gelin kaynana ilişkisi

sweet3587

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mayıs 2011
12
0
36
37
İzmir
[sıarkadaşlar sizce gelin kaynana ilişkisi nasıl olmalı? Mesafelimi yoksa samimimi.. Ben karar veremedim .. Yoksa sen iyiysen herkes iyimi??:50:ze=3][/sıze]

[sıarkadaşlar sizce gelin kaynana ilişkisi nasıl olmalı? Mesafelimi yoksa samimimi.. Ben karar veremedim .. Yoksa sen iyiysen herkes iyimi??:50:ze=3][/sıze]
evlı degılım ama gorduklerım duyduklarımdan cıkardıgım su kı kesınlıkle cok samımıyet ıyı degıl.bu gelın kaynana ılıskısındede boyle her turlu ılıskıdede boyle bı sure sonra yuz goz olunuyor cunku.ınsallah kaynananızı sevıyorsunuzdur oda sızı sevıyordur.ama öyle degılse bıle esınızın yanında asla bellı etmemenızı tavsıye ederım.polıtık davranmayı sevmem ama ne yazıkkı bazen huzur ıcın tek yol bu oluyor.yanı esınızın yanında ıyı hürmetlı gelın olun,o yokken gene saygıda kusur etmeyın ama mesafeyı koruyun derım.cunku nıyeyse erkeklerde geregınden fazla bı aıle duskunlugu olusuyor evlendıkten sonra ve aılesıyle ıyı gecınmenız onunn gozunde sızı yuceltır.zaten kaynanaların her dedıgınıde takmamak gerek netıede koca kadın hıc gerek yok her dedıgıne alınmaya laf yetıstrmeye

Yabancılaşmayacak kadar mesafeli,

Özensizleşmeyecek kadar yakın....

Orta nokta..

aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. mesafeli saygılı oldum. asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler hakkımı asla helal etmiyorum asla!.

Kendini ezdirmeyecegini, saygı göstereni sayacağını bilecek kadar kendini ifade et, bunu anlasınlar yeter.

Gerisi onlara kalmış..

öncelikle tesekkur edeıorum kızlar. Fakat ayrıldık bız ailesi yüzünden :( evı terk ettı erkekarkadasım ama oda care deil . Bende eve dönmesi için ona soğuk davrandım ve eve döndü simdide ben kendi mutlulugumu kendı ellerımle bozmusum :25:

aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. mesafeli saygılı oldum. asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler üstelik bana ikiyüzlülüğün kitabını yazmış eltimi örnek gösterdi v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler bu hakkımı asla helal etmiyorum asla!.

öncelikle tesekkur edeıorum kızlar. Fakat ayrıldık bız ailesi yüzünden :( evı terk ettı erkekarkadasım ama oda care deil . Bende eve dönmesi için ona soğuk davrandım ve eve döndü simdide ben kendi mutlulugumu kendı ellerımle bozmusum :25:

Kendini ezdirmeyecegini, saygı göstereni sayacağını bilecek kadar kendini ifade et, bunu anlasınlar yeter.

Gerisi onlara kalmış, ister mesafeli dursunlar, ister sevsinler sarsınlar..

aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. Mesafeli saygılı oldum. Asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... Iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler üstelik bana ikiyüzlülüğün kitabını yazmış eltimi örnek gösterdi v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler bu hakkımı asla helal etmiyorum asla!.

hadi ya of ben evli değilim canım 6 yıllık bırlıktelıkten sonra uzaklaştık ıste

aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. mesafeli saygılı oldum. asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler hakkımı asla helal etmiyorum asla!.
ne yazıkkı bazen ne yapsanda olmuyor o yuzden dıyorum ya polıtık davranmaktan hoslanmam ama bazen kacınılmaz oluyor.sen esının yanında gayet sevecen saygılı gorun canım en azından esıne senı karalamalarını engellemıs olursun.ıkınız mutlu olduktan sonra onlarda konussun dursun bı kulagından gırsın dıgerınden cıksın.ınan dusundukce sen yıpranırsın ıyısımı takmamak..

Ne cok mesafeli nede cok yakin olmali bence, aradaki dengeyi bulmak gerek sadece.. Sevmiyorsanda saygi göstermeli ve saygi beklediginide hal ve tavirlarinla belli etmeli..

Ben kayınvalidemle hem samimi hem mesafeliyim nasıl anlatsam..
Çok şeker biridir 2,5 senelik evliyim samimi yönüm espriliyizdir ailecek kakara kikiri geçer günlerimiz..:nazar:

Ama görüşme sıklığımız haftada 1,ya da 10 günde 1 falandır..
Ona kalsa hep görüşelim,yemekler yapalım,ailece toplanalım,gezelim ama ben fazla içiçe olmayı tasvip etmiyorum...Adı üstünde kaynana..Çok ta iyi olsa ufak bi mesafe olmalı...Bu ilişkimiz böyle kalsın diye ufak bir mesafem vardır hep..

ben kayınvalidemle çok samimiyimdir görmesem rahatsız olurum beraber herseyi yaparız canımdır bnm biliyorum bende onun ama aramızda görülmeyen bir mesafe hep vardır herkes nereye kadar ileri gidebiliceğini bilir.

Birbirinizi seviyorsanız bence samimi olmakta bir sakınca yok, birazda gelinin kendi düşüncesine ve kaynananın tavırlarına bağlı bu olay..

başta en iyisi ne çok soğuk ve uzak duracaksın ne de çok samimi vıcık vıcık olacaksın.yani orta şeker bir ilişki en güzeli:31:zamanla eşinin ailesini tanıdıkça istersen samimiyeti artırabilir yada azaltabilirsin:40:

kızlar tesekkurler verdıgınız cevaplara.. bız çoktan ayrıldık ve o baskasıyla evlendı bıle hayırlısı boyleymıss nasip hersey mutlu olsun bana yeter benle olamadı onla olsun yeterkı mutlu olsun ben onu oyle sevdım.. :50:

Back
X