G
GaydiricubbatCemilem
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
-
inşallahhhhhhhhhhhh inşallahhhhhhhhhh
sen kaç yıllık evlisin...düşğüm dursaydı tam evlilik yıldönümüzde doğacaktı...kısmet...
16 temmuzda doğum günüm...rabbim kısmet ederse...14 temmuzda adet tarihim...inşallah adet olmamda bebşimin müjdeli haberini alırım...en güzel doğum günü hediyem olur....kızlar bu gece herkes birbiri için dua etsinki kulun kula duası kabul olurmuş....inşallahhhhhhhhhhhh
tahmin ediyorum senin gücünü ama lütfen kimse için mecbur kalmadıkça rüyaya yatma olurmu birine şeytani birşey müsalat olduysa seni kulanır ve emin ol işin içinden çıkamazsın sen sadece hislerini kullan senin bedeninde benim gibi çok açık yani eğer inanırsan kullanılıyor iyi şeyleri söyle kötüyü görsende söyleme sadece uyarıda bulun asla ama asla görürsen birisi için ölümü sakın söyleme ağır hasta de yeter ne kadardır bu gücün var bilmiyorum zaman zaman kötü olabilirsin konuştuğunu ne söylediğini hatırlamaya bilirsin bunları yaşıyormusun bilmiyorum birşey soracağım hiç kaza atlatınmı başından kılpayı döndüğün birolay geçtimi bu küçükkende olabilir cevabını alayım sonra neden sorduğumu anlatırım sen mucizelere inan daha çokkkkk mucize yaşayacaksın bizim karşılşmamız bile bir mucize ileride anlansın canım çok öptümcooookk tesekkür ederim canim bu güzel düsüncelerin icin bende sende bu hisse kapildim gercekten laf olsun diye demiyorum esi bulunmaz birisin cok iyi niyetlisin yardimseversin
dedgini yapacagim dogru diyorsun bazen bazi rüyallari yorumlarken icime bir sikinti giriyor yorumlamakda zorlaniyorum ve bazende yorumumu yaptigim kisinin nazar oldugu icin yani öyle hissediyorum o yüzden zorlaniyorum sanki kapiyi acmaya calisipda birtürlü acamazsin ya aynen onun gibiakannehir
bide bisey sorayiom sana sen bilirsin
baska bir sitede bir bayanla tanistim kendisinin bir dilegi vardi sevdigi kisi icin ,benim rüyallarim ciktigi icin benden rica etti bana niyetlenirmisin diye sevdigi kisi ile olumlu sonuc alacakmi diye bende kiyamadim tamam dedim
tabi bu bayyani hic görmedim tanimiyorumda onla mesajlasirken görüntüsü geldi gözümün önüne bende kendisini tarif ettdim sasirdi kiz evet o benim dedi bende sok oldum tabi
birde rüyasina niyetlenip yatdim ve sevdigi erkegi gördüm onuda tarif etdim oda ayni benim tarifime uyuyordu ama detayina kadar bu nasil bise nedir bu bilmek istedim?
hatta annesinin saglik sorununda kadar söyledim
ama kendime zorlayinca degil birden geliyor
hatta bazen hissediyorum tuhaf biseyler oluyor bana sonra yanimda kim varsa diyorum ki sor bana ne bilmek istiyorsan ve ktap okur gibi konusuyorum
şu hayatta hangi isteğim hemen gerçekleşti..hep bir zorlukla ..çok şükür rabbime eşimle huzurluyum mutluyum..ama bir tarafımız yarım...rabbim o yarım kalan yarımızıda tez vakitte hayırlısıyla tamamlar inşallah...yengeç burcuyum birazda ondan kaynaklanan duygusallığım var...eşim tam tersi bir oğlak...onu çok seviyorum evlendiğimiz günden beri ikimize ait bir can olsun meyvemiz olsun istedik ama rabbim kısmet etmedi..ikimizdede sorun olmadığı halde..3 ay önce sevindik tam oldu dedik 2 aylıkken terk etti...hayatta herşeyi gördüm öğrendim ve yoruldum...rabbime isyanım yok asla..
merhaba canım senin üztün bitiyor merak etme bu gece iki rekat şükür namazı kıl dileğini dile ve uyu sakın aklına başka niyet getirme inşallah rüyanda göreceksin muştuyu mutluluğun daim olsun mükemmel bir evliliğin var dikkatli ol nazar değiyor size evine şap koy açıkta kalsın nazarlı kişiler geldikçe şap erir size nazar değmez çok öptüma.s.
nazsevda sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim .
nazsevda sana özelden mesaj attım cevaplarsan sevinirim .
tahmin ediyorum senin gücünü ama lütfen kimse için mecbur kalmadıkça rüyaya yatma olurmu birine şeytani birşey müsalat olduysa seni kulanır ve emin ol işin içinden çıkamazsın sen sadece hislerini kullan senin bedeninde benim gibi çok açık yani eğer inanırsan kullanılıyor iyi şeyleri söyle kötüyü görsende söyleme sadece uyarıda bulun asla ama asla görürsen birisi için ölümü sakın söyleme ağır hasta de yeter ne kadardır bu gücün var bilmiyorum zaman zaman kötü olabilirsin konuştuğunu ne söylediğini hatırlamaya bilirsin bunları yaşıyormusun bilmiyorum birşey soracağım hiç kaza atlatınmı başından kılpayı döndüğün birolay geçtimi bu küçükkende olabilir cevabını alayım sonra neden sorduğumu anlatırım sen mucizelere inan daha çokkkkk mucize yaşayacaksın bizim karşılşmamız bile bir mucize ileride anlansın canım çok öptüm
merhaba bi sure once bir ruya gordum,, daha once de yorum istemistim malesef yorumlanamamıstı, yorumlarsanız cok sevinirim
Dün gece cok ilginç bir rüya gördüm. Rüyamada bir oğlum oluyordu. Eşime gösteriyorum bebeği "gozleri hic bana benzemiyor" diyor, bebeğin gözlerine bakıyorum aynı benim gözlerim,,
bebek bakmak hakkında hic bir sey bilmiyorum ve endiseleniyorum ne yapacagım diye. Annemi arıyorum simdi bi isim var sonra gelirim tarzında bir seyler soyluyor,, sutum gelmemis daha, bebek aç ne yapacak diyorum,, sonra sütüm geliyor, bu seferde ne kadar zamanda bir emzirmem gerekiyo diye endise ediyorum,, sonra endiselenmemeliyim diyorum yoksa sutum gelmez diye dusunuyorum
Bu arada biraz buyuk bi bebek,, hatta bi ara "gelde altını değistireyim" falan diyorum, dediğimi anlayıp geliyor :S
Biraz etkisinde kaldım sanırım, yorumlarınız için simdiden tesekkürler.
Yeni buldum bu konuyu. Hemen anlatıyorum son rüyamı :)
Böyle havaalanı gibi bir yerdeymişim. Üzerimde battaniye tarzı bir şey varmış.Ordaki bütün insanlar da yerlere oturmuşlar hepsinin üzerinde battaniyeler var. Tam ortada da bir adam yatıyor,böyle çaresiz,üşüyor,yaralı gibiymiş de sanki.Hemen gidiyorum kaldırmaya çalışıyorum,kolundan çekiştiriyorum.İnsanlar da bana bakıyor ama kimse bir şey yapmıyor.Yardım etsenize,kaldıramıyorum diyorum.Ordaki adamlar da bırak tehlikeli o adam , yok esrar kullanıyor bilmem ne diyorlar ama ben dinlemiyorum. Sonra adam bi anda ayaklanıyor,battaniyeyi almaya çalışıyor ama ben dışarıya kaçıyorum. Sonra uyandım ama çok etkilendim. eyvahedigeldismile
Tesekkür ederim canımcım,, insallah en kısa zamanda hayırlısıyla bir bebegimiz olur :) Diline ellerine saglık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?