Bohça olarak düşünmedim hediye almak istedim annem de bohçaya koyalım dedi şimdi biraz araştırdım atlet kilot koyuluyormuş koymasam ayıp mı olur mu koysam nasıl olur yani bilemedim. Bohça olayını eleştirecektiniz madem neden cevap yazdınız ben size bohça saçma mı değil mi diye sormadımki. Gerçekten ilginç kişiler var buradaBen bir Türkle sozleniyor olsaydim bu bohça olayına çok uyuz olurdum. Nerden bilecek karşımdaki benim ne sevdiğimi ne sevmediğimi. Mecbur musunuz bu adeti yerine getirmeye? Bilmedigim için soruyorum
Ben de yapmadım bana da yapmadılar ama ben hediye almak istedim annem de bohçaya koyalım dedi o yüzden atlet kilotta koyuluyormuş ben daha farklı şeyler düşünmüştüm şal kıyafet parfüm çanta gibi ufak bir hediye paketi.Ama gerçekten tuhaf. Acele işe şeytan karışır. Neden bu acele?
Nisan bohçası konusunda pel bilgim yok. Ben kimseye yapmadım, kimse de bana yapmadı. Artık eskisi gibi değil.
Ne diye cemkiriyorsun ki, ayrıca fikrimi söyledim zaten. Kızın hangi kilotu giyeceği nasıl sutyen takmayı sevdiğini biliyormusunuz? Belki alerjisi var sentetik kullanmıyor. Belki dantelli şeyleri seviyor. Belki aldığınız bluzu beğenmeyecek? Damat tarafı olarak yakistirdiginiz şeyi giymeye mecbur mu gelin hanım?Bohça olarak düşünmedim hediye almak istedim annem de bohçaya koyalım dedi şimdi biraz araştırdım atlet kilot koyuluyormuş koymasam ayıp mı olur mu koysam nasıl olur yani bilemedim. Bohça olayını eleştirecektiniz madem neden cevap yazdınız ben size bohça saçma mı değil mi diye sormadımki. Gerçekten ilginç kişiler var burada
Bence ic çamaşırı tercih etmeyin. Parfüm ve şal iyi bir fikir. Ekstra olarak bence bir ruj bir rimel gibi şeyler olabilir. Ben olsam böyle bir hediye hoşuma giderdi.Ben de yapmadım bana da yapmadılar ama ben hediye almak istedim annem de bohçaya koyalım dedi o yüzden atlet kilotta koyuluyormuş ben daha farklı şeyler düşünmüştüm şal kıyafet parfüm çanta gibi ufak bir hediye paketi.
Tabiki mecbur değil ben de adetleri bilmiyorum ben evlenirken bohça yapmadım karşı tarafta yapmadı ben sadece gelin kıza küçük bir hediye paketi yapmak istedim iç çamaşırı aklımdan bile geçmedi çanta parfüm şal bluz etek bunlardan küçük bir hediye paketi yapıp vermek istedim ama annem de kız tarafı bohça verecek dedi biz de bohça olarak verelim dedi atlet kilotta koyuluyormuş koysam ayıp olur mu koymasam nasıl olur yani ben de çok bilmiyorum bu işleriNe diye cemkiriyorsun ki.
Ne diye cemkiriyorsun ki, ayrıca fikrimi söyledim zaten. Kızın hangi kilotu giyeceği nasıl sutyen takmayı sevdiğini biliyormusunuz? Belki alerjisi var sentetik kullanmıyor. Belki dantelli şeyleri seviyor. Belki aldığınız bluzu beğenmeyecek? Damat tarafı olarak yakistirdiginiz şeyi giymeye mecbur mu gelin hanım?
Tamam onlar yapacaksa siz yapmazsanız ayıp olur ama iç çamaşırı koymayın bence. Gelin hanımın yerinde olsam henüz samimi olmadığım birinden bu kadar özel hediyeler almak hoşuma gitmezdi. Daha çok aksesuar tarzı klasik şeyler seçin o zaman. İyi bir parfüm. Her kıyafete gidebilecek şık bir çanta gibi mesela?Tabiki mecbur değil ben de adetleri bilmiyorum ben evlenirken bohça yapmadım karşı tarafta yapmadı ben sadece gelin kıza küçük bir hediye paketi yapmak istedim iç çamaşırı aklımdan bile geçmedi çanta parfüm şal bluz etek bunlardan küçük bir hediye paketi yapıp vermek istedim ama annem de kız tarafı bohça verecek dedi biz de bohça olarak verelim dedi atlet kilotta koyuluyormuş koysam ayıp olur mu koymasam nasıl olur yani ben de çok bilmiyorum bu işleri
Ben de bohçadan anlamam hediye almayı düşündüm annem de seninkini de bohçaya koyalım dedi çünkü ayrı ayrı bohça oluyormuş kaynanadan görümceden vs. öyle yani.Bence adetlerimiz gayet güzel. Amaç ne olursa olsun bizim insanımız adetlerimizi yerin dibine sokuyor. Neyse neyse...
Konu sahibisi canım bence bohça işine sen hiç girme onu annen halleder. Bence sen ilk düşündüğün gibi ayrıyeten bir hediye al ama yine de bohçaya eklensin istiyorsan; şal, parfüm gibi bir arkadaşa alınacak hediye tarzında alınabilir❤ ❣
El yapımı ördüğünüz diktiğiniz bir şey varsa güzel olabilir. Çamaşir kıyafet çanta hep nişanda kıza alınır iç çamaşırı ve gecelik de öyle.. yine bir kıyafet olabilir.. ne seviyor tam bilinmez.. bir takı olabilir, gümüş.. şık bir ev ayakkabısı olabilir numarasını biliyorsanız ya da onların orada da olan bir mağazadan değişim kartlı alın.. küçük bir parfüm krem seti olabilir hoş kokulu..Merhaba erkek kardeşim 2-3 hafta sonra sözlenecek ben kızı hiç görmedim sadece fotoğrafını gördüm farklı şehirlerdeyiz biraz da acele oldu sanki sosyal medyadan tanışmışlar aslında sorum şu kıza hediye götürmek istiyorum annem de bohça yapıp giderken götürürüz dedi kilot atlet koysam ayıp olur mu acaba, yanına başka şeylerde koyacağım şal etek bluz gibi.
Soy isim benzerliğinden kız anneme istek göndermiş o şekilde tanışmışlar sonra da erkek kardeşimle tanışmışlar aslında çok uzaktan akrabamızmış bizim hiç tanımadığımız. Bir kaç kere gidip gelinince kimlerden olduğunu annem çıkardı dedemin kuzeni tarafından akraba. Dışarda bir kaç kere görüşmüşler erkek kardeşimle anlaşmışlar söz yapmaya karar vermişler. Kız anaokulunda yardımcı öğretmen
Şimdi soruma cevap vermek yerine sosyal medyadan tanıyıp hemencecik söz yapması tuhafınıza gidebilir bununla ilgili şeyler yazacak olanlar için bir not düşeyim dedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?