Gelin hanımın Amacı Ne?

niya kafaya takıyrsunuz oğlunz tedavi sürecinde gereksiz insaları hayatınızdan eleyin gitsin

Öncelikle geçmiş olsun Allah beterinden korusun.

Doğum gününe geldiklerinde neden yengenizden özür dilemediniz?
Geldiklerinde ev çok kalabalık ve ben çok telaşlıydım
Ama tabiki bunlar bu durumu mazur göstermez
Ancak kendisi de son derece keyifliydi
Keşke olmasaydı
İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim

öncelikle çok geçmiş olsun canım çok üzüldüm, umarım yavrun hemen iyileşir. boş ver insanlar böyle işte. kendi kalitesizliğini göstermiş. uzak dur zor gününde yanında olmayanın işi ne Allah aşkına seninle?

İyi temennilerde bulunduğunuz için çok teşekkür ederim
Bazen oluyor böyle şeyler
Diyorum ki keşke olmasaydı

Sizdeki on yargida gozden kacacak gibi degil ama bu GELININ derdi ne nedemek .. yani siz onu rsmen gelin gibi goruyorsunuz ve bunu ona hissettirdiyseniz bunca zaman bircok soruna zemin hazirlayabilir bu his.

yaptığı hoş değil ama sizin üstüne durmanız da gereksiz boşverin aramasın yni çok da dert. bi hafta sonra sadece mesaj atmış filan falan.. çok önemli yani arasa nolurrr aramasa nolur.

üfff kendi çocuklarınıza enerji ayırın gereksiz insanları hayatınızdan çıkarın

Kan bağı olmayan insanlara koşulmaz demedim, sizinle problemi varsa gelmek zorunda değil.geline yaptığınız muameleyi 7 kat yabancıya yapmıyorsunuz yapsanız emin olun onlarda gelmez. Neyse hatalı olduğunuz halde hala gelseydi gitseydi yardım etseydi vs.kolay gelsin size. Acil şifalar kuzunuza

Sizdeki on yargida gozden kacacak gibi degil ama bu GELININ derdi ne nedemek .. yani siz onu rsmen gelin gibi goruyorsunuz ve bunu ona hissettirdiyseniz bunca zaman bircok soruna zemin hazirlayabilir bu his.
Gelin gelin heran insanın suratına çarpıyorlar o lafı vallahi sinir olmamak mümkün değil. Bence gelin konu açsaydı görümcemin derdi ne ? Daha uygun olurdu. Çünkü tlf gelinin suratına kapatan görümce!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…