- 30 Aralık 2009
- 23.441
- 93.170
- 1.123
- Konu Sahibi NightStalker
O kızın yerinde olsam gelmem anacım kafamı dinlerim 3-5 hafta sürünsünler :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ban yemiyek durduk yere jkafhjkF
Aklıma geldi de yazmadım.
Mesela totoma kaş göz çizer atardım djdfkff
Sana benziyi diye.
Bence de.aklıma gelen aynısı yemin ederimya biz feci tehlikeli oluyoruz dağılalım
![]()
Abinle ne kadar yakın olursan ol o eskidendi artık mesafe gerekli o evlendi sende evlisin ben hem görümceyim hem gelinim hoşlanmıyor senden belli ki belkide ilk olay bahanesi oldu sen abinle iyi ol yeter atacağın adımı atmışsın.Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.
Ciddi misin bunu mu yapmış yanlış anlaşılma olmasın daha neler.Aaa yorumları okuyunca anladım.
Kızınızın suratsız fotoğrafını yengenize mi benzettiniz?
Sizin bu hareketiniz yetmezmiş gibi abiniz bunu karısına mı göstermiş?
Kadın mantıklı davranıyor o halde.
Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.
size ne demek geliyor içimden kusura bakmayın daYok be ne alaka. Istanbul da tek konuşacak biri yok biz abimle abi kardeşten öte arkadaş gibiyiz o yüzden karşılıklı olarak sıkıntılarımızdan bahsederiz de kuzen ve yengeye anlatmak 2 haftalık evli çiftin yanına gitmek evden ayrılmak nedir yani
abinin iyi yüreği var vallahi
biz okurken şiştik vallahi , bu yenge yaa çok güzel yada çok iyi bir maaşı var başka türlü çekilmez gerçekten