• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

canım annenin rüyası çok hayırlı bir rüya annen sanırım çok iyilik yapan biri vede aldığı dualar onuda sizide koruyor annen veye sen mümkünse bir çocuk sevindirin bir sıkıntı gelecek hafif atlatmanız için çocuk sevindirin dedim güzel ve huzurlu sağlıklı günler sizin olsun canım

Teşekkür ederim...opuyorumnanaktan

bende annemin öldügünü gördüm. disardaydik bi cafede, o az disari cikcam dedi
ama uzun süre gelmeyince ben ciktim, icime kurt düstü
sonra onu bi cimenin üzerinde yüzü kapak yatarken gördüm, biri öldürmüs :(

Bugün saçlarımı boyatmak, rengini açtırmak istediğimi söylüyordum. Normalde koyu kahvedir saçlarım.
Çok açık renkte bir sarı olsun diyordum. Yanımda iki tane kız vardı.
Onlarla konuşuyordum bu durumu. Tamam hallederiz, hiçbir sorun olmaz, istediğin kadar açarız rengini diyor kızlardan biri.
Sonra bakıyorum saçlarımın rengi çok çok açık.
Çok açık sarı, parlıyor, çok da sağlıklı görünüyor ama diğer yarısı açık kahverengi kalmış.
Sözde rüyadaki kişi benim ama bana benzemiyor o kız. Sürekli gülümsüyorum ve hep saçlarıma dokunuyorum. Çok yumuşak ve tertemiz.. Çok uzun da değillerdi.
Dudaklarım, gözlerim, yüz şeklim, rengim farklıydı... Yani ben ben değildim görünüş olarak.
Annemi ve babamı da görüyordum; onlar da etrafımdaydılar. Sonra babamla kumsala gittik.
Bu kez ben gibi olmuştum. Saçlarım, yüzüm, gözlerim tamamen bendim artık. Oturdum denizin kıyısına. Hiçbir soğukluk hissetmedim. Su çok ılıktı ve güzeldi. Biraz daha denizin içine doğru gittim oturduğum yerden. Ayaklarımı uzattım, yüzümü gökyüzüne doğru uzattım. Babam da yanıma oturdu. Çok hafif gidip geliyordu denizin dalgarı.
Yalnız kumluk değil de daha çok taşlar vardı. Kum da vardı, minik taşlar da... Küçük kayalar da. Öyle oturup bekliyordum. Taşları elime alıp bırakıyordum, denizin suyuna dokunuyordum vs.

Yorumunu bekliyorum. İnşallah hayırdır.opuyorumnanaktan

bende annemin öldügünü gördüm. disardaydik bi cafede, o az disari cikcam dedi
ama uzun süre gelmeyince ben ciktim, icime kurt düstü
sonra onu bi cimenin üzerinde yüzü kapak yatarken gördüm, biri öldürmüs :(

canım film izledınmı,etkilenmış olabilirmisn,kan varmıydı,ölmüş görmek ömrü uzadı derler,saçma gerçi,ölüm zamanın ötelerden belli zaten,çimen güzeldir ama

canım film izledınmı,etkilenmış olabilirmisn,kan varmıydı,ölmüş görmek ömrü uzadı derler,saçma gerçi,ölüm zamanın ötelerden belli zaten,çimen güzeldir ama

yok canim filmde izlemedim dün etkilendim desem. bi anlam cikarmamaliyim belkide, öylesine bi rüya diye gecistirmeliyim

nazsevda
annemin bi arkadaşı kocasının askere gittiğini görmüş çocuklarını falan küçük olarak görmüş kocası valizini hazırlayıp askere gidiyomuş o da ben bu küçük çocuklarla ne yapcam falan diye üzülüyomuş.bu arada kadının oğlu şuan asker
yorumarsan sevinirm merak içinde:1hug:

nazsevda
annemin bi arkadaşı kocasının askere gittiğini görmüş çocuklarını falan küçük olarak görmüş kocası valizini hazırlayıp askere gidiyomuş o da ben bu küçük çocuklarla ne yapcam falan diye üzülüyomuş.bu arada kadının oğlu şuan asker
yorumarsan sevinirm merak içinde:1hug:

canım asker rüyada güçtür eşi bir sevinç yaşayacak devlet kapısından oğlunun özlemide var ama seviçli bir haber alacaklar inşallah

Bugün saçlarımı boyatmak, rengini açtırmak istediğimi söylüyordum. Normalde koyu kahvedir saçlarım.
Çok açık renkte bir sarı olsun diyordum. Yanımda iki tane kız vardı.
Onlarla konuşuyordum bu durumu. Tamam hallederiz, hiçbir sorun olmaz, istediğin kadar açarız rengini diyor kızlardan biri.
Sonra bakıyorum saçlarımın rengi çok çok açık.
Çok açık sarı, parlıyor, çok da sağlıklı görünüyor ama diğer yarısı açık kahverengi kalmış.
Sözde rüyadaki kişi benim ama bana benzemiyor o kız. Sürekli gülümsüyorum ve hep saçlarıma dokunuyorum. Çok yumuşak ve tertemiz.. Çok uzun da değillerdi.
Dudaklarım, gözlerim, yüz şeklim, rengim farklıydı... Yani ben ben değildim görünüş olarak.
Annemi ve babamı da görüyordum; onlar da etrafımdaydılar. Sonra babamla kumsala gittik.
Bu kez ben gibi olmuştum. Saçlarım, yüzüm, gözlerim tamamen bendim artık. Oturdum denizin kıyısına. Hiçbir soğukluk hissetmedim. Su çok ılıktı ve güzeldi. Biraz daha denizin içine doğru gittim oturduğum yerden. Ayaklarımı uzattım, yüzümü gökyüzüne doğru uzattım. Babam da yanıma oturdu. Çok hafif gidip geliyordu denizin dalgarı.
Yalnız kumluk değil de daha çok taşlar vardı. Kum da vardı, minik taşlar da... Küçük kayalar da. Öyle oturup bekliyordum. Taşları elime alıp bırakıyordum, denizin suyuna dokunuyordum vs.

Yorumunu bekliyorum. İnşallah hayırdır.opuyorumnanaktan

canım saçlarınla uğraşman birkaç sorun yaşayacağını gösterir ama ben nasıl yaptım kendimi tanıyamıyorum diyeceğin bir sorun yaşayacaksın ailende daima destek olacaklar deniz ferahlıktır inşallah sıkıntılarını çabuk ve kolay atlatacaksın aslında pek yorum yapamam amasizleri kırmamak için hissetiklerime göre yorumluyorum biraz farlı gelebilir kusura bakma olurmu canımbilmiyorumkismile

rüyamda kendimi 6aylık hamile gördüm kocaman göbeğimvardı bende şaşkındım çok bebegim var minik niye kaldımki ben diyodum kendime

canım hamilelik eğer hamile değilsen küçük bir sıkıntı geçireceksiniz inşallah çabuk atlatacaksınız bu arada rica etsem ve yanlış anlamazsan çocuğunun resmi sanırım onu kaldır başka şey koysan olmazmı canım çocuklar çok çabuk nazar alıyorlarda ondan söyledim yalnış anlama olurmu:nazar:

naz sevda abla rüya görmesemmde olurr:)
çünkü hayırlısısnı versin rabbim herşeyin..sen geldin yaa buda güzel..opuyorumnanaktan

güzeller güzelli melisdeniz senin okadar güzel bir kalbin varki rabbim senin kalbine göre verir inan sadece çabuk inanıyorsun insanlara sonradanda üzülüyorsun niçin böyle oldu diye kim sana kötülük yaparsa kendine döner çünkü sen çok içten davranıyor herşeyini paylaşıyorsun yanılıyormuyum acaba sadece hissettim sizinle sanal ortamdada olsa dostluk sohbet gerçekten güzel a.s.

mahsum foruma geri dönsün imza kampanyası başlamış bulunmaktadır...

yeterli çoğunluk sağlanınca mahsum bizi kıramayıp döncektir..

nazsevda ablanın dediği gibi burası onada iyi gelcek..

ilk imza benden:dön mahsum :)

nazsevda abla bende iyiyim,bu aralar rüya görmuyorum,bilinçaltımda olanları görüyorum,aslında görmekte istiyorum rüya

nazsevda abla benım için ne hissediyosun,bir kere zamanı gelınce söylücem demiştim..

super senle dün arkadaşımla olanı anlatmıştımya,gece rüyama girdi,sevmıyorum bilinçaltı rüyaları..

ilk önce imza kampanyasına bir imzada ben atayım canım DÖN MAHSUMDEĞİLİZ LÜTFEN DÖN tatlım senin için henüz birşey hissetmiyorum çünkü çok fazla sohbet etmedik seninle biraz zaman var sanırım emin olki hissettiğim anda yazacağım opuyorumnanaktan

güzeller güzelli melisdeniz senin okadar güzel bir kalbin varki rabbim senin kalbine göre verir inan sadece çabuk inanıyorsun insanlara sonradanda üzülüyorsun niçin böyle oldu diye kim sana kötülük yaparsa kendine döner çünkü sen çok içten davranıyor herşeyini paylaşıyorsun yanılıyormuyum acaba sadece hissettim sizinle sanal ortamdada olsa dostluk sohbet gerçekten güzel a.s.

naz sevda ablacım senlede sohbett inanki çok üzelll tüm kalbimle söylüüyorum..iyki tanıdım seni burda......:1hug:yoruma diycek tek sözüm varr dogru heppsiiiiiiiiiiii:çok üzgünüm:neden hep bunu soruyorum kendime:((bilmiyorumkismile

bir önceki yorumun icin tesekürler

dün rüyamda

dairenin bahcesinde kedi .köpek gördüm sakinlerdi kücüklerdi,sonra pislik gördüm cimende üzerinede sineklerin ucusmasindan anladim,basmamak icin dikkat ediyorum

bir önceki yorumun icin tesekürler

dün rüyamda

dairenin bahcesinde kedi .köpek gördüm sakinlerdi kücüklerdi,sonra pislik gördüm cimende üzerinede sineklerin ucusmasindan anladim,basmamak icin dikkat ediyorum

canım düşmanların çok hepside zararsız sadece senin arkandan konuşuyorlar kedi dosttum dediğin birinin dost olmadığını anlayacaksın pislik paradır yeşillik dileğinin olmasıdır çalışmıyorsan işe gireceksin seninle birlikte birkaç kişide aynı işe başvuracak sineklerde bunu gösterir sen başaracaksın inşallah umarım yorumu beğenirsin

canım düşmanların çok hepside zararsız sadece senin arkandan konuşuyorlar kedi dosttum dediğin birinin dost olmadığını anlayacaksın pislik paradır yeşillik dileğinin olmasıdır çalışmıyorsan işe gireceksin seninle birlikte birkaç kişide aynı işe başvuracak sineklerde bunu gösterir sen başaracaksın inşallah umarım yorumu beğenirsin

cok sagol canim,evet dostum sandigim biri dostum olmadigi anladim,birde dilegim var kabul olmasini bekliyoruz suan insallah olur.yorumun icin allah razi olsun.

kızlar hepiminizin ramazanı şerifi mübarek olsun...rabbim yaptığımız ibadetlerimizi kabul etsin...

evet nazcığım sanalda olsa birbirimizden elektrik alıyoruz...tabiki her yazıştığımızla değil...nasıl oluyor anlamıyorum ama bazılarıyla mesela seninle yazışırken sanki gördüğüm sohbet ettiğim biriymişsin gibi geliyor bana...bence buda senin kalbinin güzelliğinden geliyor...rabbim inşallah dualarımızı kabul eder denazcığım hayırlı dileklerimize kavuşuruz en yakın zamanda hayırlısıyla sağlıkla....

Back
X