Canim sen iyi niyetli olabilirsin ama bence sen de yengenle arana mesafe koy. Ben de gelinim, senin yasinda bir gorumcem var, iyidir de cok, ama bir yerden sonra mesafe koymak gerekiyor diye ben de dusunuyorum. En azindan annesine benden daha yakin, ben gorumceme icimi aciyorum ama yarin en ufak birseyde annesini tutacagindan kesinlikle eminim. Bir de esimin de herseyde annesini, kardesini tutmasindan bana gina geldi, tutmuyorum diyor ama varsa yoksa annesi, kardesi... Bu durum beni kaynanamdan nefret ettirdi, gorumceme de sinir oluyorum ki cok iyi kizdir, ama sorsan o da yengeme ne yaptim ki der, bilmez bendeki hissiyati. Bilmiyorum acaba yengende de var mi boyle bir durum? Amacim kotu yorumlar yapip seni daha da kirmak degil ama mesafe koymak iyidir bak, ne kavga edersiniz, ne kusersiniz boyle olunca. Abini cok seviyorsundur ama o artik evlendi gitti, birak kendi ailesi ile mutlu olsun, seviyorsan onun mutlu olmasi yeter sana. Hic uzme kendini, arka planda neler donuyor, yengen neler hissediyor bilemezsin.
işte sorunda burda zaten 2 yıldan fazla oldu yengeme karşı en ufak kırıcı konuşma olmamıştır.hatta tam tersi düşünceliyimdir biçok konuda.mesafe koymak konusunda ne özeline ne fikirlerine yorumlarına aynı düşünmediğim halde hiçbişey demem.
bazen ben hiçbişey yapmasamda, acaba diyorum zamanında abimin bana sevgisini onun yanında dile getirmesinden rahatsızmı oldu diyorum...anlam veremiyorum bu duruma.
30-40 dk ne konustunuz o kadar be bacim.?
Karisida sikilmistir gelmistir.
Belki de basi agridigi dogruydu
bilemeyiz
fesat dusunmeyin hemen.
sonra büyük ablamla konuştum.meğer o benden daha fazla düşünüyormuş.çok soğuk dedi bize karşı bilerek mesafeli duruyor hep.ama ablamda hiçbi şekilde ona yansıtmıyor bu durumu.sadece tanıdıkça soğuyorum ondan dedi bana.
yani tabiki gelinlerde sıkıntı yaşıyordur ona hiçbi sözüm yok ama hiçbişey yapmadığınız halde hatta fazlasıyla iyi olmaya çalıştığnz halde gelinin özellikle mesafe koyma çabası nedendir..?
abime şu durumdan dolayı sizin evde kalamam rahat etmiyorum diyemem her defasında bi bahane buluyorum.ve abim bu duruma üzülüyor sanki onun evine gidip kalmak istemiyormuşum gibi..
acaba ne biliyim yengeme hediye falan alsam( en son doğum gününü kutlamıştık ) falan ilerleme olurmuki
30-40 dk aile içinde özel bi konuydu ve yengem abimin sırf bunun için yanıma geldiğini biliyordu.en fazla yarım saattir aslında.ben üzgün olduğum için süre o kadar uzunda olmayabilir.
yengemin sıkılıp gelme durumu yok çünkü öncesinde abim zaten onların yanındaydı uzun süre
30-40 dk aile içinde özel bi konuydu ve yengem abimin sırf bunun için yanıma geldiğini biliyordu.en fazla yarım saattir aslında.ben üzgün olduğum için süre o kadar uzunda olmayabilir.
yengemin sıkılıp gelme durumu yok çünkü öncesinde abim zaten onların yanındaydı uzun süre
Bak sorun çıktı zaten aile içinde özel bi konuydu diyosun yani siz zaten yengeni aileden görmüyosun sonucu çıkartırım ben burdan. Hadi başbaşa konuşmak istemişsinizdir tamam ama o gelince konuyu bitirmek bence yengen açısından kötü bi durumdur belkide farkında olmadan başka şeylerde vardır. sizin için söylemiyorum ama her zaman gelinlere göre görümce suçlu, görümcelere göre gelinler ne yazıkki bu böyle.
Aslında sorun hep buradan kaynaklanıyor. Abin artık evli ve onun kendine ait küçük bir ailesi var. Mesela sen abimin bana olan sevgisini mi kıskandı, özel konuşmamız bölündü diyosun. Abin seni tabiki çok seviyodur ama her kadın kıskanır. Belkide abin sana gösterdiği ilgiyi ona göstermiyordur belki onun hiç bir derdini 35-40 dk dinlememiştir ve bu insanın çok gücüne gider. Ayrıca sıkılmışta olabilir sonuçta annen, baban, kardeşlerin ona ne kadar yakın olsada kocasının ailesi. Sen abinin evine gidip kalabilirsinde yengen buna hiç bir şey söyleyemezki. Çok samimi olmana gerek yok ne o seni sevmek zorunda ne de sen onu sadece birbirinize saygı duymak zorundasınız. O yüzden hiç takma kıskanıyo olsa bile bence gayet normaldir.
Kalbimizmi bir?ayni seyi yazmisiz:)
Aileden gormuyorlar,hissettiriyorlardir da kesin,ablasiyla dedikodusunu yapiyorlar yok sicak degil vs vs
nasil sicak olsun.
abimin hem iyi bi eş hem iyi bi abi olduğunu düşünüyorum.aslında birazda annemin son zamanlarda oonlar için çok yorulduğunu düşünüyorum.sitemim var.annem haftanın en az 3 günü yemek gönderir sipariş yapar gibi.sonra zaten bizede gelirler.sakın yanlış anlamayın ama ben gelmelerini çok istiyorum.abim bu durumdan mutluysa bende mutluyumdur.ama annem akşama kadra yemek hazırlar biz aynen mutfakta.ablamında sınavları var yardım edemiyosa yengemin misafir gibi davranıp yapılacak bişey varmı demesi...annem ısrarla yok yok kızım deyince geri durması...sonra gecede kızım dizlerim ağrıyor demesi canımı sıkıyor.benim okulum dersanem derken akşamları görüyorum sadece annemleri.zaten yaşlılar..
iyiliğe karşı duyarsız olduğunu düşünüyorum açıkçası.
Bak sorun çıktı zaten aile içinde özel bi konuydu diyosun yani siz zaten yengeni aileden görmüyosun sonucu çıkartırım ben burdan. Hadi başbaşa konuşmak istemişsinizdir tamam ama o gelince konuyu bitirmek bence yengen açısından kötü bi durumdur belkide farkında olmadan başka şeylerde vardır. sizin için söylemiyorum ama her zaman gelinlere göre görümce suçlu, görümcelere göre gelinler ne yazıkki bu böyle.
abimin hem iyi bi eş hem iyi bi abi olduğunu düşünüyorum.aslında birazda annemin son zamanlarda oonlar için çok yorulduğunu düşünüyorum.sitemim var.annem haftanın en az 3 günü yemek gönderir sipariş yapar gibi.sonra zaten bizede gelirler.sakın yanlış anlamayın ama ben gelmelerini çok istiyorum.abim bu durumdan mutluysa bende mutluyumdur.ama annem akşama kadra yemek hazırlar biz aynen mutfakta.ablamında sınavları var yardım edemiyosa yengemin misafir gibi davranıp yapılacak bişey varmı demesi...annem ısrarla yok yok kızım deyince geri durması...sonra gecede kızım dizlerim ağrıyor demesi canımı sıkıyor.benim okulum dersanem derken akşamları görüyorum sadece annemleri.zaten yaşlılar..
iyiliğe karşı duyarsız olduğunu düşünüyorum açıkçası.
aile içi derken yanlış anlaşılmasın benimle ilgili bişey yani.yengem abimin o konuyu konuşmak için yanıma geldiğini biliyordu.ama bende üzüldüğüm bi konuyu onun yanında konuşmak istemeyebilirim.
asla dedikodu yok.sadece soğuk olduğunu söyledik bu kadar.
benim anlamadığım yanımıza geldiğinde benim öncesinde üzgün olduğumu bile bile neden ters ters bakıyoki..bende ona rağmen çay yapayım getireyim içermisin...durum bundan ibaret
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?