- 9 Nisan 2017
- 6.184
- 7.671
- 198
- Konu Sahibi NightStalker
-
Şiştiysen git soda iç. Konumu merak edip okuma mesela.
Üye teşhir olmuş zaten, ismini bile söylemişlerO değil de böyle detaylı detaylı anlatılan devamlı konuları görünce, iyi cesaret valla diyorum. Ben olsam bizim gelin burayı okuyor mu acaba diye konu monu açamam, açmıyorum dayani istediğiniz kadar x, y, z deyin konunun içinde olan kabak gibi teşhis eder. inşallah sizin gelin buraları okumuyordur
Boş gecmeyeyim konuya da yorum yapayım bari, sizin gelin tipik şımarık kadın modeli işte, siz olsaydınız söyle yapar miydiniz diye sormanızi anlamsız buldum. Herkesin farklı farklı karakterleri var, başkasınin ben olsam yapmazdım demesi sizin soruna çözüm olmayacak neticede. Sizin gelin bir şey değil bizimkini anlatsam tövbe haşa peygamberligimi ilan edersiniz sabrımdan dolayıhe deyin geçin, nabza göre serbet verin. Ciddiye alıp yola sokmaya çalışırsanız çok yorulursunuz.
Ekleme : kızın suratsız hallerini geline benzetme kısmını şimdi anladım. O zaman sen haksızsın dalga geçmişsin kız da alınmış. Ha biraz fazla tepki vermiş belki bu haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şımarık lafını geri alıyorum.
Burçin gerçekten çok yapışkansın.
Boşatmak istiyorsun sanırım
Burda boy boy fotoğraflarınla açıyordun konunu, kimse umrumda değil görürse görsün diye.
Hiç aklına gelmiyor mu bu yazdıklarından haberinin olması ihtimali?
Bunlara ragmen Seni neden sevsin?
Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.
Burçin gerçekten çok yapışkansın.
Boşatmak istiyorsun sanırım
Burda boy boy fotoğraflarınla açıyordun konunu, kimse umrumda değil görürse görsün diye.
Hiç aklına gelmiyor mu bu yazdıklarından haberinin olması ihtimali?
Bunlara ragmen Seni neden sevsin?
Eki Görüntüle 2054745 Eki Görüntüle 2054745
yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.Eki Görüntüle 2054746
suratsız bebek için aynı yengem demek hakaret değil iletişim kurma çabası bence.
mesele gelin görümce olunca herkes gelin yanlısı oluyor.
bence konu sahibi haklı. abisinin hatırı için arayı iyi tutmak istiyor ama gelin istemiyor. neden?
elle tutulur mantıklı nedenleri olmalı önce. ıyyy görümce, görmeyim seni ömrümce diyemez.
hadi sevmedi, ısınmadı gelin hanım. saçma sapan bir meseleden kavga çıkarıp evi terketmek nedir?
bence şark kurnazlığı yapıyor.
abi kardeş ömür boyu küssün istiyor. çünkü burada görümce aramızı bozdu ondan terkettim diyecek çakalll.
Ben yorumunuza katilmiyorum. Iletisim kurma cabasi arada zaten kirginliklar varken olumsuzluklar uzerinden yapilmaz. O zaman kizinin sevimli halini cekip de bak abi ayni x gibi ne guzel bakiyor demi deseydi. Bu olsaydi evet o zaman gorumce sonuna kadar hakliydi ama simdi degil.Eki Görüntüle 2054745 Eki Görüntüle 2054745
yukarıdakine benzer foto atsaydı o zaman gelin haklıydı.Eki Görüntüle 2054746
suratsız bebek için aynı yengem demek hakaret değil iletişim kurma çabası bence.
mesele gelin görümce olunca herkes gelin yanlısı oluyor.
bence konu sahibi haklı. abisinin hatırı için arayı iyi tutmak istiyor ama gelin istemiyor. neden?
elle tutulur mantıklı nedenleri olmalı önce. ıyyy görümce, görmeyim seni ömrümce diyemez.
hadi sevmedi, ısınmadı gelin hanım. saçma sapan bir meseleden kavga çıkarıp evi terketmek nedir?
bence şark kurnazlığı yapıyor.
abi kardeş ömür boyu küssün istiyor. çünkü burada görümce aramızı bozdu ondan terkettim diyecek çakalll.
Ay evet biri Burçin yazmıştı ama ben onu farklı konulardan ismini bilen biri diye düşünmüştüm ciddi ciddi deşifre mi olmuş sahidenÜye teşhir olmuş zaten, ismini bile söylemişler
Gorumce gelin evde evde yokken bir hafta abisinin evine kocasiyla tatile gitmis. Gelin rahatsiz oldugunu belli etmis ustune birde cok iyi vakit gecirdik biz sen niye boyle diyirsun anlamadim demisti (yanlis hatirlamiyorsam) benim gorumcem aynisini yapsa bende gicik olurdum. Bu evi terk etmeye deger mi hayir. Gelin de abartmış abi katdesin arasinu acmsya calisoyor sanki ama görümce de az degil. Benim oturup ondan gorumcelik dersi almam lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?