ilginç bi rüya gördüm. aslında rüyalarım birbirinin devamı şeklinde oluyor benim.
benim sevdiğim biri vardı yazın ayrıldık onunla. hatta sonrasında baya rüyalar görmüştüm sizlerde yorumlamıştınız.  bi iki ay önce rüyamda sevdiğim adam beni aramış ben arabadayım bi yere gidiyorum. sesini duyunca çok şaşırıyorum. bana neden beni aramıyorsun hiç mi merak etmiyorsun nasıl olduğumu diyor. şok oldum uyandığımda çok gerçek bi rüyaydı.
dün gece de rüyamda yılbaşı gecesiymiş yemeğe çıkmışız bir kaç kişi. yolda eve dönerken karşılaşıyoruz sevdiğim kişiyle. o benim önümden yürüyor yanında da erkek arkadaşı var. beni görüyor gelip elimi tutuyor. bizim eve gidiyoruz. evde babam var ve eski evimizdeyiz. şuan oturduğumuz evimiz değil. sevdiğim kişinin bir de erkek kardeşi varmış ama daha bebek. bana onu emzirebilir misin gecenin geç saati acıktı ağlıyor diyor. bende kabul ediyorum alıyorum bebeği bi odaya geçiyorum. tereddüt ediyorum acaba göğsümü alır mı diye. ama alıyor. bebek beyaz tenli ve mavi gözlü tombul sağlıklı çok güzel bir bebek. bebeği emzirirken göğsümden bi yandan da süt akıyor beyaz onu da görüyorum. aslında benim bebeğim de varmış o yüzden bana soruluyor senin sütün var sen emzir deniliyor.
 bide babam bunların dışında saat geç oldu diyor bende yoo o kadar geç değil diyorum ama saat gece iki buçuk olmuş saati de görüyorum.
bütün bunların yanında cumartesi günü çok büyük bi tesadüf sonucu sevdiğim insanı gördüğümü de söyliyim. yeniden deneyebiliriz belki onunla. belki de bu yüzden böyle bi rüya gördüm.
yorumlarsanız çok sevinirim..