GELİN EVİME HANGİ MOBİLYALARI ALMALIYIM ?

yorumlarınız için teşekkür ederim fakat ben tamamen paylaştıklarımın dışında mobilya ve koltuk takımı aldım iyi yapmışmıyım bilmiyorum. :) yorumlarızı merak ediyorum.

Birde nasıl halı almalıyım sizce?? aksesuarlar nasıl olmalı?

sandalyeleri duz krem renk yaptırdım.

yatak oda tülüm pudra fon yaptırdım
oturma odası tülüm

Hayirli ugurlu olsun bambu kamislarla o buyuuk vazolardan alabilirsiniz tek bi duvarı digerlerinden farkli bir renge boyatabilirsiniz yada duvar kagidi kullanabilirsiniz.

TEŞEKKÜR EDERİM DUVARIMDA NİŞ VAR İÇİ MAT SİYAH BOYALI O BİRAZ FARKLILIK KATACAK BİRDE KOLTUK TAKIMININ YASTIK KILIFLARINI İLERİDE TURKUAZ RENGİ İLE RENKLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

TEŞEKKÜR EDERİM DUVARIMDA NİŞ VAR İÇİ MAT SİYAH BOYALI O BİRAZ FARKLILIK KATACAK BİRDE KOLTUK TAKIMININ YASTIK KILIFLARINI İLERİDE TURKUAZ RENGİ İLE RENKLENDİRMEYİ DÜŞÜNÜYORUM

Birde aklima kuş kafesleri geldi bu ara cok moda onuda dusunebilirsiniz aksesuar olarak :) Suan aldiginiz yerdeyerden kiliflari degistirebiliyorsaniz degistirin isterseniz çünkü bazi mobilya magazalari yapıyor bunu :) yinede kalabilir digerleri secim sizin... evin guzelligi sıklığı onemlidir fakat öncelik sizin huzurunuzdur. Huzurlu gunlerde agiz tadiyla oturun insallah

AMİN İNŞALLAH TEMENNİMİZ BU YÖNDE ZATEN GERİSİDE TEFERRUAT HERSEY OLUYOR ZAMANLA :)
KOLTUK TAKIMINI RENGİNE BAYILDIĞIM İÇİN HİÇ BOZMADIM İLERİDE BELKİ RENKLENDİRİM DERSEM YASTIK KILIFI KENDİM DİKTİRİP DEĞİŞİKLİ YAPARIM DİYE DÜŞÜNDÜM.

Belissa yatak odasını öneririm sana bende ondan almayı düşünüyorum ve violin koltuk takımı ikiside çok şık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…