- 24 Ocak 2011
- 21.771
- 35.595
- 798
- Konu Sahibi mahsumdegiliz
- #3.141
Dün aksamki rüyama bayıldımm :)hayır olsunn
ben herhangı bır evdeyım ama bizim evimizmiş dedem ve rahmetlı anneannemda var gençleşmiş ama,dedem eve 2 tane yavru aslan getıryor tasmaları var boyunlarında onlar sonra bizim yanımza gelıyorlar bıraz korkuyoruz ama ,sonrada dıyorkı bunlar kırlenmış temızleyelım dıyor goturuyor yıkamaya,yıkamadan geldıkten sonra aslanlar 2 tane ikiz erkek bebek olmuşlar 3 4 aylık kadar falanlar birisi sürekli aglıyor durmadan, diğeri ise hiçç sesı bıle duymadan mışıl mışıl uyuyor acaba hastamı karnımı ac dıye dusunurken yok dıyolar yenı yaptık falan dıyorlar, ben alıyorum kucagıma susar gıbı oluyor ama sonra yıne ağlamaya başlıyor(çok şekerlerdı ama) ben sonra annemın yanına gıdıyorum onlarda yatmış uyuyolar onlara soyluyorum bebek aglıyor nıye acaba dıye sonrada uyandımm
Hayır olsun inşaallah.. Eğlenceli bir rüyaymış .

Rüyada aslan görmek, o döneminizin kuvvetli ve başarılı geçeceğine delalettir.. Bu aslanların iki ikiz bebeğe dönüşmesi ise birbiriyle bağlantılı ardı ardına gelen dilekleriniz manasını taşıyor.
Kirli olan aslanların yıkanılması ise hane içinde ya da yakın akraba çevresinde iki ayrı küskünlüğün sona ermesi ve hane içinde şenliğe delalettir.
Uyuyan bebeğin ağlaması ise haneye çok yakın günlerde bir kısmetin geleceğine dair işarettir.