polemik için demedim ki zatenerkek olunca erkeksel mesele anlamında söyledim kardeşinn erkeksel bir sorunu vardır belki abisini danışack ozamn bir yenge olark onu sormk ayıp olur zaten kadın erkek ayrımı yaptığım için değil ama ayrıca herşeyi bilmek duymak zorudyz demedim ama ailevi mesele özel denirse insan kendini dışlanmış hisseder ozamnda o aileye ait hissetmez kendini yeterince açıklayıcı oldumu herkesin kendi düşüncesi polemiğe gerek yok evet ben görümcemden nefret ediyorum zaten
kusura bakma canım ben yanlış anladım senin gibi görümceye can kurban :)ama herkesi bir tutmayın patavatsız insanı kıran görümceler vardır elbette.ben öyle değilimki.büyük yengem mesela bana en sevdiğim görümcem sensin demişti bi keresinde.benim huzursuzluk çıkmaması için yapmadığım yoktur.
Ama artık anladım bu yengemin tavrı hali böyle demekki..2.5 yılda tüm çabalar sonuçsuz kalıyorsa yapacak bişey yok.
ama ilk başta anlattığınzda sanki odaya çekilp bir aile sorununu konuşmssnz da yengeyi dışlamışsınz gibi algılanıyr konuyu okuyunca ayrıca iyi niyetinzden ötürü sizi kutlarım benm görümcem bana çok çektirdiği için tüm görümcelerden gözeüm korktu görümceyle ilgili konulara ılımlı bakamaz oldum kusura bakma yanlş anladığım için
Canım benim diğer yorumlarıda okursam ben konu sahibine söyledim zaten eğer soğuk davranıyosa boşver takma sevmek zorunda değilsin o da seni öyle saygı duyulsa yeter dedim bence sevgiden çok saygı önemli. Konu sahibi çok iyi niyetli, insanlarla samimi olmayı seven içinde kötülük olsa buraya bunu yazmazdı zaten. Ama yenge hanım soğuk belkide yapısı öyledir bilemeyiz ama ilk konu açıldığında ben o bence ortada birşey yok dediği için aynı şeyleri düşünemezsiniz dedim.
Boşuna dememişler ele karışıcağına yele karış diye :) İnşallah sorun çözülür diyorum ben.
kusura bakma canım ben yanlış anladım senin gibi görümceye can kurban :)
matemm sen benim görümcem olsanaaa
valla bak seni hiç olmayan kız kardeşimin yerine koyarım gezer tozarızz
yada yaşın kaç bilmiyorum ablamda olabilirsin
sizin gibi gelinede:)
aynen bende aynı şeyi istedim biran keşke eşimn kardeşi olsaydı matemm ben şanssızm görümce konusundamatemm sen benim görümcem olsanaaa
valla bak seni hiç olmayan kız kardeşimin yerine koyarım gezer tozarızz
yada yaşın kaç bilmiyorum ablamda olabilirsin
aynen bende aynı şeyi istedim biran keşke eşimn kardeşi olsaydı matemm ben şanssızm görümce konusunda
açık resimleri abisinemi gösteriyor?? şaşırdım açıkçası.size gelip derdini döküyorsa deyin bak senin şu şu davranışından rahatsızım.. Allah aşkına o evli olsa istermi eşine öyle resimler gösterilmesini.. alışkanlıklar ve aileden gördüğü belki açık seçik konuşması...umarım düzelir. annesine anlatamadıklarını size anlatmasına be yere kadar sabredersiniz ama hatalar yapıyorsa ve siz bunu biliyorsanız ilerde sizin içinde sorun olabilir..sizin yanınızda abisine o resimleri göstermesi bile çok ayıp,nasıl sabrettiyseniz....
konu aileiçinden ziyade benim özel meselemdi.ailemide ilgilendiren bu bir....ikincisi abimi alıp öyle köşelere çekmek olmadı.abim kendi geldi yahu sadece yarın saat derdimi döker oldum.başka zamanı bekleyecek kadar rahatsız edici bi durum değildiki.
Eşiniz kızkardeşiyle konuştuğu konuyu size anlatmasıda doğru değildir ayrıca.herkesin kendi özeli vardır değilmi??
iyice sıktınız sizde şunu kabullenin eşinizin sizden önce bi ailesi vardı...
onların yeri farklı sizin farklı.neden kıyaslama yapıyorsunuz hiç anlamıyorum hiç............
Kayınpeder ve kayınvalidenin çok sevme durumu malesef yok.abim istediği için saygı duyup sonuna kadar iyiliği yapıyorlar diyelim.
annemde babamda evlerine aynen benim gibi gidemiyorlar..ancak abimin ısrarıyla yemek daveti olunca katılıyorlar.bu kadar....
işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın allah aşkına..
sana katılıyorum nazlıdenız evet aynen oyle kızlar abınız artık kendı aılesını kurmak ıcın evlenıyo ve evlendıkten sonra sız sadece kardesı olarak kalıyosunuz abınızın aılesı artık esı ve dogacak cocukları oluyo bunu artık kabullenın..kımse kımseyle yakın olmak zorundada degıl helekı bu gorumceyse ve bekarsa
konu aileiçinden ziyade benim özel meselemdi.ailemide ilgilendiren bu bir....ikincisi abimi alıp öyle köşelere çekmek olmadı.abim kendi geldi yahu sadece yarın saat derdimi döker oldum.başka zamanı bekleyecek kadar rahatsız edici bi durum değildiki.
Eşiniz kızkardeşiyle konuştuğu konuyu size anlatmasıda doğru değildir ayrıca.herkesin kendi özeli vardır değilmi??
iyice sıktınız sizde şunu kabullenin eşinizin sizden önce bi ailesi vardı...
onların yeri farklı sizin farklı.neden kıyaslama yapıyorsunuz hiç anlamıyorum hiç............
Kayınpeder ve kayınvalidenin çok sevme durumu malesef yok.abim istediği için saygı duyup sonuna kadar iyiliği yapıyorlar diyelim.
annemde babamda evlerine aynen benim gibi gidemiyorlar..ancak abimin ısrarıyla yemek daveti olunca katılıyorlar.bu kadar....
işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın allah aşkına..
Bu ne demek ya.bu nasıl bir üslup,bu ne çirkilik.Yapmayalım mı yorum.Hakaret mi var benim yorumum da.He bi de lafa bak,hem bana diyor ki,işin iç yüzünü bilmeden yorum yapmayın hem de ŞUNU KABULLEN DİYOR bana,eşimin benden önce bir ailesi varmış.Hee ben sana kabullenmiyorum gibi birşey mi dedim.Olayların iç yüzü nedir ya.Ne anlatıyorsan ona yorum yapıyoruz.Allah a şükür,eşimin ailesiyle görümcemle tek bir sorunum yoksenin gibi vıç vıç sevgi kelebeği gibi dolaşmıyoruz ortalıkta.İlla görümcemin bana millete karşı samimi görünme derdi yok.Abimin eşi varken abimle benim özel konuşacak AİLEVİ birşeyimiz yok.Heee ama abimin bilmediği,yengemle paylaştığım kadın kadına çok şeylerimiz var.MESAFE CANDIR.nedir derdin ya.Sevmiyor belki kız seni.Isınamadı beki.Yapmacık geliyor belki tavırların.Biraz büyü ya.Hoşuna gitmeyen bir yorum oldu mu "İYİCE SIKTINIZ SİZDE" yaz hemen.Haddini bil.Benden önce ailesi varmış.Senin içindeki fesatlıklar bu cümlelerinde gizli.Eşimin ailesi ailesidir.Aama artık biz bir aile olduk.Hayat arkadaşı,her gün aynı yastığa baş koyduğu evladının annesidir.Ömür bou acı tatlı herşeyi birlikte paylaşacaklar.Görümce evlenecek gidecek.O da aileye karışacak.Sen önce bir koca bul evlen de ondan sonra tekrar fikirlerini gözden geçir.Sabah sabahta canımı sıkma.Saygısızlığın lüzumu yok.
bi insan başım ağrıyo derken görümcesine ters ters bakar değilmi...bende salak gibi kalkar ona ilaç çay veririm..neyse ya daha fazla açıklama yapmıcam herşeyi yazdım ben.sadece bi iki yazımı okuyup yorum yapayım bi demeyin artık.Konu sahibi başka görüşlere açık değilsin
Yengem beni kıskanıyo fikrine ikna etmişsin kendini, milleti de ikna etmeye çalışıyosun
Tamam madem diğer görüşler sıkıyo seni, kapat konunu
Dünya sizin etrafınızda dönmüyo küçük hanım, bi insan başım ağrıyo diyerek eşini çağırıyorsa sizi kıskandığı anlamına gelmez ya cidden başı ağrıyordur ya da zaten hepinizle mesafeli olduğundan eşi 30-40 dk ortada olmayınca sıkılmış olabilir
Siz kıskanılmak istiyor gibisiniz ısrarla
Evine gidemiyoruz ne demek
Daha bi kaç sayfa ötede bu sefer abimlerde kalsam mı diyodun
Bence kalma, mesafeli insanlar bu yatılı misafir durumlarını engellemek için mesafelidir. Abini gör evine git, dünyanın bi ucunda oturmuyosanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?