Ama 30 yas buyuk kayinvalideye de adiyla seslenmesin yahu.Normalde isim soylenmesini saygisizlik bulmam ama abinizin eşi dalga geçme ve uyuzluk olarak kullanmiş sanirim. Ben olsam küs olmaya devam ederdim.
Valla ben direk teli yüzüne kaparım, edebini takınmadan bir daha arama derim, elin kızı saygısızlık yaparken oğlu da durup bakıyorsa yazıklar olsun..Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
Ama 30 yas buyuk kayinvalideye de adiyla seslenmesin yahu.
Ben 13 yas buyuk gorumceme adiyla sesleniyorum ama kayinvalideye ne bileyim olmaz.
Ya o yine neyse samimiyet ifadesi de. Konusmadigim kayinvalideme de giris olarak Fatmaaaa noruyon demem benBen kendi kvme seldoş diyorum adı selda değil ornek olsun diye yazdim ismin sonuna "oş" tarzi ek koyarak soyluyorum.
Küs olsak ilk soyleyecegim sey seellldoooş demek olmazdi tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?