• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Rüya Yorumları Gelin Beraber Rüyalarımızı Yorumlayalım

Daha önce yorumladığı hiç bir rüyayı hatırlamıyorum..Birde bende isim hafızası çok zayıf..Bundan dolayı daha da hatırlamama güçleşiyor.. Bu huyum olduğu için isimlere neredeyse hiç bakmıyorum, nasılsa unuturum diye. :)

Hayır olsun inşaallah.. Hayatınız için önemli olan bir kararda çok fazla ağızdan çok fazla söz çıkacak; kafanız karışacağı için bir kaç hata yapacaksınız..Fakat bunun çabuk farkına varıp doğru olanını seçiyorsunuz..

Yeni ve güzel bir arkadaşlık ortamı yakalayacaksınız kısa zaman içinde.

neyse bundan sonra sık sık rahatsız ederim seni.beni unutmazsın.:1:ben çok rüya görürüm.bazılarıda çıkar.önemli şeyler olabilir...............yorumun için çok teşekkürler...............:16::16::16::16:

allah razı olsun ne diyeyim şu an öyle mutlu oldumki anlatamam ağzına sağlık sana hep dua ediyorum her istediğini hayırlısıyla versin mevlam hiç darda koymasın inşaallah birsenciğim

Amiin.. Ne çok iyi geldi bu dua bir bilseniz, ne çok ihtiyacım vardı.. İnşaallah sizde karşılığını alırsınız dualarınızın..

Sadece yılmayın olur mu ? Az daha sabır. :71:

Rica ederim, ne demek; idrakım yettikçe zevkle yazıyorum..Zarif yorumun için teşekkür ederim.. :71:

Hayır olsun inşaallah..Öncelikle rüyada Yusufçuk kuşu görmek, müjdeli ve hayırlı bir habere delalettir..
Mavi olarak görmeniz ise zamanının yakın olduğunu gösterir..
Bu haber aslında hem güzel hemde sizi mutlu edecek bir murat; fakat anneniz ya da anneniz kadar önemli bir aile büyüğünüz bu haberden terettüt duyacaklar..

Sizi vazgeçirmeye çalışıyorlar ; fakat sonrasında kaygılarının boş olduğunu görecekler..

Eski arkadaşınızın iki gömleğinizi görmeniz sizden sonra bir birlikteliği olduğunu fakat sonunda üzüldüğünüz gösteriyor..Mavi olan ise size tekrardan yaklaşacağını gösteriyor..Rüyanın sonu ise bu birlikteşiğe olurda evet derseniz üzüleceğinizi gösteriyor..

Birde size çok yakın birinin, kalıcı misafir haberini alacaksınız... :) :emir_bebek: :70:

:71:

cnm okadar isabetliki gene yorumların,çok saol birsen.
yalnız o kırmızıyla işaretlediğim yeri anlamadım ..ben mi üzüleceğim yoksa o mu üzülmüş???

Bütün gece ağladım..... Hemen rüyama geçeyim; vakit ayırıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim...

Gecenin bir yarısı; amcamlar, babamlar kardeşlerim vs benim evime geliyorlar. Ama evde bir hareketlilik söz konusu. Eşim ısrarla beni dışarı çıkarmak istiyor. Balkona çıkıyoruz ve bana ;"annen kanser olmuş (Allah korusun) ama kesinlikle haberi yok, çare yok, yapılabilecek birşey yok, sen üzülme diye söyleyemedik" diyor. Öyle çok ağlıyorum ki, gözyaşlarım sicim gibi akıyor yanaklarımdan. Annemin yanına da gidemiyorum. Arabaya biniyorum sigra içmek istiyorum; çantamda beş-altı paket sigara buluyorum, bütün paketlerdeki sigaralar yarım yarım. Ağzıma alıyorum yakmak istiyorum, hepsi elimde parçalanıyor. (Bu sigara durumu rüya boyunca ben ne zaman içmek istesem dağılarak son buldu)

Sonra birden gündüz oluyor ama ben hala ağlamaya devam ediyorum. Erkek kardeşim ve kızkardeşimle büyük bir parkta oturuyoruz. Her yer yeşillik; kızkardeşimden sigara istiyorum ama yine yakamıyorum; tütün hep elimde kalıyor, yanımda oturan bir tane adam bana kafasını sallayıp "içme" diyor.....

Parkta başka bir tarafa kafamı çeviriyorum ve annemi görüyorum. Bembeyaz bir elbise giymiş, kafasında beyaz bir tülbent var, bana gülümsüyor ; "bak umutefe halanlar gelmiş diyor" ben halalarıma kafamı ceviriyorum. Onlar da annemle aynı kıyafeti giymişler tek tip... (hani umreye giderken giyilenler var ya onlardan ama annemin umreye gitmesi gibi bir durum yok suanda) Ama halalarımın yüzleri çok üzgün, ağlak bir ifadeyle anneme bakıyorlar onları öyle görünce ben daha fazla kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyorum.... Sarılmak için anneme yaklaşıyorum ama olmuyor. Aklımda kalan en son cümle şu; "anne ne olur bırakma beni"

O kadar çok ağladım ki; gece sürekli sıcrayarak uyandım... Sabah kalktığımda gözlerim şişti :(

Çok kötü bir rüya gördüm. Bizim evdeymişiz, gerçek hayattaki evimize benzemiyor burası, kardeşim, ben ve kardeşimin 2 arkadaşı varmış evde. Bunlar bir odaya geçmişler (bu arada kardeşim erkek), bir baktım kırılma sesleri geliyor. Defalarca duydum. Hani çok kalın vazorlar olur ya, onları duvara hızla çarpınca çıkan sesi düşünün; öyle bir sesti. Çok fazla duydum o sesi, birçok kez duvara bir şeyler vurulup kırıldı. Tedirgin oldum ama odaya gitmedim. Hatta biraz kardeşime kızgınmışım, o yüzden kavga etsiler iyi olur ona diyordum. Sonra sesler yükselmeye başladı. Kardeşim 'ablaaa' diye bağırınca o kadar kötü oldum ki, gerçekten zor durumda olduğunu anladım. Hemen odaya girdim, arkadaşının elinde ütü vardı. :18: Sıcakmış ütü, kardeşimin suratına doğru tuttu onu. Ben 'yapma dedim' benim yüzüme gelir diye de korktum. Sonuçta kimseye zarar gelmedi. Kardeşim için yüreğim çok sızladı. :((((( Bu arada rüyada gördüğüm arkadaşları gerçek hayattakilerle benzemiyor.

Bir de kalabalık bir ortamda gördüm kendimi. Zengin, elit bir kesimin içinde. Bu insanlardan biri hamile kalmış evlenmeden. Ben de aa ne rahat insanlar diyordum kendi kendime. Bir de bir erkek vardı hafif uzun saçlı, ben de onunlaymışım sözde. Bir de kendi kendime rüyada hayal kuruyordum o kişiyle. Evlenmişiz, çok çok lüks bir otele gitmişiz vs. Bir sürü insan ve karışıklık vardı yani. Rüya içinde hayaller gördüm. :S Çok lüks birkaç araba gördüm. Yine kendimi o harika arabanın içinde, o insanla otele giderken hayal ediyordum, siyah jeepti sanırım. Çok net bir rüya değildi. :S

Son düzenleme:
annem çok kötü bi rüya görmüş, yorumlarsanız sevinirim :26:
benim 5,5 yıldır süren bir ilişkim var, ailem sevgilimi tanıyo ve onu çok seviyolar.:nazar: annem rüyasında beni görmüş, ben anneme ''biz onurla ayrılmaya karar verdik, ilişkimizi yürütemiyoruz, evlensek de evlilik hayatımızda çok büyük sorunlarımız olabileceğini düşünüyoruz, o yüzden bitti bu ilişki'' demişim :43:
çok üzgünüm çoookkk :14:

Birse82;
Ben gene rüya gördüm:6:
Canım ya rica etsem yorumlar mısın?:16:
Şimdi bir akrabamız var(kadın)
Telde konuşuyoruz o kadınlada şu anda aram iyi değil.
Ben ona soruyorum telde..'Sihir yaptırmışlar mı peki evine'diye..
Oda diyor ki 'her yere yaptırmışlar,her yerden çıktı sihir'vs gibi şeyler söyledi.
Kısa bir konuşmaydı ama böyle bir bilgi aldım o kadından canıms ya:31:
Tam tersi olup sihir olan yer benim evim olmasın MazAllah:53:

Birde benim kuzenim var kardeşimden öte..
Erkek..Saçlarını çok tuhaf kestir miş.Eğri büyrü göya emocular gibi:)
Kendisi öyle biri değil onun için çok tuhaf bir tipe bürünmüş rüyamda.
Teşekkürler canım:71:

kızlar benim rüyamı da yorumlar mısınız?

rüyamda iş yerinden bir kaç arkadaş geziye gitmişiz ama bu arkadaşlar erkek yemyeşil bir yerdeyiz hatta çeşmelerin yanında oturuyoruz o arkadaşlardan birisi bana diyor ki sen face neden kapattın doğruyu söyle diyor bende eski sevgilimden haber almamak için diyorum bana boşver falan diyor sonra bir tane tepe gibi bir yer var oraya çıkıyoruz ama tepenin altında dupduru bir göl o kadar güzel ki rüyamda bile şaşırıyorum gölün yanına iniyoruz arkadaşlardan bir tanesi sudan içmeye çalışıyor bende bu su derin düşeriz çok yaklaşmayın diyorum o sırada bir çocuk bisikletiyle sudan geçiyor bende derin değilmiş diyorum hadi sende yürü diyorlar suda yürümeye çalışıyorum bende ama o sırada su bulanıyor mu tam hatırlamıyorum kızlar ne olur bunu yorumlayın çok merak ediyorum...

kızlar beni de unutmuşsunuzzz lütfen yorumlar mısnısz ???

Bütün gece ağladım..... Hemen rüyama geçeyim; vakit ayırıp yorumlayabilirseniz çok sevinirim...

Gecenin bir yarısı; amcamlar, babamlar kardeşlerim vs benim evime geliyorlar. Ama evde bir hareketlilik söz konusu. Eşim ısrarla beni dışarı çıkarmak istiyor. Balkona çıkıyoruz ve bana ;"annen kanser olmuş (Allah korusun) ama kesinlikle haberi yok, çare yok, yapılabilecek birşey yok, sen üzülme diye söyleyemedik" diyor. Öyle çok ağlıyorum ki, gözyaşlarım sicim gibi akıyor yanaklarımdan. Annemin yanına da gidemiyorum. Arabaya biniyorum sigra içmek istiyorum; çantamda beş-altı paket sigara buluyorum, bütün paketlerdeki sigaralar yarım yarım. Ağzıma alıyorum yakmak istiyorum, hepsi elimde parçalanıyor. (Bu sigara durumu rüya boyunca ben ne zaman içmek istesem dağılarak son buldu)

Sonra birden gündüz oluyor ama ben hala ağlamaya devam ediyorum. Erkek kardeşim ve kızkardeşimle büyük bir parkta oturuyoruz. Her yer yeşillik; kızkardeşimden sigara istiyorum ama yine yakamıyorum; tütün hep elimde kalıyor, yanımda oturan bir tane adam bana kafasını sallayıp "içme" diyor.....

Parkta başka bir tarafa kafamı çeviriyorum ve annemi görüyorum. Bembeyaz bir elbise giymiş, kafasında beyaz bir tülbent var, bana gülümsüyor ; "bak umutefe halanlar gelmiş diyor" ben halalarıma kafamı ceviriyorum. Onlar da annemle aynı kıyafeti giymişler tek tip... (hani umreye giderken giyilenler var ya onlardan ama annemin umreye gitmesi gibi bir durum yok suanda) Ama halalarımın yüzleri çok üzgün, ağlak bir ifadeyle anneme bakıyorlar onları öyle görünce ben daha fazla kendimi tutamayıp ağlamaya başlıyorum.... Sarılmak için anneme yaklaşıyorum ama olmuyor. Aklımda kalan en son cümle şu; "anne ne olur bırakma beni"

O kadar çok ağladım ki; gece sürekli sıcrayarak uyandım... Sabah kalktığımda gözlerim şişti :(

Hayır olsun ınsaallah..

Şimdi bu rüya beni aşıyor ama tek tek söylemek gerekirse ; rüyada kanser hastası görmek, o kişinin bir sağlık problemi atlatacagını, sigarayı bir türlü içememeniz ise size gelebilecek bir sıkıntının sürekli olarak sizden uzaklaşmasına delalettir..Yani maddi olarak sıkıntılar oluşacak ama bu sıkıntı normalinden çok daha kolay atlatılacak..

Yeşillik bir yerde oturmanız sıkıntılı bir dönem ardından ferahlayacagınıza delalettir..

Bu tek tip aynı kıyafeti gördüğünüz insanların birlikte karşılıklı bir konuda istişarelerine delalettir..

Çok ağlamanız ise çok sevineceğinizi, rüyada gerçekten ağlamanız ise (sabah uyandığımda gözlerim şişti demenizden diyorum) size sıkıntı olacak bir durum yaşayacagınızı ama sonunun çok ferahlatıcı bitmesine işarettir..

:71:

Çok kötü bir rüya gördüm. Bizim evdeymişiz, gerçek hayattaki evimize benzemiyor burası, kardeşim, ben ve kardeşimin 2 arkadaşı varmış evde. Bunlar bir odaya geçmişler (bu arada kardeşim erkek), bir baktım kırılma sesleri geliyor. Defalarca duydum. Hani çok kalın vazorlar olur ya, onları duvara hızla çarpınca çıkan sesi düşünün; öyle bir sesti. Çok fazla duydum o sesi, birçok kez duvara bir şeyler vurulup kırıldı. Tedirgin oldum ama odaya gitmedim. Hatta biraz kardeşime kızgınmışım, o yüzden kavga etsiler iyi olur ona diyordum. Sonra sesler yükselmeye başladı. Kardeşim 'ablaaa' diye bağırınca o kadar kötü oldum ki, gerçekten zor durumda olduğunu anladım. Hemen odaya girdim, arkadaşının elinde ütü vardı. :18: Sıcakmış ütü, kardeşimin suratına doğru tuttu onu. Ben 'yapma dedim' benim yüzüme gelir diye de korktum. Sonuçta kimseye zarar gelmedi. Kardeşim için yüreğim çok sızladı. :((((( Bu arada rüyada gördüğüm arkadaşları gerçek hayattakilerle benzemiyor.

Bir de kalabalık bir ortamda gördüm kendimi. Zengin, elit bir kesimin içinde. Bu insanlardan biri hamile kalmış evlenmeden. Ben de aa ne rahat insanlar diyordum kendi kendime. Bir de bir erkek vardı hafif uzun saçlı, ben de onunlaymışım sözde. Bir de kendi kendime rüyada hayal kuruyordum o kişiyle. Evlenmişiz, çok çok lüks bir otele gitmişiz vs. Bir sürü insan ve karışıklık vardı yani. Rüya içinde hayaller gördüm. :S Çok lüks birkaç araba gördüm. Yine kendimi o harika arabanın içinde, o insanla otele giderken hayal ediyordum, siyah jeepti sanırım. Çok net bir rüya değildi. :S

Hayır olsun inşaallah..Aslında kötü rüya görmemişsiniz..Birinci rüya; bir konuda, bir ya da bir kaç kişiyle ihtilafa düşeceğinize delalettir..

İkinci rüya ise yolculuğa delalettir..

annem çok kötü bi rüya görmüş, yorumlarsanız sevinirim :26:
benim 5,5 yıldır süren bir ilişkim var, ailem sevgilimi tanıyo ve onu çok seviyolar.:nazar: annem rüyasında beni görmüş, ben anneme ''biz onurla ayrılmaya karar verdik, ilişkimizi yürütemiyoruz, evlensek de evlilik hayatımızda çok büyük sorunlarımız olabileceğini düşünüyoruz, o yüzden bitti bu ilişki'' demişim :43:
çok üzgünüm çoookkk :14:

Hayır olsun.. Annenizin rüyası kötü değil ki , ayrılığa delalet değildir bu rüya, bir konuda ufak bir münakaşaya delalettir.. Yani bir konuda fikir ayrılığı yaşayacaksınız..

Birse82;
Ben gene rüya gördüm:6:
Canım ya rica etsem yorumlar mısın?:16:
Şimdi bir akrabamız var(kadın)
Telde konuşuyoruz o kadınlada şu anda aram iyi değil.
Ben ona soruyorum telde..'Sihir yaptırmışlar mı peki evine'diye..
Oda diyor ki 'her yere yaptırmışlar,her yerden çıktı sihir'vs gibi şeyler söyledi.
Kısa bir konuşmaydı ama böyle bir bilgi aldım o kadından canıms ya:31:
Tam tersi olup sihir olan yer benim evim olmasın MazAllah:53:

Birde benim kuzenim var kardeşimden öte..
Erkek..Saçlarını çok tuhaf kestir miş.Eğri büyrü göya emocular gibi:)
Kendisi öyle biri değil onun için çok tuhaf bir tipe bürünmüş rüyamda.
Teşekkürler canım:71:

Birinci rüyanın hükmü yok. Bilinç altı rüyalarından..

İkinci rüyada ise o gördüğünüz kişi için bir başkalık, güzellik olacak hayatında..

kızlar beni de unutmuşsunuzzz lütfen yorumlar mısnısz ???

Hayır olsun ınşaallah..

Ama sizde rüyanın en önemli yerini hatırlamıyorum diyorsunuz . :)

Eğer bulanıklaşıyorsa su ;

Hayatınızda önemli bir konu gündeme gelecek, bu konuda çok endişe yaşayacaksınız.. Çevrenizin etkisiyle sizde olumlu bakmaya başlayacaksınız; fakat çevrenizin yanlış yönlendiridiğini farkedeceksiniz sonrasında.. Sizin kendi elinizle yapacagınız yanlış bir karar bu.

Eğer bulanmıyorsa su ;

Yine gündeme gelen konu hakkında gereksiz kaygılarınız olacak..Çevrenizin etkisiyle daha net görerek karar vereceksiniz..Ve sizde farkına varacaksınız kaygılarınızın yersiz olduğunu..

Back
X