rüyamda hiç tanımadığım iki kişi evleniyordu..önce o evlenecek olan bayanla annesini gördüm içecek birşeyler ikram ediyorduk babamla ikisine..o evleneceği adam da kadını gizlice uzaktan delikten bakar gibi izliyordu , önce kötü niyetli biri sandım ama sonra düşüncem değişti o bayanla evlendi , gelinlikli damatlıklı elele gördüm ikisini..
sonra liseden bir arkdaşımı gördüm çook yıllar öncesinden, arkadaşım bana babasının kartını veriyordu, üzerinde akel ticaret vs.. bişeyler yazıyordu kartta,bu şirketin adını ilk defa rüyamda gördüm..bu arkadaşımla hiç alakam yok şuanda..
sonra uzun süredir görüşmediğim bir kuzenimi gördüm kendisi 1 yıl önce evlenmişti ve 1 yıldır hiç görmedim kendisini..rüyamda ise biryerde oturuyoduk annesi ve biz gerisini hatırlayamıyorum..bu kuzenimle de pek alakamız yok desem yeridir..
hepsini aynı rüyada gördüm ama ayrı ayrı gördüm..bir adağım var bu yüzden yaklaşık 300 tane aytel kürsi okuyup yatmıştım gece..sizce neden benle çok alakasız ve tanımadığım kişileri üstüste rüyamda görmüş olabilirim ?