Gelin görümce konusu 3. Raund.

Demekki hep Böyle davranıyorsunuz önce kırın sonra hadi barışalım, herkes size göre mi hareket edecek.

Evet simdi söz sırası bende. Sayfalarca hakaret içerikli yazı okudum artık o kadar saçma sapan yorumlar okudum ki bazılarının ilk kelimesini okuyup devamını getirmedim kendimi yıpratmamak adına. Şimdi toparlayacak olursak gelin hanım beni tekrar engelledi sildi. Abimin "X, bidaha Y hakkında hiçbirşey yazma" demesini beklemiş ve bunu anlamasını istemiş o yüzden baya tepki göstermiş. Parker kit hill bunu youtubede aratin ve videosunu izleyin 1-2 dakikalık olan. Belimde olan saçımı kut kesmiştim kendim ve zamanında abinle beraber beni o videodaki kişiye benzetmişlerdi. Evet biraz bozuldum ama bende baya gülmüştüm onlarla beraber. Bende mi tepki gösterseydim en ağırından? Ne dusunurseniz düşünün UMRUMDA BILE DEĞIL. Kendi kızımın fotoğrafını dayısına gösterip bak yengesi gibi aynı derken kadınla dalga geçmiyordum. Bi art niyet aranıyorsa onun düşüncesinde arayabilirsiniz çünkü o tam orada. Kendisi 5. Günün sonunda evine geldi. Hiçbi şekilde bişey yazmıyorum sormuyorum benim için kapandı o defter. Bu kadar uzatıyorsa özürlerime rağmen açıklamama rağmen kusura bakmayın da ben bi art niyet sezerim. Bugüne kadar evet arkadaşlarımla aram bozulduğunda bidaha aramadım sormadim hatta sildim. Ama bizde aile kavramı vardır. Bi problem olduğunda kapı dışarı edemezsin dis kapının diş mandali gibi davranamazsın. O boyle gorduyse ailesinden benim yapabilecegim hicbirsey yok. Kimsenin hayatina burnunu soktugum, kimseyi bosatmaya calistigim falan yok onyargilarinizi NET konusmalarinizi bi yıkın. Herkes birbirini gazliyor burda onu fark ettim. Burda fotograf koymama takilanlar olmus boy boy. Evet koyuyordum yine koyarim. Daha onceki konularimdan sonra da koydum hayırdır ne oldu yani ? Mune Burada amacım kimseyi kırmak değil ama bu sitedeki en kötü şey bi konuya yapılan hakaret dolu yorumlar. Sizde bunun farkındasınız. Kimseyi şikayet etmicem sadece yorumlara bi bakın.

Hakaret içeren yorumlar dışında bir sürü yorum vardı, sizi haksız bulan ve hakaret etmeyen. Keşke o yorumları göz önünde bulundursaydınız.

Gerçekten haksız olma ihtimaliniz % sıfır olamaz. Diyelim haksız olma olasılığınız size göre binde bir olsun. Şimdi o binde bir ihtimalin gerçek olduğunu düşünün. O zaman insanlar neden bu kadar tepki gösterdi anlayabilirsiniz. Dışarıdan bir göz olarak sizin o binde 1 olarak gördüğünüz oranı biz objektif bakış açısıyla çok daha yüksek görüyoruz.

Madem "bu kadar insan haksızsın diyor, acaba öyle olabilir mi? Acaba istemeden de olsa kötülük yapmış olabilir miyim?" diye düşünmeyecektiniz, neden konu açtınız ki? İnsan en yakınlarına bile anlatırken belki de başka pencereden biraz da olsa haksız bulunuyorumdur diye düşünür.

Sizin fikrinizde en ufak bir değişiklik olmadığına göre biz boşuna mı 25 sayfa yazı yazdık.

Burada yazanların sizi haksız bulma sebebi çok basit aslında. Kendinden biliyorum, şunu diyorlar: "Kendimi konu sahibinin yerine koyuyorum, ben gelinimize böyle davranmazdım" sonra da diyorlar ki "kendimi gelinin yerine koyuyorum, konu sahibi benim görümcen olsa ve bana bunları yapsa, ben de gelin gibi hissederdim" Ve bunu diyen insanlar iyi niyetli insanlar. O yüzden gelini fevri de bulsalar kötü niyetli bulamıyorlar. Çünkü kendileri kötü niyetli değil ve onlar da gelin gibi hissederlerdi. Dolayısıyla sizin bu olaylardan çıkardığınız "gelin köyü niyetli" çıkarımınıza katılamıyorlar.

Son olaylarda da kötü niyet göremiyorum. Artık size o kadar gıcık olmuş ki onunla ilgili şeyler yazmanızı, ona göndermelerde bulunmanızı istemiyordur. İyi niyetli insanlar da birilerine çok gıcık olabilir, hatta bir daha ismini bile duymak istemeyebilir. Aslında kendi haline bırakıp ulaşmaya, iletişim kurmaya çalışmasaydınız belki sakinleştirdi, yumuşardı, ama artık o evreyi çoktan geçtiniz.

Bakın hiç hakaret etmiyorum, umarım dikkate alırsınız. Gelininiz, abiniz, eşiniz ve kendiniz için dörtlü hayalleriniz vardı biliyorum. Ama gelininiz sizin hayallerinizi gerçekleştirmekle yükümlü değil. Başka insanların belli bir şekilde davranmalarını gerektirecek hayaller kurmazsanız mutlu olma ihtimaliniz artar. Bu hepimiz için geçerli. Çünkü başkalarını kontrol edemeyiz.

Aynen budur. Ve buna empati deniliyor konu sahibi. Valla ben mesela onca kotuluk gordukten sonra hala acaba diyorum ve kendimi karsi tarafin yerine koyuyor dusunuyorum herzaman. Ama sizin gibiler bencil ve yikici. Gercekten yapici olmak isteseydiniz boyle davranmazdiniz.

Ben dicegimi dedim. Önyargılı insanlardan nefret ediyorum. Yok bencilsin yok yikicisin yok ne biçim birisin yok kötü niyeti yok fesat yok abisiyle yengesini ayırmaya çalışıyor yok ne yapışkan biri. Allah akıl fikir versin bu tarz tavır sergileyen ve damga vurmaya çalışan akılsız kişilere. Diğerlerine sözüm yok. Ustune alinan da alinsin sıktı artık. Yazmayın dahada. Mune Kapatabilir mısınız konuyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…