geliyor, bu seferde ne kadar zamanda bir emzirmem gerekiyo diye endise ediyorum,, sonra endiselenmemeliyim diyorum yoksa sutum gelmez diye dusunuyorum

Bu arada biraz buyuk bi bebek,, hatta bi ara "gelde altını değistireyim" falan diyorum, dediğimi anlayıp geliyor :S

Biraz etkisinde kaldım sanırım, yorumlarınız için simdiden tesekkürler.

Son düzenleme:

nazsevda sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim .

canım ben pek anlamıyorum interneten kızım gelsin özelden nasıl okunur pek bilgim yok:kedi:kusura bakma en kısa zamanda sana cevap vereceğim inan çok isterim hemen cevaplamayı eğer yardım edersen nerden bakacağıma okuyup cevaplayayım üzgünüm sizin gibi tecrubem yok kendimce yapıyorum birşeyler seni çok öptümbilmiyorumkismile

muhtesem insan sen nesin ya yer yüzündeki melek hihoyyyt
gercekten gözümü actin sagol bu rüya olayina ben bidaha kesinlikle baskasi icin yatmicagim ugrasamam sonuclari kötü olabilir diyorsun
gerci masallah seytanlar rüyamda benle ugrasiyor zaman zaman ama hic korkmuyorum Allahim var rüyamda bile duallarla yeniyorum onlari kafamçokkarıştı

bikeresinde iblis bana biseyler firlatdi bardak mi ne ama bana deymedi yerden aldim ona geri firatdim kötükedihüsokaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

neyse cenem düstü yine kafani sisirdim özür

bu kaza olayi varya evet ben 5 yasindayken kamyonun altinda kalacakmisim bizim köyden komsular görmüs beni takip etmisler tam yoldan karsiya gececekmisim yani tam kamyonun geldi anda komsular yakamdan cekmisler beni son anda tahtali köye gitmekden kurtulmusum -tatlicadiarzu-

canim rüyan senin hayirlisiyla bir evlat sahibi olacagina (istiyorsan tabi) ve cocuguna düskün ilgili bir Anne olacagini gösterir

bilinc alti korkularindir bunlar

Tesekkür ederim canımcım,, insallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebegimiz olur :) Diline ellerine saglık

Yeni buldum bu konuyu. Hemen anlatıyorum son rüyamı :)

Böyle havaalanı gibi bir yerdeymişim. Üzerimde battaniye tarzı bir şey varmış.Ordaki bütün insanlar da yerlere oturmuşlar hepsinin üzerinde battaniyeler var. Tam ortada da bir adam yatıyor,böyle çaresiz,üşüyor,yaralı gibiymiş de sanki.Hemen gidiyorum kaldırmaya çalışıyorum,kolundan çekiştiriyorum.ınsanlar da bana bakıyor ama kimse bir şey yapmıyor.Yardım etsenize,kaldıramıyorum diyorum.Ordaki adamlar da bırak tehlikeli o adam , yok esrar kullanıyor bilmem ne diyorlar ama ben dinlemiyorum. Sonra adam bi anda ayaklanıyor,battaniyeyi almaya çalışıyor ama ben dışarıya kaçıyorum. Sonra uyandım ama çok etkilendim.
eyvahedigeldismile

bekledigin bir haber varsa gelecek

ayriyetden bir kisi hakinda yanilip hayalkirikligi yasiyip biraz sikilacaksin

sunuda ekliyim temiz kalpliliginden dolayi Allah sana yardim ediyor son anda basina gelebilecek sikintilardan musubetlerden kurtuluyorsun

bende anlatayım rüyamı;
eşim yanıma geliyor ama ne için dediğini bilmiyorum seninle boşanalım diyor bana ama imam nikahında sonra hemen tekrar evleneceğiz diyor. kabul ediyorum ve ayrılıyoruz.sonra eşim gidiyor ve beni korku kaplıyor bu beni ya kandırıyorsa diyorum başlıyorum ağlamaya. eşime telefon ediyorum çabuk ol imam bul gel yeniden nikah yapacağız diyorum.sonra annemlerin evindeyiz ama yabancı bir ev .eşim imamı alıp geliyor nikahımızı kıyıyoruz.

Arkadaslar bebek sahibi olmak isteyen tüm bayanlara bazi duallari sizinle paylasmak istedimshining bulut 87

sizde yapin derim

2. Veya; "Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" = "Muhak­kak ki Allah dosttur ve yaratandır." (Şura, 42/9) âyetini, beraber olmadan önce 289 kere tekrar eder
<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Erkek çocuk isteyen, birleşme öncesinde besmele ile üç defa ihl&#226;s s&#251;resini, sonra da şu duayı okur:

"Allahümmec aln&#238; min ledünke zürriyyeten tayyi-beten mut&#238;aten." = "Allah'ım, bana yüce katından temiz ve saygılı bir nesil ihsan eyle."

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Çocuk Olması
Çocuğu olmayan bir kadın, yedi gün oruç tutup iftar vaktinde "Y&#226; Musavvir, Ya Bari, Ya Halık" isimlerini su üzerine 21 kere okuyup üfürse ve o sudan iftar eylese Cenab-ı hak bu isimlerin hürmetine makbul bir çocuk ihsan eder." (7)

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

2- Dileğine kavuşmak için, iki rekat namaz kılıp, sevabını Silsile-i aliyye denilen &#226;limlerin ruhuna hediye etmeli, bunların hürmeti için diye dua etmeli. Mesela, &#8220;Ya Rabbi, hayırlı bir çocuk nasip eyle&#8221; diye dua edip, &#8220;Bu duamı silsile-i aliyye büyükleri hürmetine kabul eyle&#8221; demeli. (Mekatib-i şerife

<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<

Düşük ihtimali olan hamile bayanlar eşleriyle beraber "El Mübdi" okur.

Çoçuk sahibi olmak için dua
Çoçuğu olmayan kimse 707 kere &#8220;Ya Varis&#8221; okursa Allahın izniyle hayırlı evlat sahibi olur.

Doğacak Çocuğun mücahid olması için KAF Suresi okunur.

Güzel Yüzlü olması için YUSUF Suresi okunur.

Ahlakı güzel olması için ıNSAN-ıBRAHıM Suresi okunur.

Allah duallarinizi kabul etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…