• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.
Abinle ne kadar yakın olursan ol o eskidendi artık mesafe gerekli o evlendi sende evlisin ben hem görümceyim hem gelinim hoşlanmıyor senden belli ki belkide ilk olay bahanesi oldu sen abinle iyi ol yeter atacağın adımı atmışsın.

Aaa yorumları okuyunca anladım.
Kızınızın suratsız fotoğrafını yengenize mi benzettiniz?
Sizin bu hareketiniz yetmezmiş gibi abiniz bunu karısına mı göstermiş?
Kadın mantıklı davranıyor o halde.
Ciddi misin bunu mu yapmış yanlış anlaşılma olmasın daha neler.

Yapılan cidden münasebetsizce olmuş ama kız da sırf bu yüzden evi terk ettiyse demek ki ya arada abi sürekli kızı sıkıştırıyor bu konuyla ilgili ya da eksik bir şeyler var anlatılan. Artık nasıl bunalmışsa kaçmış kız resmen.

Abi de maşallah durmadan ara bozuyor. Sürekli anlatıyor, hiç beceremiyor denge sağlamayı. En sonunda eşini kaybedecek o olacak.

Rahatlamışsınızdır artık, sonunda evden yolladınız kızı.

Çok üzücü gerçekten aralarının bozulmasına sebep olmuşsunuz açıkçası ben bunun vicdan azabını çekerdim oda evli sende evlisin lütfen mesafeli ol gerektiği kadar görüş.

Abiyle bir olup gelinin psikolojisini bozmaya çalışmak nedir ya? abinin aklı ayrı havada, konu sahibinin ayrı havada, yetişkin insanlar gibi davransanız mesela istenmediğinizi kabul edip yengenizle olan ilişkinizi zamana bıraksanız,
5 yaşında çocuklar gibi dalga geçerek ara yapmaya çalıştığınızı iddia ediyorsunuz, yengenin haline üzüldüm, aşırı dengesiz şımarık ve kıskanç bir görümce ile uğraşıyor.

Ya sen iyi misin evlenmis barklanmis o yuvasina baksin sende yuvana bak herkes yuvasinda guzel olsun biraz mesafe koy abinde esiyle mutlu olsun sende yuvanla ilgilen artik abin evli benimde kardesim evlenecek ben simdiden aramalarimi azalttim cifte kumru olsunlar akillari bende degil birbirinde olsun yasasinlar guzelce ne var ya sizde yapsaniz

Bu nedir ya abimiz herşeyi sizinle paylaşıyor mu eşim şu tepkiyi verdi eşim bunu dedi. Sizde dinliyorsunuz öylemi ? Gelininizi başınızın uzrine koyun bence . Ve abiniz ve eşinizin arasından çıkın artık.

İyi ama neden çocuğun suratsız fotoğrafını bak bu x diye atıyorsunuz ki abinize. Açık açık suratsız demek x'e bu. Sizin xle aranızda bunu kaldırabilecek, hakkında şakalaşabileceğiniz tarzda bir ilişki yok. Sizible arkadaş olmak istemiyor o kız, kabullenin ve buna göre davranın artık. Önceki konularda haklı yanlarınız vardı bence ama şu konuda bariz haksızsınız. Yeni evli çifte bizi anlatıyor diyorsunuz bir de kendi konuştuklarınıza bakmadan.. Daha yebi evliyken onların yanına gidebildiğine göre onlarda abinle ikiniz kadar samimi demek ki.

Bu kadar şey için ev terk edilir mi, görümcesine mesaj atsaydı, evi terk etmeseydi diyenler olmuş da kimbilir neler yaşandı. Görümcesine kızıp gitmemiş ki.

Bu durumda bunları yapıp diyen adam tartışırken kimbilir neler demiştir. "Ablamın bir suçu yok, o çok iyi niyetli, saf, ben ablamı çok iyi tanırım, o çok temiz kalplidir, sen fesatsın, durduk yere sorun çıkardın" vs demiştir. Kadın da çıldırıp gitmiştir evden.

Tövbe tövbe. Sinirlerim bozulduğu için böyle bi başlık attım direk konuya girmek istiyorum. Hatirlayanlariniz vardır o yüzden bahsetmek istemiyorum eski konularıma bakabilirsiniz. Sadece yaklasik 1.5 2 ay evvel konuşmuştuk son kez ve ben bu durumda olmamızdan hoşlanmadığımı bence şu son 1 ayın üstünü kalemle cizebilecegimizi temiz bi sayfa acabilecegimizi söyledim. Soyledim ama cevap gelmedi ve ardan 2 ay gecti. Dun de abim yazmis bana sinirleri bozulmus. Gecen gun kizimin komik suratsiz hallerini attim bak x dedim guldum abimde gülmüş eşine göstermiş bak y ne diyo diye falan gülmüş ama pas vermemiş dizi izlemeye devam etmiş neyse ben o ara arka arkaya foto atiyodum abime bak soyle boule diye yine göstermiş falan neyse herşey iyi diyo biraz gergindi diyo aradan 1 saat geçmiş neyin var demiş. X patlamış siz benimle dalga geciyosunuz diye. Abim de sacmalama dalga gecsek sana mi gosteririm neden boyle davraniyosun falan. Tartismislar. Abim en son yeter artık demiş bu konu çok uzadı ve sıktı artık. Ben bişeyleri düzeltmeye çalıştıkça sen uzatıyosun barışmayın da görüsmeyin de yeter demiş falan neyse sonra X evden ayrılmış bugün 3. Günü 3 gündür abim yazmis. Ilk gün G'de kalıcam gelmicem yazmis. Ikıncı gün 2 haftalık evli kuzenine gitmiş. Abim gelmiuomusun dediğinde ben surdayım kalıcam bugünde yazmis. Abimde yazıklar olsun sana falan gel evine bilmemne. Neyse bugün olmuş x inde alerjisi var falan. Abim kıyamamış yine yazmis bugün gel konuşalım halledelim kapatalim konuyu falan. X de demiş gelmicem hatalarını anlayana kadar gelmicem boyle iyi yazmis. Halbuki ne aldatma, ne Yalan, Ne ailesine karşı bişey, Ne başka kotu bi söz bi el kaldırma hiçbişey yok yani. X sebepsiz yere sırf ben foto gönderdim ve dalga geçildiğini düşündüğü için bugün 3. Gün evine gitmiyor. Siz olsanız ne olursa olsun evden ayrılır mısınız? Bi de kendisi aralarındaki meselenin kimseye anlatılmasını istemez ama kuzenine ve karısına anlatmış herşeyi. Abimde haklı olarak kızıyor rezil oluyoruz ne gerek var diye.

abinin iyi yüreği var vallahi

biz okurken şiştik vallahi , bu yenge yaa çok güzel yada çok iyi bir maaşı var başka türlü çekilmez gerçekten

Yok be ne alaka. Istanbul da tek konuşacak biri yok biz abimle abi kardeşten öte arkadaş gibiyiz o yüzden karşılıklı olarak sıkıntılarımızdan bahsederiz de kuzen ve yengeye anlatmak 2 haftalık evli çiftin yanına gitmek evden ayrılmak nedir yani
size ne demek geliyor içimden kusura bakmayın da
yani çok yakın arkadasınız olsa bile size ne.
hele ki bence yakınların (böyle 1. derece akraba) hiç karısmamalı

bence fazla içindesiniz abinizin evliliğinin
gelincegizin sadece gorumcesi degillkv si de olmussunuz

abinin iyi yüreği var vallahi

biz okurken şiştik vallahi , bu yenge yaa çok güzel yada çok iyi bir maaşı var başka türlü çekilmez gerçekten

Ay cidden normal birşey mi sizin için kavgalı olduğunuz görümcenizin kocanıza bak aynı karına benziyor diye suratsız çocuk fotoğrafları göndermesi, kocanızın da buna gülmesi.

Bence eli ayaga bi çekin ya ciftlerin uzerinden kendi hallerine birakin gelin hanim ele derdini anlatinca kötüde, siz maydanz olunca iyimi oluyor ikiside yetiskin aralarnda halletsin abinizn bile size anlatmasi hata gorumce degilmsiniz yuzyuze gikiniz çikmaz sanal alemlerde laf sokmada ustunuze yok

Back
X