Canım peki o koyu çizginin olduğu iki gün mü ilişki gerekiyor yoksa silikleştiği gün mü? Ben çatlatma iğnesi olmadım ama ovu testi yapıyorum, iki gün koyu çizgiydi benim de, 3. gün yok denecek kadar silik bir çizgi. Böyle olduğunda hangi gün çatlamış oluyor? Çatladığı gün mü ilişki gerekiyor?fotograf var ama yukleyemiyorm bir turlu ilk 2 gun cok kirmiziydi diger gunler gittikce siliklesti yavas yavas ama 3 gundur falan hep ayni siliklesme yok ama koyu degil senin testinden biraz daha silik cizgi var 3 gundur ayni.
Canım sabah erken yaptım böyle.mylittlemiracle canım bugün yaptınmı test ?
Canım sabah erken yaptım böyle.
İyice yok oldu çizgi ama hala tam negatif değil ben görebiliyorum resimde tam çıkmasa da
Eki Görüntüle 2163253
Canım peki o koyu çizginin olduğu iki gün mü ilişki gerekiyor yoksa silikleştiği gün mü? Ben çatlatma iğnesi olmadım ama ovu testi yapıyorum, iki gün koyu çizgiydi benim de, 3. gün yok denecek kadar silik bir çizgi. Böyle olduğunda hangi gün çatlamış oluyor? Çatladığı gün mü ilişki gerekiyor?
Ağzın bal yesin hadi inşallah kuzuum artık bekleyiş başladı benim :)yarına biter o zaman tamamen hadi hayırlısı şimdi sıra pozitifi beklemekte :)
benimde iğneden bir gün önce ilişki oldu
iğne olduktan sonra da 44. saat oldu inşallah tutar bekliyorum
dr un dediği gibi 36. saat olmadı ama umut ediyorum yumurta canlıydı inşallah
Ağzın bal yesin hadi inşallah kuzuum artık bekleyiş başladı benim :)
Teşekkür ederim canım ben bu ay koyu çizginin çıktığı 2 günü ve silikleştiği günün ertesi günü değerlendirebildim. Hayırlısını diliyorum.canım iki çizgi de eşit koyulukta ise lh hormonu zirvete çıkmış ve yumurta 24/36 saate kadar çatlayacak demektir
sikikleştigindeyse çatlamış demektir
koyu günleri ve silikleştiği günü degerlendirin
çünkü yumurta çatladıktan sonra da 24 saate kadar canlı kalır
canım iki çizgi de eşit koyulukta ise lh hormonu zirvete çıkmış ve yumurta 24/36 saate kadar çatlayacak demektir
sikikleştigindeyse çatlamış demektir
koyu günleri ve silikleştiği günü degerlendirin
çünkü yumurta çatladıktan sonra da 24 saate kadar canlı kalır
Bir de bana doktor pko var, yumurtan çatlamıyor olabilir demişti, silikleştiyse çatlamış mıdır ki, inşallah çatlamıştır.Teşekkür ederim canım ben bu ay koyu çizginin çıktığı 2 günü ve silikleştiği günün ertesi günü değerlendirebildim. Hayırlısını diliyorum.
Teşekkür ederim canım ben bu ay koyu çizginin çıktığı 2 günü ve silikleştiği günün ertesi günü değerlendirebildim. Hayırlısını diliyorum.
Bir de bana doktor pko var, yumurtan çatlamıyor olabilir demişti, silikleştiyse çatlamış mıdır ki, inşallah çatlamıştır.
canimm benim yaptigim test gebelik testi ovulasyon degil ama ben asilama yaptirdim ama ovulasyon testinde iki cizgi de ayni koyulukta olursa o gun ve ertesi gunu degerlendirmek gerek silik cizgi ciktiginda catlamis demek oluyor diye biliyorum benCanım peki o koyu çizginin olduğu iki gün mü ilişki gerekiyor yoksa silikleştiği gün mü? Ben çatlatma iğnesi olmadım ama ovu testi yapıyorum, iki gün koyu çizgiydi benim de, 3. gün yok denecek kadar silik bir çizgi. Böyle olduğunda hangi gün çatlamış oluyor? Çatladığı gün mü ilişki gerekiyor?
Koyu çizgi çıktığı gün çok ağrım oldu, o ağrıyı her ay hissediyorum. Ertesi gün ağrım yoktu ama yine koyu çizgi çıktı, diğer gün iyice silikleşmişti. İnşallah çatlamıştır... teşekkür ederim cevap için. Hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşalım, amin.canım lh zaten çatlamayı sağlamak için yükseliyor
yalnız şu da var bu bir döngü
lh herzaman adet ortası yükselir
çatlama oldumu olmadımı agrılarından ve akıntıdan da anlayabilirsin
İnşallah canım teşekkür ederiminşallah tutmuştur canım dogru günleri degerlendirmişsin
Koyu çizgi çıktığı gün çok ağrım oldu, o ağrıyı her ay hissediyorum. Ertesi gün ağrım yoktu ama yine koyu çizgi çıktı, diğer gün iyice silikleşmişti. İnşallah çatlamıştır... teşekkür ederim cevap için. Hepimiz bir an önce bebeklerimize kavuşalım, amin.
İnşallah canım yaaa nasıl istiyorumamin kuzum bende de dr un çatlama olacak dediği saatten 8 saat sonra yogun agrı oldu
bizim bildiğimiz pikten sonra 24 saat ama belli olmuyor demekki
hormon düşmesini tespit edene dek çatlıyor zaten
inşallah bu ay hayırlı haberler veririz canım
Bunlar da benim ovülasyon canım üstteki dün 13 gün akşam 21:00 yapıldı.alttaki ise 14. Gün bugün 15:00 yaptım dünü yine de değerlendirdik bugün tekrar değerlendirelim mi yoksa gün aşırı diyorlar ya bekleyelim mi sizce kızlar ???evet canım haberdar et :)
darısı başıma
Bunlar da benim ovülasyon canım üstteki dün 13 gün akşam 21:00 yapıldı.alttaki ise 14. Gün bugün 15:00 yaptım dünü yine de değerlendirdik bugün tekrar değerlendirelim mi yoksa gün aşırı diyorlar ya bekleyelim mi sizce kızlar ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?