Gelin emzirirken kilo almak yerine kilo verelim

Evet bayanlar takip edelim birbirimizi herkes her hafta kac kilo verdigini hatta kac gram verdigini yazsin buraya daha motive edici olur ben 20 eylulde dogum yaptim 3 hafta oluyo yapali malesef 80 kiloyum leslie yapiyorum 3 mil bakalim pazartesi tartilcam
Bende 23. Eylül dogum yaptim. Fazladan 10 kilom duruyor. Iki hafta önce kalori sayimiyla kilo vereyim dedim. Hemen sütüm azalmaya basladi. Spor yapan birisi hic degilim. Zaten cok yorgun oluyorum. Nasil vericem hic bilmiyorum. Herkes emziriken verirsin diyor. Ama ben yerimde sayiyorum.

Bende 23. Eylül dogum yaptim. Fazladan 10 kilom duruyor. Iki hafta önce kalori sayimiyla kilo vereyim dedim. Hemen sütüm azalmaya basladi. Spor yapan birisi hic degilim. Zaten cok yorgun oluyorum. Nasil vericem hic bilmiyorum. Herkes emziriken verirsin diyor. Ama ben yerimde sayiyorum.
Bende 20 eylulde dogum yaptim :) inanir misin benimde tam 10 kilo fazlam var ben bi uc kilo verdim dogum yaptigimdan beri ama inan ki cok normal millet 30 kilo aliyo

emzirirken terleten sporlar yapılmaz kaslar yoğun biçimde çalışınca asit salgılar ve bu asit sütten bebeğe geçer ki bu bebek için çok tehlikeli doktorunuzla görüşmenizi öneririm.

Ben de 17 Eylül de Doğum yaptım. 80 kiloyla doğum a girdim 73 ile çıktım. emzirirken tekrar kilo aldım ve 80 kiloya tekrar çıktım. sütüm azalır diye yememden kısamıyorum da Ama bir an önce bu kilolardan kurtulmak istiyorum.

Back
X