Gelin - Kayınvalide arasında ki ilişki nasıl olmalı?

Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim 🤔
Çok samimi olma önce, tanıma süresi tanı kendine , Güler yüze de kanma vakit geçirdikten sonra karar ver, yanında insanlara nasıl davranıyor onlar gittikten sonra ne diyor ona dikkat et bu onun hakkında doğru karar vermene yardımcı olur. Unutma sen onun değil annenin kızısın, iyi yetiştirilmiş ve kendini yetiştirebilmiş insanlar bu tanımımın dışında . Ama insanın en iyi dostu en çok güveneceği kendisiymiş sırrını kendine sakla her zaman

Yeni evlenicek biri olarak soruyorum bu soruyu sizin tecrübelerinizi merak ettim 🤔
Ben çook samimiydim çok içtendim ama pişman oldum, arkadaşım çook mesafeli çok ketum o da mutsuz. Yani bu biraz karşındaki insanın karakterine bağlı ölçer tartar ona göre şekillenirsin ama asla eşinle arandaki hiç bi şeyi anlatma derim 🙏

Kendi sevdiklerime nasılsam öyleydim samimi içten asla yaranmak gibi bi derdim olmadı hatta aradığımda sorduğumda muhabbet ederken ya bu benim evlenceğim adamın annesi teyzesi yengesi diye düşünmeden x yenge z teyze gibi baktım yaklaştım hata etmişim tanışma nişanlılık dönemi ,hala nişanlıyız ama tanıdıkça bişeyler yaşandıkça haksızlıklar yapıldıkça tahammül edemediğim şeylerdir haksızlık yapılması sevgi yerini mesafe ve saygıya dönüştürdü ben böyle iyiyim ama kv tarafı ne olduğunu anlayamadı yani şimdi coronadan düğün ertelendiği için ruh halimin böyle olduğunu düşünüyolar varsın öyle düşünsünler ben koyduğum mesafeden memnunum

Back
X