Gelin Evi programi

aslında çoğu şehirde var o, çeyiz serme, gelin evi ziyaretinde ev gezme, ay çok sıkıcı, bi de zorla eline albüm verir baktırırlar falan, bakmak istediğimi kim söyledi ya, ayıp olmasın diye bakıp güzel olmuş diyorum, baktığımda yok ha, öylesine sayfaları çeviriyorum düğün videosu seyrettirmiyorlar Allahtan o ölümcül sıkıcı çünkü

AFAFUGAAHFA alayımız fakir

Arada izliyorum ben cunku o saatte herkes bi muge anli oluyo :) her kanalda dedektif gormekten yoruldum yeminlen:)

Siradan bi program iste.. abarti sasa hepsi var masallah.. zaten ole olmasa niye katilcaklarki.. coguda yeni evli sikir sikir :) diyom coguna hele bi 10-15 seneyi bi devirin hele gorurum sizi :) haha Allah daha cok versin ozene bezene izlediim birsey degil ama yoklukta gidiyo iste :)

Aman saçma salak bi program ya.
Geçen sene 1-2 bölüm izlemiştim.
Çeyiz odası diye bir oda hazırlıyorlar, ula zaten çeyiz dediğin eve serilecek kullanılan şeydir kermes gibi seriyorlar
Programa çıkıcam diye gidip tekrar çeyiz eşyası alıyorlardır kesin
Kadın evlenmiş 10 yıl olmuş ama çeyiz odası var
Bide tam program sırasında kapı çalar ev sahibine eşinden çiçek gelir "ayyğğğ romantik kocaaaağğğm" diye hönkürürler

Teklifalmayangiller başkanıyim bileklerimi dikine kesmem için basima silah dayarlar diye korkuyorum.

merak etme onlarda almadı aslında, önce neden bana evlilik etmedin bak ayşenin sevgilisi ne güzel teklif yapmış diye uzunca bi süre dır dır ediliyor yani gerçekten evlilik teklifi alanlar alınmasında genelde gözlemim bu:)
zaten evleneceği belli olan insanların böyle mizansen yapıp videoya alması falan garip değil mi ya, ben anormalim herhalde

geçen haberlerde trafiği kapatmış bi grup genç, deli trafik olmuş arkalarında, neymiş evlenme teklifi varmış, polis falan geldi
kızın ablası polise nasıl çemkiriyo, ya sen ne yaptığının farkında mısın kız kardeşim evlenme teklifi alıyo burda şaka mısın sen diye bağırıyordu polise o aklıma geldi şimdi

Aaa ben çok izliyorum. Sırf oradaki tipleri görüp de halime şükredebilmek için. Bir de kocalarını yarıştırıyorlar ya Yoo cidden, incelenmesi gereken bir program. Sosyo-kültürel açıdan pek çok şeye ışık tutuyor.

Ya ben en çok o altınlara şaşıyorum.ben de yeni gelinim 1 yıl olmadı evleneli. Ama tüm altınlarım bozuldu gitti.3 yane bilekligim var yeşil altın o kadar Bird e alyansim.hos onu da hamilelikten takamıyorum zaten...

Ne hikmetse herkes birbirinin nasıl tanıştığını çok merak ediyor.

Kafalar piril piril :))
Şimdi eziklikten kiskaniyooaasunuaaazzz, demesinler :)
Ay sakincak oldum iyice. El görse kafasını saklayan çocuklara döndüm yeminle.

Kafalar piril piril :))
Şimdi eziklikten kiskaniyooaasunuaaazzz, demesinler :)
Ay sakincak oldum iyice. El görse kafasını saklayan çocuklara döndüm yeminle.

Kv bana gelince açıyor. Altın takmaya özeneyim, bir de hiç hoşlanmadığım dantel el işlerini seveyim diye :)
Resmen sidik yarışı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…