- 19 Nisan 2017
- 236
- 157
- 23
- 45
- Konu Sahibi benimminikponcigim
-
Bende hiç hoşlanmıyorum.Ama uğraşmak zorunda bırakıyorlar:-(Su gelin gorumce konularindan nefret ediyorum. Gorumcem sayesinde.
Hele o onu dedi bu bunu dedi ergen ergen sikayet etme mevzulari yok mu.
Cok istemiyolarsa gorusmesinler yani.
Ağabeyim aradı sordu.Ziyaretimize geldi.Ama eşi durumu çok uzattı.Acaba ben çok mu fevri davrandım.O yüzden buraya konu açtım.Anlayamadım.Gelin bayagi bi terbiyesizmis. Kaza bu ya dediginiz gibi kirk kat el arar gecmis olsuna. Cok gecmis olsun Allah baska aci gostermesin. Bence gelin hanimla bagi kesin tamamen abinizin size karsi tutumu nasil peki o ilgilendimi ?
Çok teşekkür ederim.Allah hepimizin sevdiklerini korusun.Sıfır beklenti sonsuz mutluluk diyorum.
Kimseden birşey bekleme çok daha mutlu olursun.
Çok geçmiş olsun Rabbim görünür görünmez kazalardan korusun cümlemizin evladını.
Hayir siz olmasi gerektigi gibi davranmissinz dogum gunu yapip onlari cagirmasaydiniz gelin hakli olurdu ama o haklilikta hastalikta aramaya engel olmazdi. Siz onlarida dusunup organizasyon yapiyorsunuz emek verip ve dalga gecer gibi gelebilirdim ama vs vs bahaneler olmamis yani haklisiniz iciniz rahat olsun. Bu kadar iyi niyetli olunca hep uzulen bizler oluyoruz..Ağabeyim aradı sordu.Ziyaretimize geldi.Ama eşi durumu çok uzattı.Acaba ben çok mu fevri davrandım.O yüzden buraya konu açtım.Anlayamadım.
Suan oyle bir icindeyim ki bu konularin gel de bana sor. Bayram da kizilca kiyamet kopucak.Bende hiç hoşlanmıyorum.Ama uğraşmak zorunda bırakıyorlar:-(
Bende annemi neden bu kadar çok aradıklarını merak ettim ve sordum.1 yaşındaki bebeğin doğum günü için abinle karısının neden defalarca anneni aradığını anlamadım ben. Çok merak ediyorlardı madem seni neden aramadilar, bu annelerin arada çektikleri nedir ya...
Bence hiç muhatap olma, ben olsam cvp vermem. Bundan sonra da o aileyle sadece abimle muhatap olurdum gelin yok gibi davranirdim.
Bende hiç çıkamadım ki.Elimde imkanım olsa kendimi başka bir gezegene ışınlıycam.Suan oyle bir icindeyim ki bu konularin gel de bana sor. Bayram da kizilca kiyamet kopucak.
Acaba dedim yüzüne kapattım telefonu çok mu fevri davrandım.çok geçmiş olsun.
amin Allah kimseyi evladiyla sinamasin.
ne olursa olsun böyle bir durumda herşey bir kenara bırakılır destek olunur benim bildiğim.
bu durumda birde ona kafa yordugunuza değmez.
boşverin ne hali varsa görsün.
zor gününde yanında olmayan arasa ne olur bu saaten sonra.
mesafe koyun.ararsa konuşun armazsa o sağ siz selamet.
Allah evladiniza sifa versin.
yaşanırsa yasansin böyle bir durumda insan düşman olsa arar.Acaba dedim yüzüne kapattım telefonu çok mu fevri davrandım.
Bu durumda bile beni aramadı ya üzüldüm açıkçası.
Konu çocuk olunca ben çok hassas oluyorum.Uzun süredir görmediğim onlarca kişi aradı ama o aramadı.
Dedikodu mu?Bence siz yanlış anladınız.Herkes sizi hakli bulmus da
Benim kocamin anasi babasi ablasi kardesi herhangi biri telefonumu suratima kapatmaya cesaret etse omru boyunca ne beni ne cocugumu goremez
Daha agir konusup banlanmak istemiyorum ama hem suclusunuz hemde buraya gelmis dedikodusunu yapiyorsunuz , cok ayip
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?