- 18 Kasım 2013
- 4.659
- 3.970
- 133
- 32
- Konu Sahibi NightStalker
-
He bana da manasiz geldiSiz, komik bulduğu için güldüğünü düşünmüş olabilirsiniz ama, O bu yersiz espriyi değil yersiz hareketi komik bulmuş.
Ne düşünerek kavgalı olduğunuz kişiyi kızınızın suratsız haline benzetip bunu ona göstermek istediniz çözemedim, bana manasız geldi.
Tam da 1,2 fotoğraftı.bence karşı taraf haklı
diğer konularınızı bilmiyorum
erkekler genelde kendi çocuklarının fotoğraflarını bile çok paylaşmaz
sürekli fotoğraf atmak falan hoşlanıra gitmez iken
nispet yapar gibi üstüste fotoğraf atılması hoş değil
abartmışsınız bir iki foroğraf yeter
dalga geçme mevzusunu anlamadım belki eşi birşey söyledi ondan söylüyordur
ama arayı bozmayın derim
Gerçekten ilginçsiniz. Bence sizin insanlarla dalga geçmek gibi bir huyunuz var yada algılayamıyorsunuz.He bana da manasiz geldi
Ben konu sahibini o ilk konularda çok iyi niyetli ve saf bulmuştum ama bu konuda bariz belli ki bazı şeyleri kasıtlı yapıyor ve saf ayağına yatıyor. Çok tehlikeli.Gerçekten ilginçsiniz. Bence sizin insanlara dalga geçmek gibi bir huyunuz var yada algılayamıyorsunuz.
Zaten kavgalılarmış, arkadaş ta kızının suratsız fotolarını 1 saat boyunca abisine göndererek yengesine benzetme yapmış.bence karşı taraf haklı
diğer konularınızı bilmiyorum
erkekler genelde kendi çocuklarının fotoğraflarını bile çok paylaşmaz
sürekli fotoğraf atmak falan hoşlanıra gitmez iken
nispet yapar gibi üstüste fotoğraf atılması hoş değil
abartmışsınız bir iki foroğraf yeter
dalga geçme mevzusunu anlamadım belki eşi birşey söyledi ondan söylüyordur
ama arayı bozmayın derim
Zaten kavgalılarmış, arkadaş ta kızının suratsız fotolarını 1 saat boyunca abisine göndererek yengesine benzetme yapmış.
Abi de aklınca komik! olan bu durumu karsına göstermiş.
"Bak kardeşim kızının suratsız halini sana benzetiyor" demiş, kadın da siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diyerek atarlanmış, ki bence çok haklı.
Uyyyy çok tehlikeliyim benBen konu sahibini o ilk konularda çok iyi niyetli ve saf bulmuştum ama bu konuda bariz belli ki bazı şeyleri kasıtlı yapıyor ve saf ayağına yatıyor. Çok tehlikeli.
Ağzın hiç değişmemiş linam direkt göz ardıUyyyy çok tehlikeliyim benbas git be.
Abiniz size uyarak evliliğinin dibine dinamit döşüyor farkında değil.Uyyyy çok tehlikeliyim benbas git be.
Aaa yorumları okuyunca anladım.
Kızınızın suratsız fotoğrafını yengenize mi benzettiniz?
Sizin bu hareketiniz yetmezmiş gibi abiniz bunu karısına mı göstermiş?
Kadın mantıklı davranıyor o halde.
aynen acaip saf ayagına yatıyor su an.. iyi niyetinden iyi niyetindenValla çok fenasin senalttan alttan vermişsin odunu abin yanacak arada .Sonra ben ne yaptım ki ,hep iyi niyetimden...
Kibledim.Uyyyy çok tehlikeliyim benbas git be.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?