- 10 Ekim 2016
- 1.843
- 2.504
- 83
- Konu Sahibi NightStalker
-
taylor arada da abisi ile yengesi tatildeyken abisini arayıp "karın beni instagramdan silmiş, bana yeğenlerimi göstermeyecek mi" diye ağlamıştı.
Hadi yaa. Onu bilmiyordum. Abisi tatilde değildi, evdeydi. Karısıyla yüz yüze iletişim kurabilecek durumda değildi. Gelinin tatili mahvolmuş.
Yok yok ondan sonra oldu bu olay.
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/sizin-deyiminizle-gelin-gorumce-konu-devami.1028619/
Konu sahibi gelin evde yokken, gelin tatile gitmişken, onun evine, ona hiç haber vermeden kocası ve çocuğuyla tatile gitmek için plan yapmıştı. Hatta uçak biletlerini almıştı. Gelin bu planları, tatilde tesadüfen instagrama bakarken konu sahibi tatil programını instagramdaki takipçilerine duyurduğunda öğrenmişti.
Gelin kırgın olduğunu belli eden bir mesaj atmıştı. Ama konu sahibi sanki ortada bir kırgınlık yok gibi kıza neşeli komikli mesajlar atıyordu. Kendi deyimiyle "güle oynaya mesaj atıyor", gelin cevap vermeyince de abisi ve gelinle ortak konuşmalarından komikli video atıp gülüyordu. Sanki dalga geçer gibi. Aynı bu seferki konusunda da yaptığı gibi. Kız gıcık olmuştur.
Sonra konu sahibi 2-3 gün sonra konuyu didikleyince kız açık açık "kırıldım" yazmıştı.
Ama konu sahibi yine de o tatile gitmekten vaz geçmemiş. Onun yerine kıza açıklama yazmış, özetle "geçen geldiğimde babaannemlerde ne güzel vakit geçirdik, ben çok mutlu oldum (ne alakaysa), sen misafir konusunda hassassın galiba, evine misafir gelsin istiyorsun, ben de 2 yıllık evliyim, kimse gelmedi daha (ne alakaysa), bileti birden aldık, anneme bile haber veremedim" vs yazmıştı. Hayır, annesine niye haber verecekse. Evine gittiği insana haber vermiyor, sonra da o insana "anneme bile haber vermedim" diyor. Kıza ne senin annenden. Kız nasıl gıcık olmuştur. Bir de tüm instagrama duyurmuşsun, kız ordan öğreniyor.
Sonra gelin de çıldırdı olaylar büyüdü, mesaj üzerinden.
Konu sahibi "gelinle bu konudaki mesajlaşmalarımızı eşime gösterirsem eşim kesin abime söyler" diyordu. Sonra eşine gösterdi, eşi de tahmin ettiği gibi abisine söyledi, sonra da karı kocanın arası bozuldu.
Şimdi de kız araya mesafe koymuş. Konu sahibi de barışmak için böyle bir yol düşünmüş, kızının suratsız hallerini gelinine benzetip kardeşine peş peşe mesaj atmış. Allah akıl fikir versin.
valla kusura bakma usenmedin ilk randa baktım kız sana medeni bi sekilde ben yokken evime gelme demis ki haklıda bende istmemem hatta erkek bile istmeme yani yani esine bil bisey dememis
ayrıca dua et abin gez akıllı yani sanada konusuyo onada konusuyo kendiliksiz belli sana yeter yengenle arama girme diyebilir yada lütfen biraz ara ver yazma diyebilir burnunu nye sokuyosyb ayyy görümce olunca cadılık mı geliyo insanın aklına ille sen bak yuvana artık abin olabilir ama oda evli artık seninle vıc vıc olması nı istitosun samimi olun yok resimler atma bende olsam sinir olurum yani sen ilgiliyi abinde arıyon ama git kocana sırnas bence bunlar hep yokluktan koca yoklugundan git kocanla egles insanların yuvasını bozma
Özet icin tesekkurler.Konu sahibi gelin evde yokken, gelin tatile gitmişken, onun evine, ona hiç haber vermeden kocası ve çocuğuyla tatile gitmek için plan yapmıştı. Hatta uçak biletlerini almıştı. Gelin bu planları, tatilde tesadüfen instagrama bakarken konu sahibi tatil programını instagramdaki takipçilerine duyurduğunda öğrenmişti.
Gelin kırgın olduğunu belli eden bir mesaj atmıştı. Ama konu sahibi sanki ortada bir kırgınlık yok gibi kıza neşeli komikli mesajlar atıyordu. Kendi deyimiyle "güle oynaya mesaj atıyor", gelin cevap vermeyince de abisi ve gelinle ortak konuşmalarından komikli video atıp gülüyordu. Sanki dalga geçer gibi. Aynı bu seferki konusunda da yaptığı gibi. Kız gıcık olmuştur.
Sonra konu sahibi 2-3 gün sonra konuyu didikleyince kız açık açık "kırıldım" yazmıştı.
Ama konu sahibi yine de o tatile gitmekten vaz geçmemiş. Onun yerine kıza açıklama yazmış, özetle "geçen geldiğimde babaannemlerde ne güzel vakit geçirdik, ben çok mutlu oldum (ne alakaysa), sen misafir konusunda hassassın galiba, evine misafir gelsin istiyorsun, ben de 2 yıllık evliyim, kimse gelmedi daha (ne alakaysa), bileti birden aldık, anneme bile haber veremedim" vs yazmıştı. Hayır, annesine niye haber verecekse. Evine gittiği insana haber vermiyor, sonra da o insana "anneme bile haber vermedim" diyor. Kıza ne senin annenden. Kız nasıl gıcık olmuştur. Bir de tüm instagrama duyurmuşsun, kız ordan öğreniyor.
Sonra gelin de çıldırdı olaylar büyüdü, mesaj üzerinden.
Konu sahibi "gelinle bu konudaki mesajlaşmalarımızı eşime gösterirsem eşim kesin abime söyler" diyordu. Sonra eşine gösterdi, eşi de tahmin ettiği gibi abisine söyledi, sonra da karı kocanın arası bozuldu.
Şimdi de kız araya mesafe koymuş. Konu sahibi de barışmak için böyle bir yol düşünmüş, kızının suratsız hallerini gelinine benzetip kardeşine peş peşe mesaj atmış. Allah akıl fikir versin.
kızlar farkında mısın konu sahibi hic birine cevap vermiyor ama herkesi şikayet edip banlatiyor normal hayatta yaptığı gibi yani masum görünüp alttan alttan her şeyi yapanlardan
Gelininiz olacak kadının ağır sorunları var galiba .Bence abinizi sevmiyor gerçekten sevseydin o da abinizle mutlu olurdu böyle ablasını yeğenini kıskanmazdi.
Lütfen abinizle konuşun daha fazla peşinden koşmasın çünkü böyle kadınlar ortalığı karıştırmaktan başka birşey yapmaz.
Yok hala aktif bilerek cevap vermiyorSanırım o da banlanmis o yüzden cevap veremiyor :)
Nasil aktif ya.Yok hala aktif bilerek cevap vermiyor
Nasil aktif ya.
Banlı ya işte konu sahibi.
O kadar da günahını almayın
İlk konunuzda da gelini haklı bulmuştum. Özellikle ilk tepkisinde. Gelin evde iken onlara gitmemiş, o evde değilken, tatildeyken, onunla hiç konuşmadan evine tatile gitmeye yeltenmiştiniz. Gelin mesaj atıp bu yaptığınızı çok mantıklı bir biçimde sakin sakin dile getirince şoke olmuştunuz. Size burda yapmayın denilmişti ama siz hırsınızı alamayıp, aralarının bozulacağına bildiğiniz halde gelinin o ve sonraki mesajlarını abinize söyleyeceğine emin olduğunuz eşinize okutmuştunuz. Karı kocanın arası bozulmuştu.
Şimdi de size bu olaylardan dolayı gıcık olan gelininize, kardeşiniz sizin gönderdiğiniz mesajları 1 saat boyunca gösterip durunca kızın yüzünün asılmasına şaşırıyorsunuz abi kardeş. Aaa ne kadar ilginç. Halbuki kardeşiniz kendi deyimiyle aslında "bişeyleri düzeltmeye çalışıyormuş". Yahu gıcık olmuş olan kıza sizin mesajları gösterince ne olacağını düşünüyordu? Bu nasıl bir ara düzeltme yöntemi?
Kusura bakmayın ama şaşırtıcı olan abiniz ve sizsiniz.
Şu mesaja kadar acaba dedim ama şu mesajdan sonra evet dalga geçmişsiniz ağzınızın payını almışsınız, böyle davranarak elinize ne gececek bende görümceyim, kardeşime resim atıp eşine benzetsem önce kardeşim tersler..Uyyyy çok tehlikeliyim benbas git be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?