Gelin emzirirken kilo almak yerine kilo verelim

Yakubum-----

Yakubum, canım oğlum
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2016
160
70
13
29
arkadaşşlar bir destekçiye ihtiyacım var , bu gün bi yazı okudum ip atlamak süper zayıflatıyomuş, benimde 2 aylık bi oğlum var haliyle emiyo , brnde süt yapsın diye kesmiyorum yediklerimi haliyle kilo , strese girdim yahuu:işsiz:bi yazı daha okudum kadının birisi 1 ayda yediklerinden kısmadan tam 8 kilo vermiş ip atlayarak , brnde tek yapamıyorum , bi yoldaş istiyorum yanıma :dua::KK49:

Benim oğlum da bugün 3 aylık bende eliptik bisiklet e başladım haftada 3 gün 1 saat binicem bakalım ipim de var da bakalım artık

bizimde 3 ayımız bitecek 92 kilodan 74'e düştüm. 3 haftadır bıraktım herşeyi düzensizlikten,gripten vs.. iyileşir iyileşmez başlayacağım spora... Leslie sansone yapıyordum ben haftada 4 gün 1'er saat.. İnşallah pazartesi gibi katılırım size :dua:

Bu arada ip atlamak müthiş yoruyor ve yer istiyor çocuk ağlayınca bakacak halin olmuyor... onu denedim 1 hafta yapabildim sadece :stop:

Benim bebeğim de 3.ayına girdi bu hafta abur cubur atistirmayi kesip squat, mekik ve streching yapmaya baslayacagim. Ocakta bebeğim 6 aylik olduktan sonra uzakegitim ile spor beslenme ve supplement yardımı almayi planliyorum.

Nasıl gidiyor hanımlar benim de doğum öncesi kiloma dönmem için 10 kilo vermem lazım işin kötü tarafı bütün kilom göbeğim de toplanmis durumda 8 aylık hamileyken ki halime döndüm bi türlü spora basliyamadim siz neler yapıyorsunuz

Nasıl gidiyor hanımlar benim de doğum öncesi kiloma dönmem için 10 kilo vermem lazım işin kötü tarafı bütün kilom göbeğim de toplanmis durumda 8 aylık hamileyken ki halime döndüm bi türlü spora basliyamadim siz neler yapıyorsunuz
aynen . su an bende oyleyim bugun biri bana ucuncuye mi hamilesin dedi :((
uc gune bi plates yapıyorum bugun ıkınci yapısım bakalımdevam ettirebilecekmiyim..

Ocak ayında uzaktan yardım almayi planliyorum. Spor programı beslenme ve supplement düzeni hakkında yardım alacağım. Ocak ta ek gıdaya geçmeyi planlıyorum. Bebekte buyucegi için aksamlari eşimden rica edip spora vakit ayırabilirim diye düşünüyorum. İsteyen olursa ocak'ta aldığım programı paylaşabilirim. 8 haftalik bir program olacak.

Ocak ayında uzaktan yardım almayi planliyorum. Spor programı beslenme ve supplement düzeni hakkında yardım alacağım. Ocak ta ek gıdaya geçmeyi planlıyorum. Bebekte buyucegi için aksamlari eşimden rica edip spora vakit ayırabilirim diye düşünüyorum. İsteyen olursa ocak'ta aldığım programı paylaşabilirim. 8 haftalik bir program olacak.
Ben de bebeğin 6. Ayına girmesini bekleyeceğim. Programı paylasirsan çok sevinirim

Evet bayanlar takip edelim birbirimizi herkes her hafta kac kilo verdigini hatta kac gram verdigini yazsin buraya daha motive edici olur ben 20 eylulde dogum yaptim 3 hafta oluyo yapali malesef 80 kiloyum leslie yapiyorum 3 mil bakalim pazartesi tartilcam

aynen . su an bende oyleyim bugun biri bana ucuncuye mi hamilesin dedi :KK43:(
uc gune bi plates yapıyorum bugun ıkınci yapısım bakalımdevam ettirebilecekmiyim..
Umarim ettirirsin biz ablamla bir aylık spor salonuna yazildik onun da doğum kiloları duruyor bir buçuk yıl önce doğum yaptı evde düzenli spor yapamadık bir türlü bakalım ins. Faydasını görürüz

Back
X