Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eski usül hamamlar için katılıyorum söylediklerine. Şimdikiler çok eğlenceli. Artık çoğu gelin arkadaşlar arasında eğlence olsun diye yapıyor. Gerçekten çok keyifli. Ama muhakkak eski usül yapanlar da vardır gelinin orasına burasına bakmak için. Çok çirkin bencede.Şimdi baktım ekşide de benzer söylemler var. Daha detaylı yazmışlar yani.
Ne yazık ki Türk toplumu olarak aklımız orada olduğundan hemen hemen tüm geleneklerimiz oraya dayanıyor, kırmızı kuşak vb gibi..
Bana hiç masum gelmiyor ondan hamam falan
Normal olan sizin ödemeniz. Davetlilerin ödemesi bence hiç hoş olmuyor. Eğlence yapıcaz gel ama paranı kendin öde mantığı hiç hoş olmuyor.Ama artık birçok kişi önceden çevresine bahsediyor her gelen kendi parasını ödeyecek diye yani karar size kalmış.Arkadaslar Merhaba gelin hamamı olayında, gelin tüm cagirdiklarinin parasini oder mi ? Yoksa herkes kendininkini mi oder ?
kız nerede oldu senin gelin hamamın
servinazda mı
bana da bir arkadaş gelin hamamı yapacağım seni de çağıracağım dedi ama kız evlenemeden rahmetli oldu
10 yıldan uzun süredir bursa dayım daha hiç hamam görmedim
Ya bu hamam adeti çok çirkin bir şeye dayanıyor.
Eskiden bakire olmayanlar macun mu zamk mı bir şeyle diktirme operasyonu yapıyorlarmış. Yalnız bu zamk sıcak su yada buharda akıyormuş. Bunu anlamak için kayınvalideler düğünden önceki gece kızı hamama götürürlermiş.
Allah aşkına eğlencesine dahi olsa böyle saçma sapan çirkin adetler yapmayınyaaa
Oylat.
Bu gelin hamamı adeti arada canlanıyor.
bir dönem bakıyorum tüm evlenenler yaptırıyor, sonra bir dönem hiç ses yok.
benimki tamamen spontane gelişti, kv sordu ister misin diye, olabilir dedim ben de, küçük bir grup gittik, oylatta hem piknik hem hamam şeklinde yaptık.
ben izmitte otururken de, yakınımda güzel bir tesis vardı, orada sık sık yapılıyordu, oraya yiyecek de alınıyordu, millet yiyip içip oynuyordu. ha ha mayolu bikinili mezdeke de bize has bence![]()
Varoş varoş adetler