- 1 Aralık 2011
- 2.760
- 4.077
- 333
Merhaba erkek kardeşim 2-3 hafta sonra sözlenecek ben kızı hiç görmedim sadece fotoğrafını gördüm farklı şehirlerdeyiz biraz da acele oldu sanki sosyal medyadan tanışmışlar aslında sorum şu kıza hediye götürmek istiyorum annem de bohça yapıp giderken götürürüz dedi kilot atlet koysam ayıp olur mu acaba, yanına başka şeylerde koyacağım şal etek bluz gibi.
Soy isim benzerliğinden kız anneme istek göndermiş o şekilde tanışmışlar sonra da erkek kardeşimle tanışmışlar aslında çok uzaktan akrabamızmış bizim hiç tanımadığımız. Bir kaç kere gidip gelinince kimlerden olduğunu annem çıkardı dedemin kuzeni tarafından akraba. Dışarda bir kaç kere görüşmüşler erkek kardeşimle anlaşmışlar söz yapmaya karar vermişler. Kız anaokulunda yardımcı öğretmen
Şimdi soruma cevap vermek yerine sosyal medyadan tanıyıp hemencecik söz yapması tuhafınıza gidebilir bununla ilgili şeyler yazacak olanlar için bir not düşeyim dedim :)
Bizim tarafta nişan üzeri bohça gidrr iç çamaşırı kıyafet yazma vs ....sözde bişey gidilmiyorkiMerhaba erkek kardeşim 2-3 hafta sonra sözlenecek ben kızı hiç görmedim sadece fotoğrafını gördüm farklı şehirlerdeyiz biraz da acele oldu sanki sosyal medyadan tanışmışlar aslında sorum şu kıza hediye götürmek istiyorum annem de bohça yapıp giderken götürürüz dedi kilot atlet koysam ayıp olur mu acaba, yanına başka şeylerde koyacağım şal etek bluz gibi.
Soy isim benzerliğinden kız anneme istek göndermiş o şekilde tanışmışlar sonra da erkek kardeşimle tanışmışlar aslında çok uzaktan akrabamızmış bizim hiç tanımadığımız. Bir kaç kere gidip gelinince kimlerden olduğunu annem çıkardı dedemin kuzeni tarafından akraba. Dışarda bir kaç kere görüşmüşler erkek kardeşimle anlaşmışlar söz yapmaya karar vermişler. Kız anaokulunda yardımcı öğretmen
Şimdi soruma cevap vermek yerine sosyal medyadan tanıyıp hemencecik söz yapması tuhafınıza gidebilir bununla ilgili şeyler yazacak olanlar için bir not düşeyim dedim :)
Bencede çamaşırdı coraptı şaldı zaten birsürü para tutar onlara verilecek parayla şık sadebir kolye çok hoş ve kalici bir hediye olurBence küçük bir altın takı alın. Beğenmezse değiştirebilir / bozdurabilir. Beğenirse takar. Ben kayınvalidemle ilk tanıştığımda bana küçük sade bir altın kolye taktı. Boynumdan hiç çıkarmam, benim için çok anlamlı bir hediye.
Atlet don yazma kıyafet taşlı kokoş terlik alınır benimde hoşuma gitmiyor daha bizde zılgıt çalar o kilotları sergilerlerHediye olarak verirseniz daha hoş olur gibi, aslında atlet kilot en çok ihtiyaç duyulan şeylerden ancak herkesin zevki farklı olabiliyor. Mesela renk takıntısı olabilir yada pamuklu olup olmaması , iç çamaşırının modeli falan gibi. O yüzden iç çamaşırı almayın derim. Bunun yerine deodorant, duş jeli, vücut losyonu ,el kremi, şal gibi daha genel kullanacağı şeyler olabilir . Hem belki utangaç biriyse iç çamaşırından da rahatsız olabilir. Bohça yapmak isterse anneniz birlikte gidip çamaşır sectirebilir kıza, yada kardeşinizle gidip ikisi başbaşa çamaşır gibi özel eşyalarını alabilir.
yöreden yöreye nasıl degısıyor :)Bu arada ben urfalıyım gelinde bizim bohçayı görün sütyenlere kilotlara zılgıt çalarlar üzerine halay çekerler o donların hepsi çıkmak zılgıt çekilmek zorunda yani yoksa olmir Ama Bence Bi takı alınması daha mantıklı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?