Bende nazlideniz hanima katiliyorum siz bizden evet kiskaniyor nasil yenge o siz cok iyisinz dememizi bekliyorsunz. Yanlis anlamayin tartismak deil amacim dusundugmu söylüyorum. Bence sizin abimle cok yakinz cok severiz tavrinizi bile hissetmis olabilir. Bu yuzden mesafeli olabilir. Cunku bundan snra abinizin ailesi esi cocugunun annesi hayat arkadasi yillarini gecirecegi insan o. Haliylede en yakini. Bende bir gelinim gorumcemde var onceden benm gorumcemde benm kardesim en cok beni seviyor.gibi sozlerle kendini benmle yaristirirdi. O benm icin kocamdan once gelir derdi bnde onun icin herksten once gelirim derdi amaci bana yerini bil demekti bu 2 yil boyle devam etti bize el oglu ve el kizi falan hitaplarinda bulunurd birgun dayanamadm esime ablasinin yaninda oylemi dedm hayir benm icin esim once gelir dedi ve konu kapandi. Ama ben artik ilk evlendgm gibi sicak olamadm artik cunku onlar beni bu hale getrdi. Demek istedigim yengende bunu hissediyor olabilr yani aciktan soylemesende biz cok yakinz ozel konusuyoruz kelimesini boyle anliyor olabilir
Arkadaşım kendi çalıyor kendi oyunuyor.İşte böyle insanlara yanlışları konusunda yol gösterici yorum da yazsan işine gelmiyorsa ordan burdan seni haklamaya çalışır.Sinirlenirsin bir de bunlar yüüznden yasaklanıtrsın.Kendi hatasını göremeyen eleştiriye açık olmayanlar hangi kafayla konu açıyor anlamıyor.Eiğitim sıfır,üslüp sıfır,daha tanımadığı insanların yapıcı eleştirilerine açık olmayan insan,o yengeye neler yapıyordur Allah bilir.Kadın haklı sınır koymakta.Hakaretamiz konuşacak,sonra da biz teşekkür mü edeceğiz.Konu sahibi başka görüşlere açık değilsin
Yengem beni kıskanıyo fikrine ikna etmişsin kendini, milleti de ikna etmeye çalışıyosun
Tamam madem diğer görüşler sıkıyo seni, kapat konunu
Dünya sizin etrafınızda dönmüyo küçük hanım, bi insan başım ağrıyo diyerek eşini çağırıyorsa sizi kıskandığı anlamına gelmez ya cidden başı ağrıyordur ya da zaten hepinizle mesafeli olduğundan eşi 30-40 dk ortada olmayınca sıkılmış olabilir
Siz kıskanılmak istiyor gibisiniz ısrarla
Evine gidemiyoruz ne demek
Daha bi kaç sayfa ötede bu sefer abimlerde kalsam mı diyodun
Bence kalma, mesafeli insanlar bu yatılı misafir durumlarını engellemek için mesafelidir. Abini gör evine git, dünyanın bi ucunda oturmuyosanız
benim burda hoşuma gitmeyen birsürü yorum oldu.sonra dikkat ettim bana bilmeden etmeden yazanların hepsi görümceleriyle sorunluymuş...Bana haddimi bildirecek olanda sen olamazsın yazdıkalrına dikkat et daha fazla boş konuşma buralarda.eşinle ilgili sorunların varsada gidip onunla hallet...
SAYGISIZ OLAN SENSİNKİ BANA KOCA BUL DİYECEK KADAR.ACINACAK HALDESİN....
burda tüm yazdıklarımı okuyanlar çoktan bana hak verdiler.okumayıpta yorum yapacak kadar düşüncesizden konumu okuma lütfen ya önce kendi takındığın üsluba dikkat et.sonrada konumdan çık.kendi evliliğine hayatına bak....
tüm yazdıkların hakaret dolu.burdan bana tavsiye vereceğine bilinçaltına in...git biraz rahatla kitap oku kafan dağılır.Arkadaşım kendi çalıyor kendi oyunuyor.İşte böyle insanlara yanlışları konusunda yol gösterici yorum da yazsan işine gelmiyorsa ordan burdan seni haklamaya çalışır.Sinirlenirsin bir de bunlar yüüznden yasaklanıtrsın.Kendi hatasını göremeyen eleştiriye açık olmayanlar hangi kafayla konu açıyor anlamıyor.Eiğitim sıfır,üslüp sıfır,daha tanımadığı insanların yapıcı eleştirilerine açık olmayan insan,o yengeye neler yapıyordur Allah bilir.Kadın haklı sınır koymakta.Hakaretamiz konuşacak,sonra da biz teşekkür mü edeceğiz.
Şu cümlen bile,hasta ruhunu ortaya çıkarmaya yeter.Naptın küçük çaplı araştırma mı yaptın.Herkesin görümcesiyle mi görüştün.Benim hiçbir konum yokken,görümcelme sorun olduğunu(Allah göstermesin)nasıl anladın.
Bak tatlım,gerçekten kimsenin huzurunu bozma.Git çalışmıyorsan işe gir,kitap oku,kimsenin özeline hayatına müdahale etme.Ytaılı misafir istemiyorsa kimseyi zorlama otur evinde.Acınacak halde kim belli.Ben sana hakaretamiz konuşmadığım halde neden benim yorumlarım seni rahatsız etti,çünkü gerçekler acıdır.Sen burdan yengene sallayıpta,karşısında canım cicim olmaya devam et.Daha da bana yazma küçük kız.Ben istediğim konuya girip istediğimden çıkarım burdaki her üye gibi.Yeter ki kimseye hakaretim olmasın.Abini de kıskanmaktan vazgeç.Onun bir ailesi var.Gelin olmadan anlayamazsın.Çok üslupsuzsun daha fazla birşey diyemiyorum.Yaşın küçük sanırım.
tüm yazdıkların hakaret dolu.burdan bana tavsiye vereceğine bilinçaltına in...git biraz rahatla kitap oku kafan dağılır.
yazdıkça senin eğitim düzeyin çok belli zaten.burda tüm yorumları okudum.önce bana kızanlar ardından görümcemi sevmiyorum yazdı.işim gücüm yok araştırma yapıcam...
aslında yazık olan sana cevap için ayırdığım şu zamana.istediğini yaz okumam bile.canın sıkılmış internetten birileriyle tartışayım diyorsan git kendine daha faydalı işler bul.
BANA KENDİNE KOCA BUL DİYECEK KADAR EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSEK İNSAN
Canım benim ,öpüyorum seni,tez zamanda kendine kızkardeşi olmayan bir koca bulmanı dilerim
benim burda hoşuma gitmeyen birsürü yorum oldu.sonra dikkat ettim bana bilmeden etmeden yazanların hepsi görümceleriyle sorunluymuş...Bana haddimi bildirecek olanda sen olamazsın yazdıkalrına dikkat et daha fazla boş konuşma buralarda.eşinle ilgili sorunların varsada gidip onunla hallet...
SAYGISIZ OLAN SENSİNKİ BANA KOCA BUL DİYECEK KADAR.ACINACAK HALDESİN....
burda tüm yazdıklarımı okuyanlar çoktan bana hak verdiler.okumayıpta yorum yapacak kadar düşüncesizden konumu okuma lütfen ya önce kendi takındığın üsluba dikkat et.sonrada konumdan çık.kendi evliliğine hayatına bak....
ben neden abimle aramızdaki bağı ona karşı kullanayım ya o kadarda küçülmedim..
aksine abimin böyle bi tavrı var.kusura bakmayında ne yengemin gözüne sokarım aaa abim beni çok seviyor diye...bu ne saçmalık!!!
Ama kimsede abimle yarım saat konuşmamı bahane edip kötü kötü bakamaz...asıl onun yaptığı çocukluk oluyor.
işine gelince tüm yardımına koş görmediğin samimiyetin on katını göster sonrada böyle olsun.
Bende yengemin davrandığı gibi soğuk olsam bi adım ileri gidemeyiz.
Bi taraf olmuyorsa diğer taraf olsun misali yapmam gerekiyor.ailemin mutluluğu huzuru için.
En son evde iki tane bekar iki görümcesi olduğu halde hele ablam ondanda büyük..kendisi çalıştığı halde bize
-siz pasif davranıyorsunuz.geri plandasınız.ben babadan araba isticem şöyle böyle deyince yine sustuk biz.
iyi niyetimizi saflık olarak görüyor artık.
çocuğa bakılması lazım bana gönderir.alışveriş yapacak beni çağırır.misafiri gelir aynı şekilde...
ama sıra samimiyete gelince yok buzdolabı.bi ablam sırf bu tavırlarından konuşmuyor kendisiyle.onada kırıcı konuşmaları olmuştu.ablam alakasını kesti.bense ısrarla iyi olayım derdindeyim.
Burdaki gelinlerde her yazdığımı üzerine alınmasınlar artık ya.hele eşini paylaşamayan kıskanç tipler hiç yazmasın lütfen.
ben yengemin doğum günü için planlar yapan,abim onun olumsuz bi yönünü arkadan söylese bile hep yengemi savunan biriyim.
birileride bana kıskanç demiş.ne diyim güldüm sadece.
Bilen biliyor zaten...
Ben size kiskanc demedm haksizsiniz da demedm o boyle anliyor olabilir dedm. Ben gorumcmden ornek verdm ama benim gorumcemle siz ayni deilsinz. Anlattiklariniza gore evet ben sorun yasadm gorumcmle ama o yuzden sizde suclusunz demek istemedm. Ben evlendgmden beri sen kimsin bizle sorun yasarsan kardesm seni kapiya koyar laflarini bile duydum 10 yasindaki gorumcemin kizi bile seni dayima soyleyecm kapiya atsin die basbas bagirdi apartmanda. Bn yinede susuyordum. Sen kimsin ailesi dururken senimi sececk diolardi secim yapilacak bir durum yokken.ama ben hala gorusurum bize cok sik gelirler kusmedm. Kiskancliga gelince evet ben esimi kiskanirim ama ailesinden deil ailesinin yaninda oylemi die sorma sebebm kiskanclik deil bikkinlik sen kimsn el kizi laflari zoruma gitmsti. Ben bu ornegi anlatirken sana sende yapiyorsun die deil o oyle anlayip belki o yuzden soguktur yada kotu bakmistir ama dedgne gore cocugu birakiyor yardima cagiriyor demissn o zaman is deisir ben su gun olsn cocuguma bakin demem kvyede gorumceyede onlarda bakmaz zaten. Acik acik konusmayi denedn mi hic mesela yengecim ben seni seviyorum ama bazen cok soguk davraniyorsn bi sorun varsa konusmadan halledemeyiz desen belki oda sana senin su hareketine kirildm der anlarsin
sizin yaşadığınız çok farklıymış evet bu şekilde davranmaları çok yanlış....siz eşinizle evlenmişsiniz bi kere onlarla değilki...
Böyle yaparsan kapının önü falan ne insanlar var.Bence eşinizle konuşun eğer halen daha bu tavırları devam ediyorsa,küçük kızkardeşleri bile bu yüzü nerden buluyor??
böyle saygısız tiplere sabırlı davranmayın bencede.kimse istemez eşinin ailesi tarafından böyle şeyler yaşamak.
Benim durumumsa sizinkinden farklı tabi.
yengemle konuşmayı düşündüm ama bana şunu dicektir yanlış anladın yada kişilik icabı böyleyim filan..zaten çevresindeki herkes genelde soğuk olduğunu söyler ama bizlere karşı böyle davranması tuhaf olan.abimde yavaştan bu durumu farkedince ısrarla evine davet ediyor.ama insan yengesinden rahat etmezse gidemezki..en son gittiğimde o tek kalıyor korkmasın diye gitmiştim.evde tek kalmasın.sabahta kalktık bende akadaşıma gidecektim o gün.neyse bana kahvaltı hazırlıyim dedi ama yine soğuk sorunca yok dedim yenge ben gidicem zaten.oda hemen tamam dedi zaten.sonra eve uğradım kıyafetimi değiştirmek için babamda bu durumun farkında biraz soğuk ve mesafeli olduğunu biliyor.kızım yengenle kahvaltı yaptınızmı dedi.evet dedim....
kusura bakmayın bazı gelinler en baştan mesafeli olma kararı alıyorlar.ortada hiçbi sebep yokken...bi ablam sırf bundan dolayı konuşmuyor düşünün.abimde belli etmesede bu durumu kafaya takıyor.
Bende bari ben kötü olmuyim iyi yakın davranayım diyorum.bilmem anlatabiliyormuyum...
konu nasıl kapatılıyor bilsem kapatıcam artık.benim söyleyeceklerim bu kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?