gelin gorumceyi kiskanir mi hic ???

Canım merhaba :) Yazını okudum ve bende empati kurdum. Ben gelin hanımın sizinle bir derdi olduğunu düşünmedim pek fazla bir şekilde birşeyler yapıp ayrı bir eve çıkmak istiyor ve bu yüzden birşeyleri bahane edip en küçük fırsatta abinize yakınıyor . Bence kendine pek fazla çekme olayı o bayanın derdi özel bir ev :) Üzme kendini sıkma tabi ki eskisi gibi olacaksın orası babanın evi. Birazcık daha anlamaya çalış durumu canım sağlıcakla

Kiskanclik demissiniz ama ortada bi kiskanma durumu yok.. Sitem var. Betaber oturmanin cok zorluklari var.. Hak veriyorum sinirleri bozulmustur. Ayrica mesajlari bile okunduguna gore kizin hic bi sekilde rahat olmadigi cok belli...

bende senin gibi düşünüyorum canım ortada kıskançlık falan yok konu sahibine anne babasının davranışları normal gelir ama gelin alınır kırılır haliyle demekki kaynana kayınpeder evlatları gibi davranmamış gelin eiketi yapıştırmış.

ayrıca ortada eskisi gibi davranılmayacak ne var allah aşkına ben bişey göremedim kız mjda yaşadığı şeyi yazmış konu sahibine yönelik bişeymi var sanane kızcağız kayınpederin yaptığı şeye alınmış ben olsam bende alınırdım

bide konuyla başlığın hiçmi hiç alakası yok kıskançlık nerde pardon biz göremedik:26:

bu durumdan sizi kıskandığını nasıl çıkardınız çok ilginç üzüldüm kızcağıza allah yardımcısı olsun

Alonecim katiliyorum sana

ben kıskançlık görmedim kız sitem etmiş eşine, her durumdan beni kıskanıyo manası çıkarılmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…