- 14 Ağustos 2009
- 53.296
- 42.826
- 898
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
katıldım
tele hali işte
bursa da evlenmeden önce çeyiz serip ev geziliyor
şimdi bunu televizyondan yapıyorlar işte
ya da burada konularda var bohçam kötü konu komşu ne der kv bana değer vermedi vs vs
bu programları yapanlar da bu toplumda yaşıyor ve bunu yansıtıyor
AFAFUGAAHFA alayımız fakirniye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde(erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada , fakirliğin gözü kör olsun )
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyordeğişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze
yok canım daha cok problemim var ama ben oyle sasalı düğün istemediğim için bana oradaki görüntülrer cok cekici gelmiyor ama sagolunİnş evlilikte ki tek derdiniz mobilya rengi olur diye dua etmek geldi size içimden ...
Teklifalmayangiller başkanıyim bileklerimi dikine kesmem için basima silah dayarlar diye korkuyorum.ben bazen zaplarken denk geliyorum, evlilik teklifi yarıştırılıyor mesela, o da yarıştırılır mı yahu
bak bu eskiden yoktu demekki eskiden daha kötüye gidiyoruz
Teklifalmayangiller başkanıyim bileklerimi dikine kesmem için basima silah dayarlar diye korkuyorum.
Allahtan kimse izlemiyormuş
Çünkü bizim kadınlarımız hep okur belğesel izler yabancı dizi izler..
Kafalar piril piril :))merak etme onlarda almadı aslında, önce neden bana evlilik etmedin bak ayşenin sevgilisi ne güzel teklif yapmış diye uzunca bi süre dır dır ediliyoryani gerçekten evlilik teklifi alanlar alınmasında genelde gözlemim bu:)
zaten evleneceği belli olan insanların böyle mizansen yapıp videoya alması falan garip değil mi ya, ben anormalim herhalde
geçen haberlerde trafiği kapatmış bi grup genç, deli trafik olmuş arkalarında, neymiş evlenme teklifi varmış, polis falan geldi
kızın ablası polise nasıl çemkiriyo, ya sen ne yaptığının farkında mısın kız kardeşim evlenme teklifi alıyo burda şaka mısın sen diye bağırıyordu poliseo aklıma geldi şimdi
Kafalar piril piril :))merak etme onlarda almadı aslında, önce neden bana evlilik etmedin bak ayşenin sevgilisi ne güzel teklif yapmış diye uzunca bi süre dır dır ediliyoryani gerçekten evlilik teklifi alanlar alınmasında genelde gözlemim bu:)
zaten evleneceği belli olan insanların böyle mizansen yapıp videoya alması falan garip değil mi ya, ben anormalim herhalde
geçen haberlerde trafiği kapatmış bi grup genç, deli trafik olmuş arkalarında, neymiş evlenme teklifi varmış, polis falan geldi
kızın ablası polise nasıl çemkiriyo, ya sen ne yaptığının farkında mısın kız kardeşim evlenme teklifi alıyo burda şaka mısın sen diye bağırıyordu poliseo aklıma geldi şimdi
Kafalar piril piril :))
Şimdi eziklikten kiskaniyooaasunuaaazzz, demesinler :)
Ay sakincak oldum iyice. El görse kafasını saklayan çocuklara döndüm yeminle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?