Gelin geyik yapalım..hemde Ren Geyigi:-))

Hoşbulduk :) Gelirler birazdan heralde. Günlerdir bdv den daha kötü haberler...
İnsan azcık neşe istiyor ama işte...
Maalesef öyle ülkenin hatta dünyanın gündemi berbat.resmen içim daraldı o yüzden geyik konusu açayım dedim ya.aslında bende havamda değilim))
Aklımda dertler üzüntüler vs..
Bir gr neşeye hasret kaldık valla

Maalesef öyle ülkenin hatta dünyanın gündemi berbat.resmen içim daraldı o yüzden geyik konusu açayım dedim ya.aslında bende havamda değilim))
Aklımda dertler üzüntüler vs..
Bir gr neşeye hasret kaldık valla
Geyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)
Şöyle 1800lerin sonunda falan yaşasaydık keşke. En azından maximum savaşta ölürdük, tek seferde olur biterdi.

Geyik, dertleşmeye doğru gidiyor :)
Şöyle 1800lerin sonunda falan yaşasaydık keşke. En azından maximum savaşta ölürdük, tek seferde olur biterdi.
Haha aynen içimizdeki acıların kadını modundan çıkamadık bu akşam demekki:-)
Biliyormusunuz hep istemişimdir eski yıllarda yaşamayı evet dediğin gibi savaşta ölmek filan..)
Ama o at arabaları,kıyafetler ne güzelmiş.
Tv yok internet yok elektrik yok oh mis)

Modayı hiç takip etmeyen bir kadınım ben:))
En fazla yılın renklerine uyarım oda mecburen heryer de aynı renkler oluyor cunku:KK66:
Bak bu sene babaanne eteği çok moda :D Benim kısacık boyumla tam çingene gibi olur :D Çok açık mavi ve lila modası da varmış. Haa bir de İspanyol paça modası. En önemlisi de yazlık ayakkabının içine çorap giymek var. Beni benden aldı, seni sana bırakır umarım :D

Bak bu sene babaanne eteği çok moda :KK70: Benim kısacık boyumla tam çingene gibi olur :KK70: Çok açık mavi ve lila modası da varmış. Haa bir de İspanyol paça modası. En önemlisi de yazlık ayakkabının içine çorap giymek var. Beni benden aldı, seni sana bırakır umarım :KK70:
Himmm İspanyol paça sevmem ama babanne eteği olur bak.altına lastik ayakkabı giysek?)))

Çok isterdim ama açıklamıyorum burda kusura bakma lütfen. İş, bölüm ve ülke belirtmiyorum. :) ama Türkiye burdan güzel bence :)
Haha anladim canım sorun değil bende istemiyordum ülke belirtmeyi bir kez kaçırdım parmagimdan!)gerisi geldi:)
Ama doğru Türkiye birçok yerden güzel. Oraya gidince kendimi buluyorum. Burada ben sanki ben değilim))
Ahh ahhh..

Back
X