Gelin gelin, Abbann eyisine gelin:)))

Kız seni alan yaşadııı
dertlerini de boşadı:)))
Hepsi harika vallahi!!Allah mutlu mesut,huzurla sevgiyle kullanmayı nasip etsin canım...

41 kere maşallah............

abbacım cnm benim çok güzel ceyızın var

allah iyi günlerde kullanmak nasıp etsın cnm

şimdiden sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim bitanem

:Saruboceq:

canım abbacığım hepsi çok güzel el emeği göz nuru mutlu ve sağlıklı günlerinde kullanmak nasib olsun allah tamamına erdirsin

maasallah maasallah hersey cok güzel
allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah

canımmmmm hersey cok guzel
eksıgın yok masallah
mutlu guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın allahım sana ınsallah

Kız seni alan yaşadııı
dertlerini de boşadı:)))
Hepsi harika vallahi!!Allah mutlu mesut,huzurla sevgiyle kullanmayı nasip etsin canım...

41 kere maşallah............
:))) çok tşk ederimmm canımm .. aminn...
abbacım cnm benim çok güzel ceyızın var

allah iyi günlerde kullanmak nasıp etsın cnm

şimdiden sana bir ömür boyu mutluluklar dilerim bitanem

:Saruboceq:
sağol ablacıgımm :):) aminn insallah opuyorumnanaktan
allh iyi günlerde kulanmak nasip etsin yaradan rabim evinde huzuru eksik etmesin
eylulcugum sağol ,insallah
masallah allah agız tadıyla kullanmayı nasıp etsın cok guzel
Allah iyi günlerde kullanmayı nasip.
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin, bir ömür boyu mutlu kalın.........
maasallah maasallah hersey cok güzel
allahim agiz tadiyla kullanmayi nasip etsin insallah
çok sağolunn kızlarrr opuyorumnanaktan benden daha iyleri guzelleri sizlere olsun insallah
canım abbacığım hepsi çok güzel el emeği göz nuru mutlu ve sağlıklı günlerinde kullanmak nasib olsun allah tamamına erdirsin

sağoll ablacıgım benımmm aminnnnopuyorumnanaktan darısı kızına :Saruboceq: benden daha guzelleri iyilerini Rabbim denk getırsın
:Saruboceqpuyorumnanaktan

canımmmmm hersey cok guzel
eksıgın yok masallah
mutlu guzel gunlerde kullanmayı nasıp etsın allahım sana ınsallah
:kedi: sağolll tatlımmm .. aminn insallah opuyorumnanaktan

abba cım..buldum sonunda..vereliniortak
Çok güzeller,hayırlısıyla kullanmak nasip olsun inşallah.:Saruboceq:
Bu arada yeşil rendelerimizde aynıymış..benim mutfak yeşil zaten..yerimseniben
Kullandıkça seni anarım artık..:1hug:

oyy cicek ablamm opuyorumnanaktan aminnn insallahhh :Saruboceq: öpüyorum kocaman Şeniz
himm mutfaktakı renklerımız aynı desene opuyorumnanaktan:lepi:
yaa pcde sorun vardı lınklerım hep sorunlu olmus kusura bakma :sinifsinif::kedi: bugun ancak cozdum problemı
kaydirigubbakcemile

maşallah hepsi ne özenle hazırlanmış,
Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin :)

datlummmm kıymatlum opuyorumnanaktan çok beğendim allahım huzur içinde kullanmayı nasip etsin ben uzun süredir formdan uzağım bilyorsun düğün ne zaman allahım gelinğin hazırmı nerde oturacaksınz hepsinin cevabını istiyorum :))

opuyorumnanaktan çok sağol tatlışımm :kedi: opuyorumnanaktan aminn insallah.. darısı sana benden daha guzelleri , iyileri insallah bitanemm :Saruboceq: zemuszemus
soruların için özele gecıcem delikafadulden öpüyorum kocamann
opuyorumnanaktan

yok böcüğüm kaldırdık sadece 1 hafta serılı bıraktık (1haftalık evdekı kosusturmacada annem 4 ben 6kılo vermısım :roflol: )
kkya pek giremıyorum ( ceyıze yetısmeyen mutfak masa ortusu varda onu örüyorum :roflol: barii dugunden önce biriteyım dıyorum :))))
sen neler yapıyosun bitanem ?

anladım cnm
nan boşver örme yaa eskıden dantel hastasıydım sımdık hıc sevmıyom
mesela benım yatak odam ıcn vıtrın ıcın takımım falan yok
sadece nevresım pıke var
he bıde bohca ve masa örtusu onuda yıllar once örmustum
masa örtumun ortası ve kenarları var sadece
ben napım bacım ya evlencem sanırım beklıom benımm usak cok acele edıo kasım dıye tutturdu
ama ben yetstırem bakalım

oyy kasıma ne kalmıs surda :)) bence elını tetık tut sen enısteye belli olmaz ;-) azönce sorcaktım unutmusum :))
benımkıde dıo yaptıgın msa orutusunun ustunde ben yemek yiyeceksem ormeye devam et ,yok kalırcaksan orme bırak :))
yaa takım sımdı bırakamam hem martta baslamıstım sen dusun baya bi oldu 2sıram kaldı artık biticek insaaalllaahh :roflol: :roflol: zaten bu hafta bıtırdım bıtırdım bidaha mumkunatı yok almam elimee çunku illallah çektim ne diyim..
sende eksık yoktur sanırım ,en son taksıtlerını oduyodun ,bitmesede az kalmıstır dimi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…