Gelin diyeti

aylisce

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Ağustos 2013
1.306
389
163
Ağustosta istemeye gelme planları yapılan bir gelin adayıyım :KK25::rolleyes: o yüzden başlasın diyetler sporlar ve zayıf bi gelin olmak istiyorum fotoğraflara bakınca kendimi beğenmek istiyorum:KK200: ve beyaz elbisenin içinde kuğu gibi görünmek istiyorum o zaman başlayalım:halay: bana katılmak isteyen olursa mutluluk duyarım :KK24:

yaşım:26
boyum:1.67
kilom:70.4
hedef: Ağustosa kadar 60 olmak:KK200::KK200::KK200:

sabah: 1 kase light sütlü speciel k = 130 kalori
ara öğün : 1 fincan sade türk kahvesi + 8 gramlık petito = 44 kalori
İkindi: patates keki+yartım domates+ 1.5 salatalık+1 galeta= 669 kalori
ara öğün=ev yapımı çilekli dondurma =211
oda bisikleti kullanma 250 yakılan kalori

bugün diyetim sapıttı ama moral bozmak yok 1 mil leslie yürüyüşü yapıcam
:KK54::KK54:

merhaba :) öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin..
Ben de şubatta nişanlandım nişanlanmadan önce 70 kilodan 60 a indim 4 ayda ama şimdi 5 kiloyu geri aldım eylülde düğünüm var ve bu 5 kiloyu geri vermek istiyorum hatta verebilirsem 7 kilo size katılmayı çok isterim :)
boy:167
kilo:64,7

merhaba :) öncelikle hayırlı olsun şimdiden Allah tamamına erdirsin..
Ben de şubatta nişanlandım nişanlanmadan önce 70 kilodan 60 a indim 4 ayda ama şimdi 5 kiloyu geri aldım eylülde düğünüm var ve bu 5 kiloyu geri vermek istiyorum hatta verebilirsem 7 kilo size katılmayı çok isterim :)
boy:167
kilo:64,7

hoş geldin canım sana da hayırlı olsun Rabbim mutluluk versin tamamına erdirsin inşallah :KK200:

inşallah verebilirsin maşallah çok güzel vermişsin yine verirsin hep beraber veririz:KK19:

Hayırlı akşamlarr:KK25:
sabahtan dışarıda olduğum için ekstra spor yapmadım bayağı yürüdüm ne kadar vitrinlere bakarak yürünmüş olsa da :KK23::KK23:

sabah 1 kase special k =130 alori
öğlen= tavuk dürüm+patates kızartması+ayran= 750 kalori kızartma olmasaydı iyi olurdu ama yediğim yerde başka yoktu :stop:bende mecbur yedim:olamaz::olamaz:

70.3 gördüm çok şükür 1 haftadır 70.4 teyim sinirlerim bozuldu resmen :mad::mad::mad:

yazamadım bayadır 64.1 i gördüm ben de bugün tartıda ama bu hafta çok aksattım diyeti :(

Back
X