Gelin görümce konusu 3. Raund.

He bana da manasiz geldi

Tam da 1,2 fotoğraftı.

Ufacık bir konu için , evden 3 gün uzaklaşmak nedir yahu.
bence en önemli sorun bu konuda , abiniz ve eşi arasındaki evliliğin oturmamış olması.

Gerçekten ilginçsiniz. Bence sizin insanlara dalga geçmek gibi bir huyunuz var yada algılayamıyorsunuz.
Ben konu sahibini o ilk konularda çok iyi niyetli ve saf bulmuştum ama bu konuda bariz belli ki bazı şeyleri kasıtlı yapıyor ve saf ayağına yatıyor. Çok tehlikeli.

Zaten kavgalılarmış, arkadaş ta kızının suratsız fotolarını 1 saat boyunca abisine göndererek yengesine benzetme yapmış.
Abi de aklınca komik! olan bu durumu karsına göstermiş.
"Bak kardeşim kızının suratsız halini sana benzetiyor" demiş, kadın da siz benimle dalga mı geçiyorsunuz diyerek atarlanmış, ki bence çok haklı.

ilk konuda da haksızdınız şimdi de sıvamışsınız.

yengeniz de her tepkisinde başından sonuna kadar haklı.

bu dalga geçme olayını da (bence de kesinlikle dalga geçmişsiniz resmen kaşınmışsınız) bu kadar büyütüp 3 gündür eve gitmemesi, sizi tamamen hayatından çıkarmaya ve abinin de seninle görüşmesini minimuma indirmeye yönelik.

çok da iyi yapmış, helal olsun yengeye valla.

kadın haklı o zaman kesinlikle
illa ki benzetecekseniz yanınızdayken göster kadının göreceğini bile bile ne saçmalıktır

insanların yuvalarını huzurlarını bozmayın çocuğunuz var ama çocuk aklı gibi hareket ediyorsunuz
küssünüz ortam gergin birde üstüne gidiyorsunuz
sizin gibi görümce evlerden ırak

az uzak dur ya insanlar gergin rahat dur demi yok illa ki arayı bozun

eski konularinizi bilmiyorum da benik gorumcem aynisini yapsa fena kizardim.hem samimi degilsiniz arada tartismalar yasamissiniz ve buna ragmen boyle bisey yapmissiniz.k.bakmayin da siz de rahat durmamissiniz.cok gereksiz bisey olmus yengenizin evi terketmesi fazla ama sizde durduk yere aralarini bozmussunuz

Ben de sizin mesajı okuyunca anladım. Öyle şifreli yazmış ki dikkat edilmeyince anlaşılmıyor. Ben daha öyle olduğunu anlamadan kızmıştım, abisi karısının konu sahibine haklı olarak gıcık olduğunu bildiği halde ne diye ondan gelen mesajları devamlı göstermiş, bu nasıl ara bulma yöntemi demiştim.

Bir de üstüne meğer mesajlarda kızının suratsız, komik fotoğraflarını gelinine benzediğini söylemiş. Yok artık! Hem de arası bozuk olduğu gelin için! Daha barışmadan! Yuh!

Bu nedir yahu ?
siz de saf ayagına yatıp herşeyi kasıtlı yapan bir tipsiniz bence.. resmen kadınla dalga gecmissiniz
Kızının suratsız resimlerini yengenize benzetmişsiniz bu ne terbiyesizlik yuh pes yani.. birde
buraya gelip masum şifreli şekilde anlatıyorsunuz
Yengeniz sonuna kadar haklı bana aynısı yapılsa bende aynı tepkiyi verirdim
ne diye kadının damarına basıp duruyorsunuz ?
insanları rahat bırakmak bu kadar mı zor ?
abiniz yuvasında huzursuz olunca mutlu mu oluyorsunz..
sözde gelinle arayı düzeltmeye çalışıyorsunuz öyle mi ? lütfen ne kendinizi kandırın ne bizi..
yengenizide bir bırakın artık .. helal olsun kadına bence siz yakanızdan düşene kadar gelmesinde..
abinizdede suç var böyle mi ara buluyor şaka gibi yahu.. bu ara bulmak değil yangına körükle gitmek

Uyyyy çok tehlikeliyim ben bas git be.
Kibledim.

Şu abiyi ve gelini bi rahat bırakın artık.
Eşim işten gelip evde dinlendiğimiz zamanlarda da görümcem çocuklarının fotoğrafını atıp, bizi sürekli rahatsız ederdi. Rahatsız olduğumu eşime söyledim ve daha dikkatli, bence siz şu huyunuzdan vazgeçin.

KOMİK DEĞİLSİNİZ.

Aksine çok itici geliyor.

Rahat bırakın abinizi.

Abiniz onun sizi sevmediğini bile bile onunla dalga geçmek için attığınız resmi eşine mi göstermiş?
Ortalığı kiziştirmis yani.
Sonra da 'ay bisey mi yaptım,neden kızdın?'
Bence sorun ne sinsi gorumcede ne de evi terkeden kadında. Buradaki esas suçlu abi.
İki insan arasında laf taşımamak bu kadar zor mu?
Benim de aynı abinize benzeyen (birkaç kepçe daha dangalak) bir erkek arkadaşım vardı. Annesi evden attı evsiz kaldı vs...evli kızkardeşi onu evine almadı diye gönül koydu kardeşine. Bir zaman sonra bozulduğunu annesine söylemiş (çok normal), annesi kızına söylemiş (coook normal) , kızı da demiş ki : anne ben hiç abimi almak istemez miyim. Ama ben onun kızarkadasina uyuz oldum(bana) evime zırt pırt gelsin istemediğimden cagirmadim (ki cooook normal. Ben de ondan bahsederken katnem karı sıfatını kullanırdim. Evine ilk defa gittiğimde kahvaltı sofrasında uzun uzun geğirmeye calismisti-abisiyle daha uzun süre geğirme yarışı yapan 5 yaşında kız gibi. Ama bunu yapan evli barkli kadın) . Sonra annesi bunu oğluna söylemiş 'yok kardeşin seni çağırmak istemiş de sevgilin gelsin istemediğinden cagirmamis diye (ki bu da çok normal, aile arasında olan muhabbetler-asla kızmam)
Ama sonra o dangalak geldi bana dedi ki 'yook, kardesim beni çağırmak istemiş de seni sevmemiş. Senin icin şöyle şöyle demis'
Yani bunu bana söylemendeki amaç ne?
Bir daha o kadınla aynı ortamda nasil bulunayım ? Durduk yere düşman ettin beni kardeşine. Bir daha ne yaparsa yapsın içim isinmaz (sonradan öğrendim ki benim kızla ilgili yaptığım bütün esprileri- uygunsuz benzetmeleri falan hep esprili bir şekilde anlatıyormuş. Ondan kız tiksinmiş benden)
Kardesinizi fena halde su örnekteki çocuğa benzettim . Biraz politik olmayı bilmesi gerekirdi iyi bir evlilik yapmak istiyorsa. Bu olayı olduğu gibi size anlatmamasi gerekirdi ki daha çok kinlenmeyin diye.
Bence abiniz hatasıyla yuzlesmeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…