Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evlı degılım ama gorduklerım duyduklarımdan cıkardıgım su kı kesınlıkle cok samımıyet ıyı degıl.bu gelın kaynana ılıskısındede boyle her turlu ılıskıdede boyle bı sure sonra yuz goz olunuyor cunku.ınsallah kaynananızı sevıyorsunuzdur oda sızı sevıyordur.ama öyle degılse bıle esınızın yanında asla bellı etmemenızı tavsıye ederım.polıtık davranmayı sevmem ama ne yazıkkı bazen huzur ıcın tek yol bu oluyor.yanı esınızın yanında ıyı hürmetlı gelın olun,o yokken gene saygıda kusur etmeyın ama mesafeyı koruyun derım.cunku nıyeyse erkeklerde geregınden fazla bı aıle duskunlugu olusuyor evlendıkten sonra ve aılesıyle ıyı gecınmenız onunn gozunde sızı yuceltır.zaten kaynanaların her dedıgınıde takmamak gerek netıede koca kadın hıc gerek yok her dedıgıne alınmaya laf yetıstrmeye[sıarkadaşlar sizce gelin kaynana ilişkisi nasıl olmalı? Mesafelimi yoksa samimimi.. Ben karar veremedim .. Yoksa sen iyiysen herkes iyimi??ze=3][/sıze]
aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. Mesafeli saygılı oldum. Asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... Iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler üstelik bana ikiyüzlülüğün kitabını yazmış eltimi örnek gösterdi v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler bu hakkımı asla helal etmiyorum asla!.
ne yazıkkı bazen ne yapsanda olmuyor o yuzden dıyorum ya polıtık davranmaktan hoslanmam ama bazen kacınılmaz oluyor.sen esının yanında gayet sevecen saygılı gorun canım en azından esıne senı karalamalarını engellemıs olursun.ıkınız mutlu olduktan sonra onlarda konussun dursun bı kulagından gırsın dıgerınden cıksın.ınan dusundukce sen yıpranırsın ıyısımı takmamak..aynen dersimin yazdığı gibi davrandım 6 yıllık evliyim bu arada. mesafeli saygılı oldum. asla kötülük riyakarlık yapmadım ikiyüzlülüğü de sevmem zaten herzaman neysem o oldum ama yetmedi yetmedi... iyi gelin olamamışım, kendilerini yeterince sevip sahiplenmemişim, hep yabancı gibiymişm ,evime geldiklernde kanepenin ucunda oturmuşlar rahat etmemşler v.s v.s allahtan korkusu yok işte 5 yılın özeti ve bir çırpıda söylenenler hakkımı asla helal etmiyorum asla!.