- 1 Haziran 2018
- 1.277
- 1.009
- 53
Ayy inşallahcanım mutlaka degerlendir bu gece ve yarını
Seninle gunlerimiz ayni. 19 unda mi igne vuruldun?Canım sabah erken yaptım böyle.
İyice yok oldu çizgi ama hala tam negatif değil ben görebiliyorum resimde tam çıkmasa da
Eki Görüntüle 2163253
Evet 19 unda iğne oldum ben. 21 i sabahı baya kasık ağrısı oldu bende.Seninle gunlerimiz ayni. 19 unda mi igne vuruldun?
Bende 19 u oldum. Bugun test yapicam ignenin etkisi bende de suruyor mu mersk ediyorumEvet 19 unda iğne oldum ben. 21 i sabahı baya kasık ağrısı oldu bende.
Yap bakalım nasıl çıkacak ben de ilk iğneydi o yüzden çok meraktayım :)Bende 19 u oldum. Bugun test yapicam ignenin etkisi bende de suruyor mu mersk ediyorum
Benim 2. Ignem her seyin hayirlisi. Ilk klomenimde 1 yum. Gelismis bu 2.sin de 2 tane sagda 22mm ve 20mmYap bakalım nasıl çıkacak ben de ilk iğneydi o yüzden çok meraktayım :)
Hayırlısı olsun canım. İlacın nasıl etkileri oldu sende bu iki kullanmada? Bende bütün belirtiler var ama ilaçtan diye düşünüp hiç oralı olmuyorum. Akıntı kasık ağrısı göğüs ucu ağrısı gibi...Benim 2. Ignem her seyin hayirlisi. Ilk klomenimde 1 yum. Gelismis bu 2.sin de 2 tane sagda 22mm ve 20mm
Benim kasik agrisi vs olmadi canim ama ilkinde de su anda da asiri akintim oluyor.Hayırlısı olsun canım. İlacın nasıl etkileri oldu sende bu iki kullanmada? Bende bütün belirtiler var ama ilaçtan diye düşünüp hiç oralı olmuyorum. Akıntı kasık ağrısı göğüs ucu ağrısı gibi...
Bugun yaptim test cizgi cikmadi sanirim gecti ignenin etkisiBenim kasik agrisi vs olmadi canim ama ilkinde de su anda da asiri akintim oluyor.
İlk anda mı çıkmıyo? Benim de ilk başta çıkmıyo gibi oluyo bi on dk sonra beliriyo çizgiBugun yaptim test cizgi cikmadi sanirim gecti ignenin etkisi
Ve bu güzel bişey bundan sonra çizgiyi gördüğünde bu bebiş olacakkk :))))Bugun yaptim test cizgi cikmadi sanirim gecti ignenin etkisi
Insallah canim. Sali gunu test yaparim 14.gun varsa belli olur zaten.Ve bu güzel bişey bundan sonra çizgiyi gördüğünde bu bebiş olacakkk :))))
Insallah canim. Sali gunu test yaparim 14.gun varsa belli olur zaten.
Valla tamamen negatif olsun diye bekliyorum kuzum bekledikçe silikleşmedi inadına :)))mylittlemiracle ne alemdesin kuzum ?
Valla tamamen negatif olsun diye bekliyorum kuzum bekledikçe silikleşmedi inadına :)))
11.gün hala hayalet bi çizgi var ümitlenmek istemiyorum biraz daha. Çünkü 16-17 güne kadar iğne etkisi kalanları okudum burdakızz 10. gün ve hala çizgimi var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?