Gebeliğe Hazırlık gelin çatlatma iğnesinin etkisini adım adım görelim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

yvz13

respect yourself..dont love more than God!
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2017
8.106
6.969
128
merhaba kızlar

pzt iğnemi oldum bugün iğne oldugum günle beraber 4. gün

30 tane strip test aldım şimdi her gün bir tane yapıp iğne etkisi ne zaman kayboluyor

eger gebelik varsa tekrar ne zaman pozitife dönüyor

ya da hiç inmeden hcg etkisi devammı ediyor bakalım

testlere meraklı hatunumdur istedimki herkes benimle beraber gözlemlesin iş görsün :)

hergün bir test yükleyeceğim bugün 4. gün

hadi hayırlısı :)

Eklentiler

• E3C68DFE-3EA9-4354-ABB8-04BBBD650AD3.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 348
Benim 16.gune kadar pozitifti 19.gun adetim geldi

Benim 16.gune kadar pozitifti 19.gun adetim geldi

her bünyede farklı atılıyor sanırım
10. gün negatif 11 negatif 12 de silik çizgi çıkanda var
sen naptın canım şuanki durumun nedir

bende senin.gibi hergun test yapiyorm ama.benim.durum.biraz degisik.ben.asilama.yaptirdim asilamadan once bi catlatma.ignesi oldum asilamadan 1 hafta sonra tekrar.baska bi catlatma.ignesi oldum ikinci catlatma ignesinden sonra hergun test yapmaya.basladim ilk yaptigimda koyu iki cizgi vardi hergun siliklesmeye basladi 3 gundur hep ayni siliklikte hic degisiklik yok bugun ikinci catlatmanin 6. gunu acaba hala ignenin etkisi varmidir hep dua ediyorm insaallah ignenin etkisi degildir diye

i
nşallah değildir canım
senin test kaçıncı gün nasıldı fotosu varmı?
benimki gibimiydi 4. gün

fotograf var ama yukleyemiyorm bir turlu ilk 2 gun cok kirmiziydi diger gunler gittikce siliklesti yavas yavas ama 3 gundur falan hep ayni siliklesme yok ama koyu degil senin testinden biraz daha silik cizgi var 3 gundur ayni.

Aynen o bahsettiğin şahıslardan biri benim
11. gün negatif 12. günden sonra koyulaşan bir silik çizgi :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım..

Canım ben de hergün test yapıyorum çatlatma iğnesinden sonra. Paylaşalım ki birilerinin işine yarasın. Ben hiç böyle bi paylaşım göremedim çünkü.

Belirti olarak da genel olarak sol kasığımda hep bi batma sızlama seyirme oldu hala da devam ediyo. İnşallah bebişlerimiz bizimledir

canım ellerine sağlık :)
9. gün iyiyce silikleşmiş
şuan 9 mısın kuzum sen?

evet olur canım çok heyecanlı :)
yarın ki testini bekliyorum o zaman
negatife dönüp sonra yeniden çizgi çıkabiliyormuş canım
Evet kuzum ben de tamamen silikleşeceği günü bekliyorum. Buraya da eklerim gün gün resimleri. Senin de güzel haberlerini bekliyorum

Benim bünye bırakmıyor geç atıyor sanırım. 16.gun 15 mm yumurtam vardı doktor yetersiz tekrar bakalım dedi .20.gun gittik kendiliğinden çatlamış ama kalitelimiydi bilmiyoruz. Bu ay iğne kullanmadım ama 4 defa kullanmıştım insanı heveslendiriyor sonra olumsuz cikanca çok üzülüyorsun. Önümüzdeki ay iğne tedavisine gececegiz yeterince büyürse yine çatlatma iğnesi yapilir

Kızlar bende 12.gune kadar pozitif gorup sonrasinda negatif gordum iki tedavimde ve ikisinde de 16.gun regl oldum

inşallah hayırlısı olur canım
bebeğine tez vakitte kavuş inşallah

yumurtanın kalitesi büyüklüğü ile ölçülürmü bilmem
ama kendi kendine çatlaması güzel

inşallah hayırlısı olur canım
bebeğine tez vakitte kavuş inşallah

yumurtanın kalitesi büyüklüğü ile ölçülürmü bilmem
ama kendi kendine çatlaması güzel
Arada çatlıyor arada kistlesiyor canım pco var belli olmuyor.dojtora sordum kalitenin buyuklukle alakası yokmuş. İç yapısıyla alakalı sanırım

Arada çatlıyor arada kistlesiyor canım pco var belli olmuyor.dojtora sordum kalitenin buyuklukle alakası yokmuş. İç yapısıyla alakalı sanırım

ben de öyle tahmin etmiştim
mesela benim yumurtalar hep güzel gelişir ama 2 aydır sonuç yok
bu defa iğne oldum bakalım hayırlısı hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…