İyi akşamlar k.k
Yaklaşık iki hafta önce büyük oğlum talihsiz bir kaza geçirdi.Kolu kırıldı.Vücudunun çeşitli bölgelerine dikişler atıldı.Ve daha pek çok şey oldu.Daha fazla ayrıntıya girmek istemiyorum.Buraya yazarken bile kaza anı gözümün önüne geliyor,içim acıyor.
İki haftadır ona bakıp bakıp çok üzülüyorum.Yine de Allah'a sonsuz şükür olsun ki onu bize bağışladı.Tedavi sürecindeyiz.Allah kimseyi evlatları ile sınamasın.
Şimdi konuma geçiyorum.Ağabeyimin eşi bir telefon bile etmedi geçmiş olsun demek için.
Çocukça bir msj atmış.Aradım açmadın.Geçmiş Olsun yazmış.Kazadan tam bir hafta sonra.Telefonumda tabikide arama filan yok.Yani bildiğiniz yalan söylüyor.
Telefonum hep açık çünkü durmadan arayan soran oluyor.
Durup dururken mi böyle yaptı.Tabiki hayır.
Olay küçük oğlumun doğum gününde başladı.1 yaş doğum günü yapmamızı bekliyorlardı.O sırada bizim ufaklık hasta oldu.Doktor ilaç derken gününde yaparız yapamayız derken ağabeyim ve eşi annemi arayıp benimminikponcigim bizi niye doğum gününe çağırmıyor diye defalarca aramışlar.
Tabii ben bu arada işe gidip geliyorum.Aynı anda oğlumun dr.işleri ile uğraşıyorum.Annem aradı durumu anlattı.Bende ona oğlumun son bir kontrolü kaldı.Onu da yaptıralım.Duruma göre haber vericez dedim.
Doktor kontrolü sonrası annemi ağabeyimi eşimin ailesini görümcemleri herkesi davet ettim.Pazar gününe ayarladım ki herkes gelebilsin.
Hepsi olur geliriz dediler.C.tesi gecesi saatlerce şeker hamurundan pasta yaptım.Pazar sabah erkenden kalkıp bütün evi sildim süpürdüm.
Börek çörek salata kurabiye ev süsleme hepsini öğlene kadar bitirdim.
Doğum gününü öğleden sonra yapacaktım.
Saat tam 13 de telefonum çaldı.Ağabeyim ben hastayım.Biz gelemiyoruz dedi.
Dedimki neyin var üşüttüm grip oluyorum dedi.Tamam dedim.Yeğenim ile gelinimiz gelsin dedim.
Gelinimizi verdi telefona.Aslında biz gelebilirdik de gelemeyiz falan filan başladı bahaneler saymaya.Dedimki gelin çok hazırlık yaptım.Yegenimde olsun burda ama o beni dinlemiyor bahane üretiyor.
Bende o sinirle yüzüne kapattım telefonu.
Annemi aradım.Dedimki onlar için doğum gününü pazara aldım.Onların yaptığına bak.
Annem sonra onlara ne dediyse Doğum gününe geldiler.Gayette iyi ağırladım onları.
Ama bizden gittikten sonra ne olduysa oldu.Gelin hanım bana düşman oldu.
Çocuğum kaza geçirmesine rağmen beni arayıp bir geçmiş olsun demiyor.Yedi kat yabancı arıyor ama o aramıyor.
Ben hatalı mıyım?Ne yapmalıyım bilemedim.Bir el atın kızlar.