Höst terbiyesiz demelik insan türüEşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi.
canım ben mesefali olmasam da seslenmem ..Evetama mesela kayinvalide ile mesafeli oldugunuzu düşünün ismi ile seslenir misiniz?
Bazı insanlar çok larçka oluyor. Ben kendi anneme dahi bu şekilde hitap etmem. Bu karakter meselesi bence. Samimi davranmadığınız halde böyle konuşuyorsa normal biri değildir. Aynısından bende de var bitane eltim olur kendisi hahahaha bence en güzeli muhatap olmamak. Çoook sinir olduysanız anneniz benimle bu tarz konuşmandan hoşlanmıyorum desin. Evlat doğurmakla bitmiyor valla düşünsenize şu an eşimin sperm testini bekliyorum. Çocuk için çaba sarfediyoruz bir çok insan gibi. Binbir zorlukla evladımız oluyor. Sonra böyle bir görgüsüzü hayatımıza sokuyorımdb 9.9 korku filmi gibi evlerden ırak.
Ben de seslenmem tabi ilk mesajimda da yazdim.canım ben mesefali olmasam da seslenmem ..
Çok yakın olmayan herkese siz diye hitap ederim ..
Bu kişinin yetişme tarzı , eğitimi , karakteri ile doğrudan baglantili,bana göre
Bence de uzak kalmak en iyisiKüs kalmaya devam ederdim , saygısız.
Abiniz bunu normalleştirdiği sürece gelin böyle davranmaya devam eder. İlk önce onun müdahale etmesi lazım.Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
Aynen demek ki normalleştirmiş o da rahat rahat atını koşturuyor. Buradaki fikirler güzel, bir dahasında yüz yüze gördüğünde uyaracak ya da arkadaşların dediği gibi yüzüne kapatacak telefonu. Görgüsüzlük resmen.Abiniz bunu normalleştirdiği sürece gelin böyle davranmaya devam eder. İlk önce onun müdahale etmesi lazım.
"Kızım sana geldiğin yerde yol yordam öğretmediler mi?" diye rahatlıkla bozulacak insan karşısında ne güzel alttan alıyor anneniz. Abiniz kendisini pek seviyor galiba, yazık anneniz de araya yine ayrılık girer diye ağzını açamamış daha.Merhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
Seviye herkeste bulunmayan bir şey maalesefMerhaba kızlar direkt konuya girmek istiyorum. Dün kandil dolayısıyla bir zamanlar küs olduğumuz abim ve eşi aradı. Neyse annemle konuştu daha sonra eşine verdi. Eşi, annemin adı Fatma olsun aynen şu şekilde : Fatmaaaaa nörüyooooon dedi. Annem de iyiyim sen nasılsın dedi. Bu şekilde daha önce de davranmış. 10 yıllık evli kendisi ama biz asla bu şekilde konuşmuyoruz onunla. Kendisi 35 yaşında bu arada annem 65 yaşında. Biz mesafeli davranıyoruz çoğunlukla. Annem rahatsız oluyor sizce nasıl söylemeli kendisine? Size sormak istedik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?