Benim 16.gune kadar pozitifti 19.gun adetim geldimerhaba kızlar
pzt iğnemi oldum bugün iğne oldugum günle beraber 4. gün
30 tane strip test aldım şimdi her gün bir tane yapıp iğne etkisi ne zaman kayboluyor
eger gebelik varsa tekrar ne zaman pozitife dönüyor
ya da hiç inmeden hcg etkisi devammı ediyor bakalım
testlere meraklı hatunumdur istedimki herkes benimle beraber gözlemlesin iş görsün :)
hergün bir test yükleyeceğim bugün 4. gün
hadi hayırlısı :)
Benim 16.gune kadar pozitifti 19.gun adetim geldi
bende senin.gibi hergun test yapiyorm ama.benim.durum.biraz degisik.ben.asilama.yaptirdim asilamadan once bi catlatma.ignesi oldum asilamadan 1 hafta sonra tekrar.baska bi catlatma.ignesi oldum ikinci catlatma ignesinden sonra hergun test yapmaya.basladim ilk yaptigimda koyu iki cizgi vardi hergun siliklesmeye basladi 3 gundur hep ayni siliklikte hic degisiklik yok bugun ikinci catlatmanin 6. gunu acaba hala ignenin etkisi varmidir hep dua ediyorm insaallah ignenin etkisi degildir diyemerhaba kızlar
pzt iğnemi oldum bugün iğne oldugum günle beraber 4. gün
30 tane strip test aldım şimdi her gün bir tane yapıp iğne etkisi ne zaman kayboluyor
eger gebelik varsa tekrar ne zaman pozitife dönüyor
ya da hiç inmeden hcg etkisi devammı ediyor bakalım
testlere meraklı hatunumdur istedimki herkes benimle beraber gözlemlesin iş görsün :)
hergün bir test yükleyeceğim bugün 4. gün
hadi hayırlısı :)
nşallah değildir canımbende senin.gibi hergun test yapiyorm ama.benim.durum.biraz degisik.ben.asilama.yaptirdim asilamadan once bi catlatma.ignesi oldum asilamadan 1 hafta sonra tekrar.baska bi catlatma.ignesi oldum ikinci catlatma ignesinden sonra hergun test yapmaya.basladim ilk yaptigimda koyu iki cizgi vardi hergun siliklesmeye basladi 3 gundur hep ayni siliklikte hic degisiklik yok bugun ikinci catlatmanin 6. gunu acaba hala ignenin etkisi varmidir hep dua ediyorm insaallah ignenin etkisi degildir diye
Aynen o bahsettiğin şahıslardan biri benimher bünyede farklı atılıyor sanırım
10. gün negatif 11 negatif 12 de silik çizgi çıkanda var
sen naptın canım şuanki durumun nedir
Aynen o bahsettiğin şahıslardan biri benim
11. gün negatif 12. günden sonra koyulaşan bir silik çizgi :)
Hadi hayırlısı olsun bakalım..
Eki Görüntüle 2162895 Eki Görüntüle 2162898
Eki Görüntüle 2162896
Eki Görüntüle 2162897 Eki Görüntüle 2162899 Eki Görüntüle 2162900
Canım ben de hergün test yapıyorum çatlatma iğnesinden sonra. Paylaşalım ki birilerinin işine yarasın. Ben hiç böyle bi paylaşım göremedim çünkü.
Belirti olarak da genel olarak sol kasığımda hep bi batma sızlama seyirme oldu hala da devam ediyo. İnşallah bebişlerimiz bizimledir
Evet kuzum bugün 9. Gündeyim birkaç güne belli olur heralde artık :)canım ellerine sağlık :)
9. gün iyiyce silikleşmiş
şuan 9 mısın kuzum sen?
Evet kuzum bugün 9. Gündeyim birkaç güne belli olur heralde artık :)
Evet kuzum ben de tamamen silikleşeceği günü bekliyorum. Buraya da eklerim gün gün resimleri. Senin de güzel haberlerini bekliyorumevet olur canım çok heyecanlı :)
yarın ki testini bekliyorum o zaman
negatife dönüp sonra yeniden çizgi çıkabiliyormuş canım
Evet kuzum ben de tamamen silikleşeceği günü bekliyorum. Buraya da eklerim gün gün resimleri. Senin de güzel haberlerini bekliyorum
Benim bünye bırakmıyor geç atıyor sanırım. 16.gun 15 mm yumurtam vardı doktor yetersiz tekrar bakalım dedi .20.gun gittik kendiliğinden çatlamış ama kalitelimiydi bilmiyoruz. Bu ay iğne kullanmadım ama 4 defa kullanmıştım insanı heveslendiriyor sonra olumsuz cikanca çok üzülüyorsun. Önümüzdeki ay iğne tedavisine gececegiz yeterince büyürse yine çatlatma iğnesi yapilirher bünyede farklı atılıyor sanırım
10. gün negatif 11 negatif 12 de silik çizgi çıkanda var
sen naptın canım şuanki durumun nedir
Benim bünye bırakmıyor geç atıyor sanırım. 16.gun 15 mm yumurtam vardı doktor yetersiz tekrar bakalım dedi .20.gun gittik kendiliğinden çatlamış ama kalitelimiydi bilmiyoruz. Bu ay iğne kullanmadım ama 4 defa kullanmıştım insanı heveslendiriyor sonra olumsuz cikanca çok üzülüyorsun. Önümüzdeki ay iğne tedavisine gececegiz yeterince büyürse yine çatlatma iğnesi yapilir
Arada çatlıyor arada kistlesiyor canım pco var belli olmuyor.dojtora sordum kalitenin buyuklukle alakası yokmuş. İç yapısıyla alakalı sanırıminşallah hayırlısı olur canım
bebeğine tez vakitte kavuş inşallah
yumurtanın kalitesi büyüklüğü ile ölçülürmü bilmem
ama kendi kendine çatlaması güzel
Arada çatlıyor arada kistlesiyor canım pco var belli olmuyor.dojtora sordum kalitenin buyuklukle alakası yokmuş. İç yapısıyla alakalı sanırım
Hayırlısi inşallahben de öyle tahmin etmiştim
mesela benim yumurtalar hep güzel gelişir ama 2 aydır sonuç yok
bu defa iğne oldum bakalım hayırlısı hepimiz için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?