- 20 Temmuz 2007
- 4.228
- 664
- 723
Hep konusuyoruz burada.gelinler olarak dert yaniyoruz.
ancakk..
ben bir gorumceyimde ayni zamanda.
Abim ve esi babamlarla oturuyor.
bastan beri sikinti etti birlikte oturma konusunu.
her zaman da ilk destekcisi oldum Allah biliyor.
Kendim ister miyim k.v ile oturmak diye dusundum ve hep bu kizin hakli oldgunu evindeoturmak istemesi kadar dogal bi hakki olmadgni dedimmm durdum annemlere.
Iki bucuk yillk evliler.
Babamin bir arsasi vardi orayi muteahhite verdi daire karsiligi.
muteahhit batti insaat kaldi sonra birsuru alavere dalavere neyse simdi baska biri aldi orayi neticede bitecek sonunda.
(Abimin geliri baska bir evde kirada oturacak kadar iyi degil)
Kizcagizin en guzel gunleri oyle gecti diye uzuluyorum bende..neyse biz gecen hafta iki gun ust uste annemlerde kaldik ablamla.
ablamin da bi kizi var 11 yasinda cingozun teki.
Bzm gelinin telini almis oyun oynuyor.mesajlarini karistrmis gitmis ablama dems ablam da okumus birguzel.
Mesajlarda abime dert yaniyormus.baban ozellikle kizlari geldimi gidip alisveris yapiyor
ben o gun sunu sunu istedigimde almamsti simdi bi kus sutu eksik.
ben kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
neden hala beraber oturuyoruz..
iki gundur burdalar ve ben cok yoruluyorum.
Ve daha bisuru bizden yana yakinmalar..
kesinlikle yegenimin ve ablamin yaptiginin dogru oldugunu soemiyorum
yeterince empati kurdum ona karsi.
ben olsam daha kotu kizardim bnm mesajlarim okunsa kiyameti koparirdim dye.
bunun yanlisligni tartsmiyorum bile
ama sonucta bir sekilde gelinimizin dusunceleri bize ulasmis oldu ve bn nasil eskisi gbi olabilirim bilmiyorum..
babamin evine gidemeyecek miyim.?
Hep konusuyoruz burada.gelinler olarak dert yaniyoruz.
ancakk..
ben bir gorumceyimde ayni zamanda.
bastan beri sikinti etti birlikte oturma konusunu.
her zaman da ilk destekcisi oldum Allah biliyor.
Kendim ister miyim k.v ile oturmak diye dusundum ve hep bu kizin hakli oldgunu evindeoturmak istemesi kadar dogal bi hakki olmadgni dedimmm durdum annemlere.
Iki bucuk yillk evliler.
muteahhit batti insaat kaldi sonra birsuru alavere dalavere neyse simdi baska biri aldi orayi neticede bitecek sonunda.
(Abimin geliri baska bir evde kirada oturacak kadar iyi degil)
Kizcagizin en guzel gunleri oyle gecti diye uzuluyorum bende..neyse biz gecen hafta iki gun ust uste annemlerde kaldik ablamla.
ablamin da bi kizi var 11 yasinda cingozun teki.
Bzm gelinin telini almis oyun oynuyor.mesajlarini karistrmis gitmis ablama dems ablam da okumus birguzel.
Mesajlarda abime dert yaniyormus.baban ozellikle kizlari geldimi gidip alisveris yapiyor
ben kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
neden hala beraber oturuyoruz..
iki gundur burdalar ve ben cok yoruluyorum.
kesinlikle yegenimin ve ablamin yaptiginin dogru oldugunu soemiyorum
ben olsam daha kotu kizardim bnm mesajlarim okunsa kiyameti koparirdim dye.
bunun yanlisligni tartsmiyorum bile
ama sonucta bir sekilde gelinimizin dusunceleri bize ulasmis oldu ve bn nasil eskisi gbi olabilirim bilmiyorum..
babamin evine gidemeyecek miyim.?
Eğer yanlış anlamadıysam, yeğeniniz mesajları annesine gösterdi ve o da ne kadar ayıp diye kızına kızmak yerine kendisi de bir güzel okudu. Bunun yanlış olduğunu kabul etmişsiniz o konuda yorum yapılmaması için ama bence bu olayın en önemli kısmı. Kesinlikle es geçilemez. Mesajları bile okunuyorsa o evde hiçbir özeli olamaz bu kadının diye geçti benim aklımdan.
En baştan kabul etmiş birlikte yaşamayı diye herkesin bu kadının kişisel alanına girmesi mi gerekiyor? Aynı evde yaşamakla bu gibi durumları da mı kabul etmiş oluyor?
hep konusuyoruz burada.gelinler olarak dert yaniyoruz.
Ancakk..
Ben bir gorumceyimde ayni zamanda.
Bastan beri sikinti etti birlikte oturma konusunu.
Her zaman da ilk destekcisi oldum allah biliyor.
ıki bucuk yillk evliler.
Muteahhit batti insaat kaldi sonra birsuru alavere dalavere neyse simdi baska biri aldi orayi neticede bitecek sonunda.
(abimin geliri baska bir evde kirada oturacak kadar iyi degil)
kizcagizin en guzel gunleri oyle gecti diye uzuluyorum bende..neyse biz gecen hafta iki gun ust uste annemlerde kaldik ablamla.
Ablamin da bi kizi var 11 yasinda cingozun teki.
Ben kendimi bu eve ait hissetmiyorum.
Neden hala beraber oturuyoruz..
Iki gundur burdalar ve ben cok yoruluyorum.
Kesinlikle yegenimin ve ablamin yaptiginin dogru oldugunu soemiyorum
Ben olsam daha kotu kizardim bnm mesajlarim okunsa kiyameti koparirdim dye.
Bunun yanlisligni tartsmiyorum bile
Babamin evine gidemeyecek miyim.?
Eğer yanlış anlamadıysam, yeğeniniz mesajları annesine gösterdi ve o da ne kadar ayıp diye kızına kızmak yerine kendisi de bir güzel okudu. Bunun yanlış olduğunu kabul etmişsiniz o konuda yorum yapılmaması için ama bence bu olayın en önemli kısmı. Kesinlikle es geçilemez. Mesajları bile okunuyorsa o evde hiçbir özeli olamaz bu kadının diye geçti benim aklımdan.
En baştan kabul etmiş birlikte yaşamayı diye herkesin bu kadının kişisel alanına girmesi mi gerekiyor? Aynı evde yaşamakla bu gibi durumları da mı kabul etmiş oluyor?
Ablan yeğenine kızacağına alıp kendisi mi okudu birde... Ne büyük terbiyesizlik yapılmış geline... Belki eşiyle özel şeyler konuştu... Bunu gelin duydu mu?
Artı neden yatılı gitmek durumunda kaldınız ki?
Ve ben gelinin mesajlarında ters bir durum görmedim....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?