- 24 Nisan 2017
- 3.110
- 6.519
- 78
- 36
- Konu Sahibi acemi_anne_91
-
Bütün yazdıklarınıza katılıyorum başka bir yorum yapmama gerek kalmamış:)Şu millette ne var bende ne var yarışını bir bıraksanız artık....
Ben de bi 10 dk bakayım demiştim resmen IQ problemi yaşadım sonunda. Bu ne?
Bir grup sığ cahil kadın bir araya gelmiş eşya ve koca yarıştırıyorlar.
Ne ayıp ya.. Ne günah!!!
Çoğunun evi de kötü, zevksiz, pembe, yaldızlı böyle iç karartıcı, gereksiz eşyalar, kötü fotoğraflar ayyyyyhhhhhh!
Çeyizi sermeyeni ve evi yeterince çiçekli pembeli olmayanı aşağılıyorlar bi de ya.
Yapmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Görgüsüzlükle övünmeyin. Eşyalara değil insanlara önem verin ki mutlu olun.
Geçenlerde bana linki gelen bir videoyu açınca altta bu program in videosu çıktı 3 dakkada beynim yandı yaŞu millette ne var bende ne var yarışını bir bıraksanız artık....
Ben de bi 10 dk bakayım demiştim resmen IQ problemi yaşadım sonunda. Bu ne?
Bir grup sığ cahil kadın bir araya gelmiş eşya ve koca yarıştırıyorlar.
Ne ayıp ya.. Ne günah!!!
Çoğunun evi de kötü, zevksiz, pembe, yaldızlı böyle iç karartıcı, gereksiz eşyalar, kötü fotoğraflar ayyyyyhhhhhh!
Çeyizi sermeyeni ve evi yeterince çiçekli pembeli olmayanı aşağılıyorlar bi de ya.
Yapmayın elinizdekinin kıymetini bilin. Görgüsüzlükle övünmeyin. Eşyalara değil insanlara önem verin ki mutlu olun.
Haha kaynananin amacına hizmet ediyor demekki.benim kayınvalidem çok izler. bana da der bak ne çeyizler var diye. bilezikleri oğlan tarafının aldığı eşyalarını görmez ama
yanımdayken zorla açtırtmıştı da gör gör diyerek izliyordu.Değişik model işte
Haha kaynananin amacına hizmet ediyor demekki.
Dur az izleyeyimde geline laf sokarim diyor zaar
katiliyorum! acaba Turkiyede cokmu populer bi program diye merakta ettim dogrusu
niye yaw, o program bal gibi de gayette genelde yaşanan şeyleri yansıtıyor bence
geçen bi ortamda aynı zamanlarda evlenecek iki kadın, biri balayına maldivlere biri alanyaya gitcekmiş, biri alanyayı kötülüyo biri maldivleri karşılıklı
eskiden de annelerimizin altın günlerinde ona ne takılmış bu on tane erzurum burması mı istemiş vs bayağı popüler topiklerdi yani günlerde(erzurum burması ne demek bilmiyorum bu arada , fakirliğin gözü kör olsun )
günümüzde de instagramda da bol bol pembişli yeni gelin evleri sergileniyordeğişen pek bişey yok yani, geçmişten günümüze
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?