• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gelin , kaynanaya bakmak için can atar mı?

özür dilerim :KK43: teşekkür ederim samimi yorumun için :KK43: inan çok kötü bir ruh halindeyim sanırım benim de ruh sağlığım bozulmuş bilmiyorum :KK43: oğlunu üstüme yürütüyor biliyor musun? beni dövdürmek istiyor sonra oğlu kalkınca onu tutuyor katil olmaoğlum diyor ve ben tüm bunlara rağmen para döktüm bu eve :KK43:

Ee o zaman niye hala gidiyorsunuz?
Hakaret duymak, tehdit edilmekten zevk aldığınızı düşünmüyorum, o zaman niye kendi işi, maaşı, hayatı olan bir kadın olarak hala bunları çekiyorsunuz?

Kendi isteğinizle bütün bunlara razı oluyorsunuz, bilmem farkında mısınız.

Hiç kimse ah bir kayıvalidem olsa da ona baksam diye düşünmez...
Ama kadın ev almış, maaşı da var, güvendiği şeyler var yani...
Paramla döverim der gibi..

özür dilerim :KK43: teşekkür ederim samimi yorumun için :KK43: inan çok kötü bir ruh halindeyim sanırım benim de ruh sağlığım bozulmuş bilmiyorum :KK43: oğlunu üstüme yürütüyor biliyor musun? beni dövdürmek istiyor sonra oğlu kalkınca onu tutuyor katil olmaoğlum diyor ve ben tüm bunlara rağmen para döktüm bu eve :KK43:

işte tam da bu yüzden samimiyetsizsin diyorum sana anlatabildim mi?işkembeden yorum yazmıyorum burada kesinlikle önceki konularını biliyorum.
bak mesleğin var,öğretmensin atandın ve çalışıyorsun devlette değil mi yanılmıyorsam çalıştıgın şehirde ev de tuttun kendine?tamam çok lanet bir hayat yaşıyor olabilirsin ama bir o kadar da şanslısın ve imkanlar var elinde?
ee ne demeye bu ailenin yanında kalmakta ısrar etmek?annen babandan alamadığı hıncını,nefretini senden alıyor.niye para döküyorsun?neden sonsuza kadar bırakmıyorsun onları başbaşa eğer durumlar bu kadar korkunçsa?yani mazoşist demeyeyim de ne diyeyim?psikolojin bozulmuştur ama bir eğitimci olarak tedavisinden de haberdarsın.
sonra kosovalı bir çocuk vardı ne oldu ona?
özeti şu; sen hiçbir şey yapmadıktan sonra buraya açtığın konuların hiçbir faydası yok sana.

Çevremde hiç kaynanaya bakan gelin yok..
Kız evladı olanlar şanslı..
Keşke kız evladım olsa diyorum. .
Anne & baba nın kıymetini bilmek gerekir. .

hee bakar o gelın anana :KK14: o bırıcık evladı yarın öbur gun gelın getırdıgı zaman görürüm ben sevgılı buyuk konusan annenı..elın kızı kendı kızı cekmez.

ayrıca, öyle konusan bır anneden senın beklentın ne? evı oglunun uzerıne yapıp, sana pay vermemesı mı ?
'' oğlu, annesı '' nıye el gıbıymıs gıbı yazdın? ilk okudugumda kaynanan sandım.

dediğim gibi; annecıgın öyle bır gununu görecek ki, sende goreceksın. sana düşen ne yaparsan yap demek :KK66:
evlı mısın sen?
boşandım canım bu huzursuz ortamdan soyutlanmak için yanlış bir evlilik kararı aldım yıllar önce öğretmenim aynı zamanda.bana pay vermiyor çünkü beni okutmuş.üniversitede para yemişim.bana para vermek zorunda değilmiş ama lütfetmiş

işte tam da bu yüzden samimiyetsizsin diyorum sana anlatabildim mi?işkembeden yorum yazmıyorum burada kesinlikle önceki konularını biliyorum.
bak mesleğin var,öğretmensin atandın ve çalışıyorsun devlette değil mi yanılmıyorsam çalıştıgın şehirde ev de tuttun kendine?tamam çok lanet bir hayat yaşıyor olabilirsin ama bir o kadar da şanslısın ve imkanlar var elinde?
ee ne demeye bu ailenin yanında kalmakta ısrar etmek?annen babandan alamadığı hıncını,nefretini senden alıyor.niye para döküyorsun?neden sonsuza kadar bırakmıyorsun onları başbaşa eğer durumlar bu kadar korkunçsa?yani mazoşist demeyeyim de ne diyeyim?psikolojin bozulmuştur ama bir eğitimci olarak tedavisinden de haberdarsın.
sonra kosovalı bir çocuk vardı ne oldu ona?
özeti şu; sen hiçbir şey yapmadıktan sonra buraya açtığın konuların hiçbir faydası yok sana.
kosovalı manyak çıktı aşırı sinirli ve bencil biri bir tuhaftı defettim hayatımda manyaklara yer yok.bir sözün çok doğru o kadın babam olacak ş..den alamadığı hıncını benden alıyor.ben şunu istiyorum bu kadın birgün yaptıklarından pişman olsun ve bana iyi davransın :( mümkün değil değil mi :(

boşandım canım bu huzursuz ortamdan soyutlanmak için yanlış bir evlilik kararı aldım yıllar önce öğretmenim aynı zamanda.bana pay vermiyor çünkü beni okutmuş.üniversitede para yemişim.bana para vermek zorunda değilmiş ama lütfetmiş
aslında insanın zoruna gıder orada haklısın. ama kadın sana ınsan gıbı davranmıyorsa da yapacak bişi yok arkadasım. ne guzel meslegın var mis gibi, işine gücüne bak... annenın söyledıgı tarzda bır gelın daha hayata gelmedı :d
insanız sonucta.. kardesın gibi karakterde bır erkek genelde annesıne böyle yağlar ceker, evlendıgı zaman basındna nasıl savacak dıye de kara kara düşünür. o da ınsan olsaydı '' anne napıyorsun o da senın evladın '' derdı ;) insan olmayanların ıcınde kalmıssın. annen pek sevınmesın, dirisi işe yaramıyorsa ölüsü yarar
maaşı sana kalır. öyle anneye böyle düşünülür maalesef.
o erkek evlat bır evlensın de gör sen
annen ayaklarına kapanmazsa bende ne olayım ;) dinsizin hakkından ımansız gelır çünkü.

Arkadaslar israrla neden hala o evde kaldiginizi onlarla muhatap olduguuzu sorup duruyorlar. Bu derdi cekmek hosunuza gitmiyordur da hala onlarla gorusme sebebinizi merak ettim.

biz ne diyeceğiz bu işe?
milleti bilmem ama bence sen mazoşistsin.ne yapmaya çalıştığınla ilgili hiçbir fikrim yok.
senin eski konularını da biliyorum (annen doğuran kadın ve baban doğurtan erkek senin için).öğretmensin işin var gelirin de var.herkes sana defalarca çok güzel öğütler verdi.bunları çekmek zorunda değilsin,hayatını şu şekilde devam ettirebilirsin vs.
hiçbirini taktın mı? yuuoo... çeşitli bahanerle savuşturdun.anladık çok kötü davranıyorlar sana,nerdeyse karınlarını deşeceksin falan.e ne diyelim biz sana? tamam konu açmak serbest de ne yapmaya çalıştığın belli değilken açılan konularına cevap yazılıp yazılıp geçilir sadece.
hakikaten ya bukadar şikayet edene kadar (eski konuları biliyorum) gorusmeyin hayatınızı yönlendirin mesleği nizi yapın kendinize saygı duyun mutlu olun.anneniz sizi istemediğini söylüyordu sanırım okul tatil olunca evinizi kapatıp yanına gidip hakaret dinliyorsunuz niye işiniz eviniz hayatınız var niye bukadar ısrar anlamıyorum huzur bulun biraz

Sevgi bekliyorsunuz, umut ediyorsunuz, birazcik yakinlik bekliyorsunuz.... Herseyin farkindasiniz ama özlemleriniz var.... Biyandan haklisiniz evlat olarak azcik deger ve sevgi bekliyorsunuz, adeta dileniyorsunuz, ama maalesef daha cok kendinizi yipratiyorsunuz, üzüyorsunuz..... Siz elinizden gelenim fazlasini yapmissiniz, artik zorlamayin, kendinize yeni bir sayfa acin, gecmisi ve gecmisinizdeki tüm kötü insanlari silin... Inanin huzura kavuscaksiniz, cünkü emin olun bigün pisman olacaktir, hatta ayaginiza gelecektir, ilahi adalete inanin... O gün gelincede güclü, dimdik olmak icinde simdi kendinizi ve hayatinizi yenileyin...Allah yardimciniz olsun...:ssz:

Konularini takip ediyorum daha onceki konunuda okumustum...
Burdaki arkadaslarinda yorumlarini okudum herkes cok guzel yonlendirmis..
velhasil kelam , meslegin var isin var gelirin var , peki neden hala o evdesin?
aslinda seni elesitirmeden okuyup cikicaktim yine ama dayanamadim ve yaziyorum.

yanlis anlama seni yadirgamiyorum, neden yaziyosun demiyorum. Madem bukadar kötü, neden hala kendine bu kotulugu yapiyosun ve hala ordasin , seni tutacak tek sebeb yokken gitmen icin bintane sebeb var.

Burdaki arkadaslar az ters yorum yaptilardami , keske benim yerimde olsaniz felan diyosun , konumu terk et gibi yorumlar yapiyosun . Konu aciyosan elestirelerede acik olman gerekiyor... nasil iyi yorumlara eyvallah diyorsan , elestirelerde eyvallah demen gerek.

biz ne diyeceğiz bu işe?
milleti bilmem ama bence sen mazoşistsin.ne yapmaya çalıştığınla ilgili hiçbir fikrim yok.
senin eski konularını da biliyorum (annen doğuran kadın ve baban doğurtan erkek senin için).öğretmensin işin var gelirin de var.herkes sana defalarca çok güzel öğütler verdi.bunları çekmek zorunda değilsin,hayatını şu şekilde devam ettirebilirsin vs.
hiçbirini taktın mı? yuuoo... çeşitli bahanerle savuşturdun.anladık çok kötü davranıyorlar sana,nerdeyse karınlarını deşeceksin falan.e ne diyelim biz sana? tamam konu açmak serbest de ne yapmaya çalıştığın belli değilken açılan konularına cevap yazılıp yazılıp geçilir sadece.

:9 yemin ederim sesli güldüm

Kiyamam ya neden ozur diliyorsun istersen gunde 80 konu ac :D

Annenin psikolojik sorunlari mi var agzi ne kadar bozuk ya.

evet can atar.
kendi kızından daha iyi bakar gelin bu yüzden annenizde sizi değil gelini daha çok sever
kendinize eziyet çektirmeye meraklısınız madem bunlarda benden tuz biber olsun :KK14:

kosovalı manyak çıktı aşırı sinirli ve bencil biri bir tuhaftı defettim hayatımda manyaklara yer yok.bir sözün çok doğru o kadın babam olacak ş..den alamadığı hıncını benden alıyor.ben şunu istiyorum bu kadın birgün yaptıklarından pişman olsun ve bana iyi davransın :KK43: mümkün değil değil mi :KK43:
Arkadasim sen bukadar kiziyosun ama annenden bi okdarda sevgi gormek istiyosun anliyorum seni.tatillerde yanina gitmeninde sebebi bu bence.belki busefer farli olur belki ozlemisse icten davranir diye beklentiye giriyosun.dusundukcede psikolojini bozuyosun.
Bence senin hayatinda seni seven birilerine coook ihtiyacin var.
Ama o kisi annen degil.hic umutlanma.tatillerde baska yerlere gitsen belki birileriyle tanisirsin sana iyi gelir.
Senin acilen bi hayat arkadasina ihtiyacin var.

Annene gelirsek,hani tvlerde ders cikarilan tek bolumluk diziler varya onlar geldi aklima dusununce.Rabbim oyle buyukki bak bi gelin gelsin nasil tekmeyi basiyolarda ahhh kizimm diyo.

Back
X