- Konu Sahibi bensibelim2
o da baska bı gorus işte 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dogru belkı de ama kayınvalıdesı olmayan bırı sanslı degıl aksıne sanssız bırıdır bence
Bende çok kızıyorum sürekli erkeğin de evlenirken kadından farkı olmadığını savunuyorum. ben evimden çıktıysam o da çıktı. beni kimse almadı ben ve eşim birbirimizi aldık.
Mesala kız annesi düğünlerde ağlar ama erkek annesinin yüzü güler, ağlasa ayıplanır. Niye kardeşim onun da biricik oğlu evden çıkmıyor mu?
Birde şu mesele var mesala kız aileleri kızlarının evine rahat giirip çıkamaz yani bazı aileler de ama erkeğin ailesi o maşallah.. Orası damadın evidir lafta.. Ama bütün hizmet kadında ne iş?
Sizin söylediğiniz karakterden karaktere değişir.
Bazı insanlar vardır annesiz babasız büyüyüp aile terbiyesi almamıştır, arabeskli acılı şekilde aşık olur sevdiği kızı kaçırır ya da anasından babasından isteyip evlenir, sonra bir bakmışssın dayak yiyorsun sokağa atılıyorsun.
Bazı insanlar vardır helal süt emmiştir, annesi babası olmasa da kendini iyi yetiştirmiştir, aile hasreti ile büyümüştür, bir aile kurunca da eşine ve çocuğuna dört elle yapışmıştır.
Biz nişanlıyken eşimin kız kardeşi bana '' ben sana hiç görümcelik yapmadım ona göre hareketlerine dikkat et'' diye bana nasihatte'Yüksek yüksek tepelere' adlı türküden kaynaklanıyor bu
Şaka bi yana bence de saçma düşünceler.. Bana çok cahilce geliyor..
AAA benim abim de yüzbaşı. Ama zaten onlar ayrı bir terbiye düzen edep adap sahibi oluyorlar ki.benım esım ıkıncı ornege uyuyor cok sukur dort dortluk bı kocam var evde hersey ben neyı nasıl ıstersem oyle olur kendını de cok ıyı yetıstırmıs eşim yüzbası pilot annesı ve babası olmadan kendını boyle yetıstırmıs cok memnunum kocamdan dortdortluk allah herkese boyle bı ınsan nasıp etsın
yooo aslında o isteme döneminde bunları bir güzel yoracaksın masraf ettireceksin, altından kalkamayacakları borçların içine sokacaksın ki kıymetin olacak. insanlar nasıl çok beğendikleri şeylere çok para verip sahip olurlar ve onu kaybetmek istemezler bir nevi aynı şeyi yaptıracaksın.kesinlikle katılıyorum sanki benim düşüncelerimi yazmışsın.birde şu gelin alma olayına çok sinir oluyorum ya kim kimi alıyo satıyo arkadaşım ben ve eşim birbirimizi aldık ve ikimizde ailemizin evinden ayrıldık.ama bunların önüne geçmek için önce isteme merasimlerini ve gelin alma adetini ortadan kaldırmak gerekiyor.ozaman erkek tarafı kendini bişey sanıyor.davul zurnayla gelip seni kapından alınca dolayısıyla hizmetçi aldım sanıyor.kesinlikle bi gelin olmadım ve olmayacağım.
yooo aslında o isteme döneminde bunları bir güzel yoracaksın masraf ettireceksin, altından kalkamayacakları borçların içine sokacaksın ki kıymetin olacak. insanlar nasıl çok beğendikleri şeylere çok para verip sahip olurlar ve onu kaybetmek istemezler bir nevi aynı şeyi yaptıracaksın.
kesinlikle katılıyorum sanki benim düşüncelerimi yazmışsın.birde şu gelin alma olayına çok sinir oluyorum ya kim kimi alıyo satıyo arkadaşım ben ve eşim birbirimizi aldık ve ikimizde ailemizin evinden ayrıldık.ama bunların önüne geçmek için önce isteme merasimlerini ve gelin alma adetini ortadan kaldırmak gerekiyor.ozaman erkek tarafı kendini bişey sanıyor.davul zurnayla gelip seni kapından alınca dolayısıyla hizmetçi aldım sanıyor.kesinlikle bi gelin olmadım ve olmayacağım.
size öyle geliyor kapıyı kapatınca herkes el olur diye bir şey yok o kadar etkiliyor ki 3. kişiler hiç kendinizi kandırmayın derim hem bu kadar yabancılaşma da yanlış yarın dayak yesen başına bir iş gelse boşanma aşamasına gelsen o 3. kişilere ihtiyaç duyulacak o sebeple kendinizi ezdirmemeye devam edin ama 3. kişileri de çok fazla uzaklaştırmayın erkek milletine güven olmaz her an yüzüstü bırakalabilir sizi...
size öyle geliyor kapıyı kapatınca herkes el olur diye bir şey yok o kadar etkiliyor ki 3. kişiler hiç kendinizi kandırmayın derim hem bu kadar yabancılaşma da yanlış yarın dayak yesen başına bir iş gelse boşanma aşamasına gelsen o 3. kişilere ihtiyaç duyulacak o sebeple kendinizi ezdirmemeye devam edin ama 3. kişileri de çok fazla uzaklaştırmayın erkek milletine güven olmaz her an yüzüstü bırakalabilir sizi...
bir de 3. kişiler karışmaya meraklı değilse başarabilirsin ancak onu.. bizde ben ailemi hiç karıştırmadım, laf ettirmedim, etmezlerdi de.. ama onun ailesi hiç durmadı her şeye burunlarını soktular, eşim de bunun çok normal olduğunu düşündü hep.. bir türlü düzeltemedim bu durumu çok uğraşmama rağmen.. okumuşluk, görgü , adap bunlar eğer iki ailede de varsa işe yarıyor. yoksa sen değiştiremiyorsun ....