Gelin görümce konusu 3. Raund.

taylor arada da abisi ile yengesi tatildeyken abisini arayıp "karın beni instagramdan silmiş, bana yeğenlerimi göstermeyecek mi" diye ağlamıştı.

Hadi yaa. Onu bilmiyordum. Abisi tatilde değildi, evdeydi diye biliyorum. Karısıyla yüz yüze iletişim kurabilecek durumda değildi. Gelinin tatili mahvolmuş.

Cok.harila ozet gecmissinniz ellerinize saglik...

valla kusura bakma usenmedin ilk randa baktım kız sana medeni bi sekilde ben yokken evime gelme demis ki haklıda bende istmemem hatta erkek bile istmeme yani yani esine bil bisey dememis

ayrıca dua et abin gez akıllı yani sanada konusuyo onada konusuyo kendiliksiz belli sana yeter yengenle arama girme diyebilir yada lütfen biraz ara ver yazma diyebilir burnunu nye sokuyosyb ayyy görümce olunca cadılık mı geliyo insanın aklına ille sen bak yuvana artık abin olabilir ama oda evli artık seninle vıc vıc olması nı istitosun samimi olun yok resimler atma bende olsam sinir olurum yani sen ilgiliyi abinde arıyon ama git kocana sırnas bence bunlar hep yokluktan koca yoklugundan git kocanla egles insanların yuvasını bozma

Cok güldüm yorumunuza tesekkurler güldürdügünüz icin
Bunlar hep yoktuktan, koca yoklugundan, kocanla eğleş cümleleri ahahahaha

Özet icin tesekkurler.
Bu hikayede herkes çocuk gibi. Olgun bir insan yok heralde yakinlarda ki "Ne sacmaliyorsunuz siz?" desin.
Hep de iletisim aygitlari üzerinden soguk savas yürütülmüs gibi.
Görümce geline kendini sevdirememis gurur yapmis önce sonra gurur hırsa evrilmis ilerde neye evrilir kimbilir.

Önceki konunuzu da okumuştum o zaman da siz haksızdınız, ve yine öylesiniz.
Bu ne aymazlıktır yahu...o sizin abinizse, yengenizin de kocası. Kusura bakmayın ama siz baya kıskanıyorsunuz. Ve böyle yaparakta aklınızca yengeye “ sen ne yaparsan yap bak biz abimle eğleniyoruz” mesajımı vermeye çalışıyorsunuz? Ne ayıp ve saygısızca bir tavır.
Evlerden ırak bir görümcesiniz.
Yarın bi koşu gidip görümceme sarılacağım yaa

Ağzınıza sağlık çok güzel ifade etmişsiniz. Ben üşenmiştim yazmaya. Şaka gibi ya..Görümceler ellerinizi şu gelinlerin üstünden bi çeksenizde karı kocalar bi rahat etse artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…