• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin diyeti

aylisce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1.306
389
163
Ağustosta istemeye gelme planları yapılan bir gelin adayıyım :KK25::rolleyes: o yüzden başlasın diyetler sporlar ve zayıf bi gelin olmak istiyorum fotoğraflara bakınca kendimi beğenmek istiyorum:KK200: ve beyaz elbisenin içinde kuğu gibi görünmek istiyorum o zaman başlayalım:halay: bana katılmak isteyen olursa mutluluk duyarım :KK24:

yaşım:26
boyum:1.67
kilom:70.4
hedef: Ağustosa kadar 60 olmak:KK200::KK200::KK200:

sabah: 1 kase light sütlü speciel k = 130 kalori
ara öğün : 1 fincan sade türk kahvesi + 8 gramlık petito = 44 kalori
İkindi: patates keki+yartım domates+ 1.5 salatalık+1 galeta= 669 kalori
ara öğün=ev yapımı çilekli dondurma =211
oda bisikleti kullanma 250 yakılan kalori

bugün diyetim sapıttı ama moral bozmak yok 1 mil leslie yürüyüşü yapıcam
:KK54::KK54:

merhaba :) öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin..
Ben de şubatta nişanlandım nişanlanmadan önce 70 kilodan 60 a indim 4 ayda ama şimdi 5 kiloyu geri aldım eylülde düğünüm var ve bu 5 kiloyu geri vermek istiyorum hatta verebilirsem 7 kilo size katılmayı çok isterim :)
boy:167
kilo:64,7

merhaba :) öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin..
Ben de şubatta nişanlandım nişanlanmadan önce 70 kilodan 60 a indim 4 ayda ama şimdi 5 kiloyu geri aldım eylülde düğünüm var ve bu 5 kiloyu geri vermek istiyorum hatta verebilirsem 7 kilo size katılmayı çok isterim :)
boy:167
kilo:64,7

hoş geldin canım sana da hayırlı olsun Rabbim mutluluk versin tamamına erdirsin inşallah :KK200:

inşallah verebilirsin maşallah çok güzel vermişsin yine verirsin hep beraber veririz:KK19:

Hayırlı akşamlarr:KK25:
sabahtan dışarıda olduğum için ekstra spor yapmadım bayağı yürüdüm ne kadar vitrinlere bakarak yürünmüş olsa da :KK23::KK23:

sabah 1 kase special k =130 alori
öğlen= tavuk dürüm+patates kızartması+ayran= 750 kalori kızartma olmasaydı iyi olurdu ama yediğim yerde başka yoktu :stop:bende mecbur yedim:olamaz::olamaz:

70.3 gördüm çok şükür 1 haftadır 70.4 teyim sinirlerim bozuldu resmen :mad::mad::mad:

yazamadım bayadır 64.1 i gördüm ben de bugün tartıda ama bu hafta çok aksattım diyeti :(

Back
X