• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gelin görümce konusu 3. Raund.

Laf taşıyan erkek olur mu "karı gibi" . "Karı gibi" laf taşımak.Site kadınlar kulübü , kadınlardan oluşuyor.Ama laf taşıma işi de kadınlara pardon "karılara" atfediliyor.Neyse konudan sapmayalım.
Ah caanimm kariya kadın mi deniyordu tüh tüh vah vah bak ben niye bilmiyorum bunu

Yavrucum öyle derler ya karı gibi laf taşıma diye feminenligin tuttu herhalde ama bana anlatma yani
Niye o zaman bilmemne belediye başkanın verdiği yetki ile karı koca ilan ediyorlar evli değilsen memuru uyar emi sana karı demesin
Heyyy allahimmm

Allah şerrinizden korusun .. Ne egosunu tatmin ediyorsunuz ? İlk konudan beri haksızsınız.. Size bu şımarıklıgı veren o saçmalak karı agızlı abinizin dili umarım ynar.. Nefret erkek tipi gider bide o şikayet ettıgı kadımlada 2 gun sonra fantazı yapar.

Konularına baktım genel olarak gözlemim şöyle. Abini çok seviyorsun ve yengenin onu senden koparacağını düşünüyorsun, gelini havalı buluyorsun sen ondan düşük seviyede biri olduğun içinde kızı kıskanıyorsun bu yüzden de bir çok saçmalık yapıyorsun. Açtığınız tüm konularda gelin haklı. Aşağılık kompleksiniz var bence yapmayın etmeyin evliliklerini bozmayın ki bence sizin yüzünüzden evlilik bozmayacak kadar akıllı bir gelininiz var. yerinizi ve haddinizi bilin lütfen aksine olan size olacak

O değil de böyle detaylı detaylı anlatılan devamlı konuları görünce, iyi cesaret valla diyorum. Ben olsam bizim gelin burayı okuyor mu acaba diye konu monu açamam, açmıyorum da :KK53: yani istediğiniz kadar x, y, z deyin konunun içinde olan kabak gibi teşhis eder. inşallah sizin gelin buraları okumuyordur :KK53:

Boş gecmeyeyim konuya da yorum yapayım bari, sizin gelin tipik şımarık kadın modeli işte, siz olsaydınız söyle yapar miydiniz diye sormanızi anlamsız buldum. Herkesin farklı farklı karakterleri var, başkasınin ben olsam yapmazdım demesi sizin soruna çözüm olmayacak neticede. Sizin gelin bir şey değil bizimkini anlatsam tövbe haşa peygamberligimi ilan edersiniz sabrımdan dolayı :işsiz: he deyin geçin, nabza göre serbet verin. Ciddiye alıp yola sokmaya çalışırsanız çok yorulursunuz.

Ekleme : kızın suratsız hallerini geline benzetme kısmını şimdi anladım. O zaman sen haksızsın dalga geçmişsin kız da alınmış. Ha biraz fazla tepki vermiş belki bu haklı olduğu gerçeğini değiştirmiyor. Şımarık lafını geri alıyorum.

Son düzenleme:
bi de benim anlamadığım her insan bir değil ki

size espri komik gelmiştir güler geçerseniz

bir başkası bozulur tepki verir

aaaaaaaaaaa neden böyle yaptın ki olmaz böyle diyemezsiniz

o farklı bir birey, ona saygı duymayı öğrenmeniz gerekiyor.

ki böyle bir şaka benim de hoşuma gitmez ki genel olarak çok rahat bir insanım, ama aramın çok da iyi olmadığı görümcem aklında komiklikler şakalar yapıyor, abisiyle gülüp duruyorlar, güldükleri de güya benim suratıma benzettikleri resim.

Önceki konularınızı biliyorum.
İyi hadi, gelini kaçırmışsınız sonunda , tebrikler.
Bari çoluk çocuk abinlere bir tatile gidin de, çabalarının sonuçsuz kalmasın.

Back
X