- 6 Temmuz 2025
- 119
- 304
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben yengemle birşey konuşamıyorum çünkü o her şeyi hep ters anlıyor sadece onuda suçlamak istemiyorum belki onun fikrince bizimde hatalarımız olmuştur ama biz zaten onla konuştuk o niyetle söylemediğimizi dedik o sürekli her konuyu yanlış yöne çekiyor yani kısacası onla konuşmak pek işe yaramıyor
Bence haksızsınız. Belki özünüzde çok seviyordunuz yengenizi ama yine de yazdığınız cümle onu hayal kırıklığına uğratmıştır açıkçası ne olursa olsun ben görümcemin arkamdan annesine niye gitmiyor dediğini öğrensem başımdan aşağı kaynar sular dökülür evde beni görmek istemiyorlar mı diye, yengenizin telefonu kurcalaması çok yanlış bir hareket fakat sizin de kurduğunuz cümlelerle ilgili (madem öğrendi) bir açıklama yapmanız gerek diye düşünüyorumBen zaten anneme normalde yardım ediyorum şirket falanda istemedi o zaten kimseden yardım istemiyor ne yengelden ne benden ama kadın işini yapmadığı icin derdini benle paylaştı ki biz o mesajda biz onu istemiyoruz alıp başını gitsin falanda demedik cocugu onlara brak işini yap dedim ve sonrada işte annesine niye gitmiyor dedim
Zaten konuştuk ama o her şeyi yanlış anlayan bir insan kusura bakmayın ama biz ona durumu anlatmaya çalışıyoruz o bize bağrıyor ayrıca o benim annem ve herkes herkesin dedikodusu yapıyor kimse kimseyi kandırmasın ve biz o mesajlarda onu istemiyoruz burda ne işi var diye cümlede kurmadık siz sanıyorsunuz ki ona dedikten sonra işte kızın cocuguna al bak işlerimi yapim dedikten sonra o tamam annecim deyecek yine yanlış anlayıp yine bizi suçlu bulucak ve bazen onun tavırlarından bir şey anlamıyor insan bir gün iyisi 5 gün yüzü asık ne oldu diye sorulunca yok bir şey diyor
Bana ve anneme salayanlar olmuş ama benim annem ne kötü ky oldu nede ben kötü görümce
Şimdide dersiniz zaten hep kötü gelinler oluyor
Annem her gün gitti çünkü gitmezse bu sefer kırılıyor yani bizde ne yapıcağımızı şaşırıyoruz gitse bi dert gitmezse başka bi dert o her şeye alınan biri ve hadi dedik kavga olmasın kırılmasın ama ben annemede dedim her gün gitme diye ne yapim istiyor derdiAnlamadığım şey anneniz Almanya' da neden her gün çocuk bakmaya gidiyor. Yani bizimde kardeşimin eşi ile sorunlarımız oldu. Ama biz aynı sokakta oturuyoruz ama ayda bir filan görüşüyoruz. Benimde, anneminde, onunda sınırları vardır. Benim sınırlarım bellidir, bazen zorlamaya çalışıyor ( yeğen baktırmak gibi) işime gelirse bakıyorum. Canım istemezse bakmıyorum. Bazen anneme bırakmak istiyor oda müsaitse bakıyor.
Gelin haklı siz haksınız demiyorum ama sınırlar baştan karışmış bence. En baştan anneniz, abinizle konuşup, nişan var temizlik yapılması lazım, çocukla zor oluyor bir çözüm bulalım dese işler buraya gelmezdi. Sizde benim açımdan tüm temizliği anneye bırakarak hata etmişsiniz. Eve kadın gelse bir gün yardım etse,o gün yenge çocukla annesine gitse sorun çözülürdü.
Bizim toplumda erkek evlat kıymetli ne yazık ki. İki gün sonra senin yüzünden oğlumuz küstü, torun göremiyoruz olabilir. Dikkatli olun diye söylüyorum.
Annem her gün gitti çünkü gitmezse bu sefer kırılıyor yani bizde ne yapıcağımızı şaşırıyoruz gitse bi dert gitmezse başka bi dert o her şeye alınan biri ve hadi dedik kavga olmasın kırılmasın ama ben annemede dedim her gün gitme diye ne yapim istiyor derdi